تبلیغات
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
ورود
آمار وبسایت
کاربران آنلاین :
147
تعداد کل بازدیدها :
28001350
اوقات شرعی
تبلیغات
اخبار كوتاه حوادث
اخبار كوتاه حوادث

سارق كف زن را شناسايي كنيد
سارق كف زن كه خود را تبعه خارجي معرفي كرده بود بازداشت شد.رئيس پليس آگاهي تهران گفت: اين سارق به نام فريد با شناسايي سوژههاي خود در اطراف بانكها براي سرقت با معرفي خود به عنوان تبعه خارجي و در حالي كه تسلط كافي به زبانهاي عربي، اردو و انگليس دارد، به بهانه اينكه قصد تعويض پول و چك دارد اقدام به كفزني ميكرد.
محمديان افزود: با اعلام شكايت مالباختگان در مراجع قضايي، كارآگاهان پايگاه دوم پليس آگاهي تهران با استفاده از تصوير بدست آمده از اين سارق در يكي از دوربينهاي پليس در سطح شهر توانستند مخفيگاه متهم را در پونك شناسايي و او را دستگير كنند.
وي با اشاره به اينكه اين متهم نيز از طايفه فيوج است گفت: اين سارق كف زن تاكنون به 7 فقره سرقت اعتراف كرده است اما توجه به احتمال ارتكاب جرايم بيشتر بازپرسي شعبه 17 دادسراي ناحيه 5 از شهروندان خواست با شناسايي تصوير وي براي طرح شكايت به پايگاه دوم پليس آگاهي مراجعه كنند.
راننده اتوبوس مسافري طي 5 سال 13 ميليون تومان جريمه شد
مالك متخلف اتوبوسي كه در پنج سال گذشته بيش از 130 ميليون ريال جريمه شده بود، به راهنمايي و رانندگي احضار شد.
سرهنگ جهانگيري رئيس مركز اجرائيات راهنمايي و رانندگي گفت: اين اتوبوس در مسيرهاي استان سيستان و بلوچستان تردد كرده و راننده آن از سال 81 تا 86 مرتكب 934 مورد تخلف شده است. اين راننده در پليس راه زابل متوقف و خودرو او توقيف شد.
وي با بيان اين كه بيشتر اين جريمهها تسليمي بوده است گفت: بيشترين تخلفات اين راننده تجاوز از سرعت غيرمجاز 95 مورد، نبستن كمربند ايمني 132 مورد، همراه نداشتن مدارك 140 مورد، و سوار كردن مسافر بدون صدور صورت وضعيت 74 مورد بوده است.
سرهنگ جهانگيري با اشاره به اين كه اين ميزان تخلف در 79 صفحه و در 11 متر برگه كامپيوتري ثبت شده است، افزود: اتوبوس اين راننده متخلف متوقف شد تا وي جريمه خود را پرداخت كند.
رئيس مركز اجرائيات راهنمايي و رانندگي گفت: از دو سال گذشته تمامي اطلاعات تخلفات رانندگان پالايش شده است.
چهارشنبه 23 مرداد 1387
شما هم رأی دهید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در : www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4]
برچسب های کاربران:
صفحات پیشنهادی
گوناگون
پربازديدترين ها
مطالب بعدی
مطالب پیشین
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد







