تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796880765




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

درمان اعتیاد از یک راه


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: درمان اعتیاد از یک راه
اصول ترک و درمان اعتياد به مواد مخدر
روش هاي ترک اعتياد و درمان بيماران معتاد به مواد مخدر
تاکنون روش هاي گوناگوني براي ترک و درمان بيماران معتاد به کار گرفته شده است که به اختصار به ذکر چگونگي انجام روش ها پرداخته مي شود.

1 . روش کم کردن تدريجي ماده مخدر:

در اين روش بيمار معتاد مي تواند با يک برنامه ريزي منظم و دقيق و با اراده اي قوي و محکم ، روزانه از ماده مخدري که استفاده مي نمايد کم کند تا آن را در مدت 2 تا 3 هفته به صفر برساند . در اين روش بيمار نياز دارد که زير نظر روان پزشک معالج از داروهاي تجويز شده استفاده نمايد . داروهاي تجويز شده اغلب داروهايي است که در رشته روان پزشکي به کار برده مي شود و موجب مي گردد که علايم وابستگي رواني و جسمي بيمار معتاد به آن ميزان کاهش يابد که فرد معتاد احساس نياز به ماده مخدر نداشته باشد . از خصوصيات اين روش اين است که فرد مي تواند به فعاليت هاي روزمره خود بپردازد .

2- روش استفاده از داروهاي ترک اعتياد به طور سرپايي :

در اين روش فرد معتاد توسط پزشک ، درمان خود را شروع مي نمايد و داروهايي براي وي تجويز مي شود که شامل داروهاي اعصاب و داروهايي است که ماده مخدر نيستند ، اما اثراتي شبيه ماده مخدر دارند . در اين روش به بيمار توصيه مي شود که به هيچ عنوان از ماده مخدر استفاده ننمايد . اثرات درماني داروهاي تجويز شده و اين که به چه ميزان بايد تجويز گردد بستگي به نوع ماده مخدر مصرفي و مقدار آن دارد . در اين روش اغلب توصيه مي گردد که بيمار معتاد به مدت چند روز تا يک هفته در منزل استراحت نموده و بعد به کارهاي روزمره خود بپردازد .

3. روش استفاده از داروهاي ترک اعتياد با بستري شدن در بيمارستان :

اين روش مانند روش دوم است . با اين تفاوت که فرد معتاد در بيمارستان بستري مي گردد و کليه امور درماني با نظارت پزشک معالج انجام مي شود .از امتيازات اين روش اين است که بيمار معتاد از نزديک مورد مراقبت هاي لازم پزشکي و پرستاري قراردارد و چون در بيمارستان بستري است دسترسي او به مواد مخدر بسيار کم و يا غير ممکن است و اگر گاهي بيمار نياز به داروهاي خاص خوراکي و يا تزريقي داشته باشد ، اين داروها به راحتي در بيمارستان به وي داده شده و يا تزريق مي گردد و لذا هرگونه علايم ناشي از ترک ، خواه رواني و يا جسمي ، سريع تر درمان مي گردد .

توضيحات لازم :

الف : در گذشته ي نه چندان دور ، داروي ترک اعتياد در مراکز مخصوص و با يک برنامه منظم روزانه به معتادان داده مي شد و روش هاي درماني گوناگون غير دارويي نيز به کار گرفته مي شد. در حال حاضر مسئولان در تلاش اند که بتوانند از همان روش هاي گذشته و داروهاي خاص استفاده کرده و به درمان بيماران معتاد همت گمارند .

ب : متأسفانه در حال حاضر انواع و اقسام داروهاي ترک اعتياد در بازار وجود دارد که براي ترک اعتياد به فروش مي رسد. از محتويات و يا ترکيـبات چنين داروهايي کمتر کسي اطلاع دارد . در مورد اين داروها مي توان چنين اظهار نظر نمود که محتويات اين داروها اکثراً ترکيبي از مواد مخدر است . ديده شده است که بسياري از معتادين که از اين ترکيبات استفاده مي نمايند به اين داروها معتاد مي گردند .

ج : بنابر اين اگر بيماران معتاد از اين داروها استفاده نمايند نه تنها نبايد انتظار ترک و درمان مورد اطمينان را داشته باشند بلکه ممکن است به اين داروها معتاد گردند . به عنوان مثال اگر هر فرد عادي بتواند يک عمل جراحي را انجام دهد مي توان انتظار داشت که هر فردي نيز در ترک و درمان اعتياد همانند يک پزشک متخصص عمل نموده و موفق گردد.

د : از تبليغاتي که اخيراً در مورد ترک و درمان اعتياد مي شود ، استفاده از اشعه ليزر است که ابهامات زيادي را در بر داشته و دارد که چگونه اشعه ليزر مي تواند مشکلات رواني و جسمي بيماران معتاد را درمان کنند؟

4 . روش سم زدايي يا u.r.o.d :

آخرين ، پيشرفته ترين و سريع ترين روش ترک اعتياد ، در حال حاضر روش سم زدايي يا u.r.o.d است . که چند سالي است در کشور ما به کار گرفته شده و مي شود . در اين روش بسته به نوع ماده مخدر ، طريقه استفاده از آن ، و مدت زماني که سبب اعتياد شده است ؛ فرد معتاد بين 4 تا 6 ساعت توسط متخصص بيهوش مي شود . در مدت زمان بيهوشي داروهايي به بيمار تزريق مي گردد که وي بعد از آن که به هوش مي آيد بسياري از علايم جسمي ترک ماده مخدر را ندارد، مگر عوارض معمولي بعد از بيهوشي . همان گونه که بارها اشاره و تأکيد گرديد ادامه درمان هاي ضروري به عهده روان پزشک معالج است که با بررسي علايم رواني ، برنامه ريزي درماني را شروع مي نمايد . داروهايي که اغلب مورد استفاده قرا رمي گيرند داروهاي ضد ماده مخدر و داروهاي ضروري براي درمان علايم رواني و برخي علايم جسمي باقي مانده مي باشد که ممکن است ضعف ، سستي و ... را در بر داشته باشد . بهتر است که روش سم زدايي در بيمارستان و با نظارت و مراقبت هاي پزشکي انجام گردد .

گاهي شنيده مي شود که با اين روش در 24 ساعت ( يک روز ) بيماري اعتياد درمان مي گردد و يا در بعضي از درمانگاه ها و يا مطب هاي اختصاصي در چند ساعت انجام مي شود . اين شنيده ها تا حدودي اغراق آميز به نظر مي رسد و خود نوعي تبليغات تجارتي است .

روش سم زدايي بهتر است در بيمارستان صورت پذيرد و لازم است که بيمار بعد از انجام سم زدايي چند روز در بيمارستان بستري باشد تا توسط پزشک معالج علائم جسمي و رواني او به حالتي اطمينان بخش بهبود يافته و بقيه درمان ها به طور سرپايي ادامه يابد . تشخيص و تصميم گيري در مورد زمان مرخص شدن بيمار معتاد برعهده پزشک معالج است. مهم ترين نکته درماني اين است که بعد از ترخيص ، بيمار بايد از داروهايي که توسط پزشک تجويز مي شود حتماً استفاده کرده و به توصيه هاي او عمل نمايد و تا زماني که لازم باشد به درمان خود






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 429]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن