تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه مؤمن بيمار شود سپس خداوند شفايش دهد، آن بيمارى كفّاره گناهان گذشته و پندى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797546448




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

استانداركردستان:بسترمشاركت همگاني طرح پزشك خانواده وسيع نيست مديركل بيمه خدمات درماني:بيش از100هزارروستايي داراي بيمه خدمات درماني ازخدمات پزشك خانواده محرومند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استانداركردستان:بسترمشاركت همگاني طرح پزشك خانواده وسيع نيست مديركل بيمه خدمات درماني:بيش از100هزارروستايي داراي بيمه خدمات درماني ازخدمات پزشك خانواده محرومند
خبرگزاري دانشجويان ايران - سنندج
سرويس: شهرستان‌ها

مديركل بيمه خدمات درماني استان كردستان گفت: بيش از100هزار روستايي داراي بيمه خدمات درماني از خدمات پزشك خانواده محروم هستند.

به گزارش خبرنگار ايسنا، عباس مومني‌ در نخستين نشست استاني و تخصصي بيمه سلامت مبتني بر پزشك خانواده و نظام ارجاع نقد منطقي طرح و حل مشكلات اين سيستم را در استان اساسي‌ترين هدف برگزاري اين نشست اعلام كرد و گفت:بيش از95درصد جامعه روستايي كردستان از خدمات بيمه درماني بهره‌مند هستند.

وي كمبود پزشك را اساسي‌ترين مشكل اجراي طرح پزشك خانواده در اين استان برشمرد و افزود: به دليل اين كمبود بيش از100هزار روستايي داراي بيمه خدمات درماني، از خدمات پزشك خانواده محروم هستند.

وي گفت: از104مركز درماني موجود در روستاها،76مركز فعال است كه در اين مراكز98پزشك و90ماما مشغول به فعاليت هستند.

مومني با اشاره به ضعف اين سيستم در استان اظهار كرد: بنا به سياست‌هاي اصلي طرح بايد به ازاي هر چهار هزار روستايي يك پزشك خانواده وجود داشته باشد كه اين آمار در كردستان به ازاي هر شش هزار روستايي يك پزشك است.

وي هزينه خدمات ارايه شده در روستاهاي كردستان را در اين بخش سالانه بيش از42ميليارد ريال اعلام كرد و گفت:به طور متوسط بيمه خدمات درماني استان ماهانه بيش از35ميليارد ريال هزينه پرداخت مي‌كند.

وي افزود: بنا به بررسي انجام شده طرح بيمه خدمات درماني در كردستان نيازمند72پزشك خانواده است.

مومني بهره‌مندي 96درصد روستاييان از دفترچه بيمه خدمات درماني را از موفقيت هاي اين طرح در استان دانست.

در ادامه نجار، استاندار كردستان با بيان اين كه بستر مشاركت همگاني جامعه در طرح پزشك خانواده وسيع نيست، گفت: ‌آموزه‌هاي ديني ما سلامت را افضل نعمات مي‌داند و مردم هم به عنوان ولي نعمتان نظام بايد از جامعه‌اي سالم از نظر بهداشتي برخوردار باشند.

نجار طرح ارتقاء سلامت بهداشت روستاييان را از اهداف ديگر اين نظام دانست و افزود: خوشبختانه با اجراي طرح از سال 84 عملآ اين هدف بزرگ اجرايي شده است.

استاندار آسيب‌شناسي اين طرح را ضروري دانست و ادامه داد: به منظور رسيدن به حد مطلوب و با توجه به ارتقاء سطح مشاركت روستاييان كالبد شكافي اين طرح ضروري است.

نجار با اشاره به اهتمام دولت نهم به امر بهداشت افزود: با تلاش مسوولان استان 96درصد شهرهاي استان داراي سيستم فاضلاب شهري هستند؛ در حاليكه اين ميزان در كشور 26درصد است.

خسرو رحماني، مسوول ستاد نظام ارجاع و پزشك خانواده سازمان بيمه خدمات درماني كشور هم در ادامه اين سمينار گفت: نظام درماني در روستاها پيشرفته‌تر از شهرهاست، با اجراي طرح پزشك خانواده طي چهار سال اخير نظام درماني در روستاها در بسياري ابعاد از سيستم درمان شهرها پيشروتر است.

وي گفت: وزارت رفاه و بهداشت، درمان و آموزش پزشكي براي اجراي اين طرح، نتايج و تجربيات بيش از 12سال اجراي طرح‌هاي مشابه را در دنيا مورد بررسي قرار داد كه در حال حاضر نتيجه آن در روستاها اجرا مي‌شود.

وي افزود:اجراي طرح پزشك خانواده و سيستم ارجاع وضعيت نابهنجار و افسار گريخته مراجعه به پزشكان را ساماندهي كرد و موجب كاهش هزينه‌ها و ارتقا سطح سلامت جامعه روستايي شده است.

رحماني هدف از اجراي اين طرح در كشور را ارتقا سطح سلامت جامعه اعلام كرد و گفت: دولت هزينه كردن در اين بخش را نوعي سرمايه‌گذاري مي‌داند.

وي، پزشك خانواده را قلب سلامت جامعه خواند و گفت: اين طرح بزودي در شهرهاي كشور نيز اجرا مي‌شود.

وي افزود: طرح پزشك خانواده در كمتر از چهار سال عمر اجرايي، جايگاه خود را تا حدودي به دست آورده است.

به گفته‌ رحماني، اجراي اين طرح از منظر مديران سطوح ارشد كشور هيچگونه مشكلي نداشته و مدام مورد تاييد مقام‌ها بوده است، اما اساسي‌ترين ضعف اين بخش در اجرا از سوي مديران مياني و سطوح پايين‌تر اعمال مي‌شود.

وي گفت: اجراي طرح پزشك خانواده با كمك بخش خصوصي، اجراي اين طرح در شهرها و گذاشتن رشته تخصصي پزشك خانواده در دانشگاهها از فعاليت‌هاي در دست اقدام براي ارتقاي اين طرح است.

به گفته‌ وي، پنج هزار و800پزشك در قالب طرح پزشك خانواده در روستاها و شهرهاي زير20هزار نفر جمعيت مشغول به فعاليت هستند.

انتهاي پيام
 دوشنبه 15 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن