تبلیغات
   احادیث و روایات:  امام علی (ع):سزاوار است كه عاقل ، از مستى ثروت، قدرت ، دانش ، ستايش و مستى جوانى بپرهيزد، چرا ك...   [کلیک]


تبلیغات







ورود


آمار وبسایت

  کاربران آنلاین : 148
  تعداد کل بازدیدها : 28013184



اوقات شرعی 

ذکر روزهای هفته












تبلیغات



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب


واگذاري سيمكارت اپراتور سوم از سال ‌آينده‌


واگذاري سيمكارت اپراتور سوم از سال ‌آينده‌
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: سيمكارتهاي اپراتور سوم تلفن همراه اوايل سال آينده به مردم واگذار مي‌شود.‌

به گزارش واحد مركزي خبر، محمد سليماني در چهارمين همايش بين‌المللي مخابرات در تهران افزود: اپراتور سوم تلفن همراه كمك زيادي به موضوع پهناي باند ارتباطي در كشور مي‌كند و اطلاعيه فراخوان آن نيز از روز چهارم شهريور در روزنامه‌ها منتشر شده است.

وي تصريح كرد: كشورهاي زيادي از مزايده بين‌المللي اپراتور سوم تلفن همراه ايران استقبال كرده‌اند.

سليماني به برنامه‌هاي آينده اين وزارتخانه اشاره و تصريح كرد: مزايده طرح و ايمكس و خدمات ارسال و دريافت داده به صورت بيسيم تا دو ماه آينده نهايي مي‌شود و اميدواريم اوايل سال ‌آينده خدمات و ايمكس به مردم ارائه شود.

وي گفت: در زمينه توسعه خدمات اينترنت پرسرعت در سالهاي گذشته برنامه‌ريزان اشتباه كرده‌اند و به همين سبب شركتهاي مخابراتي با اينكه از امكانات خوبي برخوردار بودند از فعاليت در اين زمينه محروم شدند.

سليماني ابراز اميدواري كرد: با ورود شركتهاي مخابراتي به عرصه اينترنت پرسرعت، در آينده نزديك سه تا چهار ميليون پورت پرسرعت در اختيار متقاضيان قرار مي‌گيرد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: اين وزارتخانه در زمينه نسل جديد شبكه‌هاي مخابراتي اقداماتي را دنبال كرده و قرار است طرح نمونه آزمايشي اين شبكه‌ها در سه استان كشور اجرا شود.

وي افزود: طرح تقويت شبكه ملي داده‌ها نيز با وجود فراز و نشيبهاي آن وارد مراحل اجرايي شده است و كشور از نظر زيرساختهاي ارتباطي جهش مناسبي در اين زمينه پيدا مي‌كند.

سليماني گفت: قرار است در هر استان كشور شبكه ‌ ايجاد شود كه پس از آن زيرساختهاي ارتباطي درون استاني و برون‌استاني كشور وضع مطلوب‌تري پيدا خواهد كرد.




 پنجشنبه 7 شهريور 1387     





شما هم رأی دهید 


[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در : www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 5]

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب



برچسب های کاربران:


صفحات پیشنهادی


 
پربازديدترين ها
 
مطالب پیشین




صفحه اول | تمام مطالب | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد