تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دين را پناهگاه و عدالت را اسلحه خود قرار ده تا از هر بدى نجات پيدا كنى و بر هر دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797986895




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نفسانیات مخرب ذهنی


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: اصولا ذهن دارای پنج مهره مخرب است که به پنج نفسانیات ذهنی معروف هستند:


وابستگی

خشم

خودخواهی

طمع

شهوت اینان چون اربابانی می مانند که در در دربار ذهن نقطه شروع هر نوع تاثیر و عوامل باز دارنده رشد و توسعه درونی هستند.منتها در عموم مردم هر کس دو تا سه نوع انرا به صورت قوی دارد و یک یا دو نمونه ان به صورت ضعیف عمل می نمایند.

وابستگی:


یکی از نفسانیات درونی است که می تواند ما را به راحتی اسیر تمایلاتی نماید که به نفع توسعه ما نیست.وابستگی از تمایلی افراطی بوجود می اید که از ما انسانی حساس می سازدکه نسبت به هر عملی سریعا یک حس درونی ما را نسبت به از دست دادن هر چیزی نگران می سازد.
به طور کلی وابستگی ترس از دست دادن را به ما القا می نمایدو ما نسبت به هر چیزی در زندگی احساس از دست دادن انرا خواهیم داشت .خصوصا در روابط عاطفی و احساسی وابستگی بسیار سریع عمل می نمایدو روند دید گاه ما در هر موضوعی می تواند اسیر تمایلات ذهنی نماید.
هنگامی که ما بتوانیم عدم وابستگی را تمرین کنیم نسبت به کنترل ذهن قدمهای مفیدی را برداشته ایم به همین خاطر باید نسبت به هر نوع احساسی و حبی نسبت به دیگران و جتی خانواده دیدی متعادل داشته باشیم ... از انجا که در زندگی این جهان می باید همه چیز در تعادل باشد.
ما باید مراقب نوع احساسات و تمایلات خود باشیم که چیزی جدا از نیروی عشق است.تمرین عدم وابستگی از اینجا شروع می شود که نسبت به هر چیزی در حد تعادل استفاده نماییم . و همچنین احساسات خود را همیشه در حد تعادل حفظ نمایم .
از توجیه و تفسیرات ذهنی و استدلال برای یک موضوع که می دانیم تنها مورد پسند شخص ماست دروی کنیم و بیشتر با یک دیدگاه باز تر و بالاتر از انجا که خودمان به ان تمایل داریم موضوع را بررسی نماییم .این یکی ا ز تمزینات عملی در زندگی روز مره است که برای کنترل ذهن بسیار موثر است .

خشم :


خشم یکی دیگر از نفسانیت ذهن است.خشم نیروی منجمدی درونی است که از بی توجهی و حقارتهای درونی شکل می گیرد و اساسا ریشه ان از جذب نیروی منفی است .خشم از قضاوت های حسی بوجود می اید .. و همچنین از حسرتهای مادی .

خشم نیروی است که باز هم از لطمات عاطفی و روانی استفاده نموده و می تواند به هر صورتی در هر موضوعی خود را نشان دهد افراد عصبی اصولا افرادی زود رنج و حساس هستن و همواره دوست دارند به نوعی دیگران را تحت تاثیر خود قرار دهند .
لجاجت و نادیده گرفتن منطق از روشهای است که خشم می تواند بر ما تاثیر بگذارداز مظرات خشم رهایی نیروی است که در زمان پرخاش نمودن از ما ساطع می شود اصولا این نیرو تاثیر مخربی در ابتدا به روند و سیستم فکری وارد می سازدو همچنین عوارض زیادی خصوصا برای قلب و دستگاه تنفسی دارد .

خودخواهی :


خودخواهی از بخشهای بسیار مرموز ذهن است که نفس منیت را در ما بوجود می اورد .متاسفانه افراد با اراده بسیار سریعتر درگیر این نوع نفسانیات می شوند چون قدرت اراده هنگامیکه در ذهن جاری می گردد،در صورتی که فرد انسانی اگاه نسبت به نیروی علت و معلول نباشد.خود خواه خواهد شد ..... افرادی که دچار خود خواهی هستند همواره دارای ترسی مخوف از شکست در زندگی هستند و این افراد به این علت که در زندگی شکست نخورند به شدت می ترسند.
و این نقطه خطر ناکی است چون هم خود خواهی را بوجود می اورد و هم در زمان شکست می تواند شخص را برای تلاشی مجدد و حرکتی دوباره مانع شود ... و انواع افسردگیها و استرسها و بیماریها را در وی بوجود اورد .... بنا براین افراد خود خواه همیشه میل به تجمل و تاثیر مادی و کاری خود بر دیگران هستندو مانند برق صاعقه نیز می توانند خشمگین شوند .

یکی از موارد بسیار مناسب برای جلوگیری از خود خواهی تواضع و طبع طنز است .کسانی که شوخ طبع هستند می توانند بر خود خواهی خود غلبه نمایند ...و همینطور قناعت و صبوری می تواند کارساز باشد.خود خواهی از قوی ترین نفسانیات است که باید بیشتر از نفسانیات دیگر بر روی ان کار کرد .

طمع :



طمع از جمله نفسانیات ذهن است که می تواند به راحتی ما را در یک جامعه و محل زندگی خودمان به یک متجاوزگر به حقوق روانی مادی.و اعتقادی مردم تبدیل نماید.
و همچنین مسبب حسرت و نا کامیهای زندگی نماید فردی که دچار این نوع نفسانیات است انسانی جاه طلب و همیشه ناراضی است و این روش کار کرد ذهن است که از ما فردی فریب کار و ناخشنود می سازد که برای بدست اوردن انچه که میل دارد دست به هر کاری می زند.
از نمو نه های بارز کار کرد منفی طمع نادیده گرفتن حقوق دیگران و بدست اوردن هر چیزی از راه غیر مشروع است .طمع باعث تقویت نفسانیاتی چون خود خواهی و شهوت می شود .

شهوت :




اصولا این نوع نفس به معنای افراط در هر چیزی است و منظور تنها قوه جنسی نیست،مثلا پر خوری ... پر حرفی ... میل به انجام دادن کاری که ما تعادل را رعایت نمی نماییم ،میل شدید به هر چیزی که تنها ریشه نفسانی دارد به معنای شهوت است و اصولا خود را از طریق میل جنسی نشان می دهد .
شهوت باعث لطمه خوردن احساسات ما می شودو ذهن را به قهقرای نیازمندی اغنا نمودن خود می نماید،انسان شهوت ران انسانی مملو از گناه است که چر خه های علت و معلول بسیار سریع بر او کار گر است و دارای یک زندگی مملو از نیازمندیهای کوچک و بزرگ است و از او انسانی حقیر بدون عزت نفس می سازد.

کنترل نفسانیات بسیار حائز اهمیت است و همیشه نقش مهمی در کنترل ذهن ایفا می نمایند ... نفسانیات را باید هر شخص در درون خود ببیند که کدامیک از این 5 نفسانیات قوی عمل می نماید ... ابتدا بهتر است از قوی ترین انان شروع نمود.
بعد از شناسایی می باید تحت نظر و کنترل قرار گیرد،از انجا که نفسانیات چون زنجیر های به هم پیوست دارند.در صورت کنترل قوی ترین انان سایر نفسانیات نیز کم کم کنترل و در نهایت از بین می روند و بسیار ظعیف عمل می نمایند و نمی توانند ما را تحت سیطره خود قرار دهند.
مثلا فردی که در گیر شهوتی قوی است به طور قطع نفسانیاتی چون طمع و خودخواهی شهوت او را قوی تر نموده و همین باعث می گردد او در گیر سه نوع این افات ذهنی قرار گیرد و به صورت بسیار موزیا نه ای زندگی او را به قهقرا بکشاند






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 932]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن