تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):رستگـار نمی شوند مـردمـى که خشنـودى مخلـوق را در مقـابل غضب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797948791




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تغذيه با شير مادر : آشپزی برای كودكان


واضح آرشیو وب فارسی:آشپز آنلاین: سلام به همه ي دوستان
دختر من 4 روز هست كه به دنيا اومده. شما چه چيزي رو براي اينكه شير منو زياد كنه پيشنهاد مي كنين؟

به به به مباركه قدم نو رسيده مبارك خدا حفظش كنه يه ماچ گنده ي آبداراز طرف دايي نيما بزنين تو لپش
رازيانه اگه دختر باشه خوبه ولي اگه بچه تون پسر باشه من شنيدم رازيانه نميدن كه مادر بخوره شيرش زياد بشه چون هورمون زنانه اش ممكنه براي بچه ي پسر مفيد نباشه

من كجام فضوله؟؟؟ من فقط خواستم كمك كنم
بادوم و توت و گردو و كنجد هم شنيدم شير رو زياد مي كنه
زن داداشم كه داشت شيرش خشك مي شد همه ي خانواده نگران بچه داداشم بودن به خاطر همين از اين چيزها زن داداشم زياد مي خورد
امتحان كنيد چيزهاي بدي نيستند

.

سلام مرجانه جون مبارک باشه..

تغذيه صحيح و فعاليت جسمي مناسب:

در دوران شيردهي مادر بايد از خستگي مفرط پرهيز نموده ،‌ ضمن انجام فعاليت جسمي مناسب به تغذيه خود نيز نوجه نمايد و از حمايت رواني بقيه اعضاء خانواده به ويژه همسر خود برخوردار باشد تا احساس شادابي و سلامت كند.
تغذيه خوب و داشتن ذخاير كافي از دوران بارداري و همچنين در دوران شيردهي به ترشح بيشتر شير وتغذيه موفق شيرخوار كمك مي نمايد. مادر در دوران شيردهي احتياج به انرژي بيشتري براي ساختن شير مورد نياز كودك دارد كه اين انرژي را بايد از طريق غذاهاي كافي و متنوع تامين كند. مادري كه شير مي دهد ، نبايد به فكر وزن اضافي خود باشد. چند كيلو گرم وزن اضافي باقي مانده از دوران بارداري ، به عنوان ذخيره اي در جهت توفيق شيردهي مادراست و تا پايان دوران شيردهي اين افزايش وزن نيز از بين رفته و وزن مادربه حالت طبيعي باز خواهد گشت.

مصرف شير در برنامه غذايي مادران شيرده بسيار ضروري است. در صورت عدم دسترسي به شير مي توان از ماست ،‌ دوغ ،‌ كشك و پنير به ميزان مناسب استفاده كرد.

علاوه برمصرف روزانه شير يا ماست ،‌ مادر بايد در جواب تشنگي خود آب و ساير مايعات را نيز مصرف نمايد و متوجه باشد كه نوشيدن بيش از حد مايعات توليد شير را نمي كند.
مصرف ويتامين (آ) از طريق مصرف انواع سبزي هاي زرد و سبز مانند هويج ، اسفناج و كدو حلوايي و ميوه هايي مانند طالبي،‌هندوانه ،‌زرد آلو و انگور تامين مي شود.

استفاده از لبنيات براي دريافت ميزان كلسيم مورد نياز،‌ضروري است. در صورت عدم تحمل شير و فراورده هاي آن ،‌ بايد با نظر پزشك از قرص هاي كلسيم همراه با ساير غذاهايي كه حاوي كلسيم هستند استفاده شود. مادر بايد از يك رژيم غذايي متعادل بهره ببردو هيچ غذايي نبايد بي دليل از برنامه غذايي او حذف شود. در عين حال ، نبايستي در تغذيه خود افراط كند چون دچار اضافه وزن و چاقي خواهد شد.

در شرايطي كه مادر عدم تحمل نسبت به بعضي از غذاها نشان مي دهد، با بهره گيري از روش هاي جانشيني ،‌ مواد غذايي ديگري را مي تواند جايگزين نمود. براي جلوگيري از ابتلاء‌ مادر به پوكي استخوان و كم خوني و يا مشكلات ديگر بهتر است مادر از انواع ويتامين هاي خوراكي ،‌و مينرال و آهن استفاده نمايد و حتي الامكان همه روزه پوست بدن خود و به خصوص دست ها و صورت را در معرض نور مستقيم آفتاب قرار دهد.


پروفسور سلطان زاده

سلام دوست عزیز



قدم نورسیده مبارک.



من هم وقتی تازه زایمان کرده بودم فکر میکردم شیرم کمه و همش غصه میخوردم و به بچه شیر خشک هم میدادم. از پمپ برقی هم استفاده کردم. ولی بعد متوجه شدم که شیرم کم نبود و روزای اول ممکنه اینطور به نظر بیاد که کمه من( تا 2 ماه پس از تولد پسرم نمیدونستم که شیرم کافیه! ! ! ) خلاصه دردسرت ندم, بعد از اون شیر خشک رو قطع کردم و الآن که پسرم 2 سالشه هنوز شیر مادر میخوره! !

برای زیاد شدن شیر باید مایعات به خصوص آب, آب میوه و شیر زیاد بخوری. . . نذار تشنه بشی بعد آب بخوری. و دیگه اینکه ماهی هم خیلی خوبه و کمک میکنه. تا میتونی هم شیرتو بده بچه بخوره و بدوش.

دختر گلت رو ببوس و موفق باشی

سلام دوستاي گلم
خانم هاي عزيز و آقا نيما ؛ مرسي از راهنمايي هاتون
همشو حتما انجام ميدم
بازم ممنون

تغذيه با شير مادر، وسيله اي براي ارتقا سلامت مادر و كودك است



مادر با تغذيه كودك با شير خود، ميتواند خطر خونريزيهاي بعد از زايمان ، انواع بيماريهاي عفوني، سرطان هاي پستان و تخمدان ، كم خوني فقرآهن و حتي مرگ را كاهش ميدهد. وي همچنين تغذيه با شير مادر براي كودك را عامل حياتي براي پيشگيري ازاسهال، بيماريهاي تنفسي مانند ذات الريه ، عفونت هاي گوشي و مجاري ادراري ذكركرد.


تغذيه ي نوزاد با شير مادر، خطر ابتلا به چاقي را تا يك سوم در دوران كودكي كاهش ميدهد و اثرات مفيدي در زندگي آتي و دوران بزرگسالاني او به همراه خواهد داشت . اگر مادران كودكان را با شير خود تغذيه كنند ميزان چاقيهاي بزرگسالي در نسلهاي آينده بين ده تا پانزده درصد كاهش خواهد يافت . وي همچنين گفت : علاوه بر ارزش غذايي، مهمترين مزيت شير مادر ارتباط بين كودك و مادر است ، به طوري كه شيردهي در آغوش مادر در تكوين شخصيت كودك تاثير به سزايي دارد.

شير مادر غذاي استريليزه و بدون آلودگي است ، در حالي كه تغذيه ي كودك با شيرخشك احتمال عفونت و آلودگي از طريق سرشيشه و شيشه را افزايش ميدهد. آيغوز به لحاظ تغذيه و ايمني داراي موادي است كه كودك را در مقابل بسياري از بيماريهاي عفوني و غير عفوني، اگزما و بيماريهاي حساسيتي مصون ميكند. كودكاني كه از شير مادر تغذيه ميشوند، نسبت به كودكاني كه شير خشك استفاده ميكنند، شانس كمتري در ابتلا به ديابت ، آسم و حساسيت دارند. شيردهي، ازبدو تولد تا يک و نيم تا دو سالگي بسيار مطلوب و طبق تعريف سازمان جهاني بهداشت پس از شش ماهگي بايد غذاي كمكي به كودك خورانده شود. خوراندن غذاي كمكي قبل از6 ماهگي حتي يك سي سي آب يا سوپ براي كودك مضر بوده و جايگزين مناسبي براي شيرمادر نيست وهضم و جذب برخي مواد غذايي در سنين 6 ماهگي نظير پروتئين شير گاو و گندم براي كودك مشكل بوده و كودك را دچار اسهال كند. برخي مادران به تصور اينكه شير مادر چرب و سنگين است ، آن را در هنگام بروز اسهال قطع ميكنند، درحالي كه شيرمادر در درمان اسهال موثربوده و اين بيماري زودتر بهبود مييابد.



مواد نگهدارنده ، به شيرخشك افزوده ميشود تا به مدت دو سال از فاسدشدن آن جلوگيري شود، اما برخي از كوكان پس از مصرف آن دچار مشكلات گوارشي ميشوند. مادران علاوه بر دقت لازم در تهيه ي شير خشك ، بايد آن را به طرز صحيح درست كنند و از زياد غليظ كردن و يا رقيق كردن شير خشك خودداري كنند. درصورتي كه مادران بنابه دلايل خاص ، قادر به شيردهي نباشند، بهتر است از شير خشك استفاده كنند و از خوراندن شير پاستوريزه به علت عوارض گوارشي كودك پرهيز كنند. كودكاني كه از شير مادر تغذيه ميكنند، همچنين از ثبات روحي و هوش بيشتري برخوردار هستند. نوزاد قبل ازتولد در محيطي آرام و بدون استرس قرار دارد، درحالي كه پس ازتولد درمحيطي پر سر و صدا حضور مييابد ومادران براي پيشگيري از اختلالات روحي بايد نوزدان را درآغوش گرفته و به آنان آرامش وامنيت دهند. وي آغوش گرفتن نوزاد در هنگام شيردهي و تماس پوست با پوست ، درجه حرارت بدن و ضربان قلب مادر، در روزهاي نخستين تولد را در آرامش كودكان بسيار موثر دانست .



مادران بايد درطول دوران بارداري شيوه ي صحيح شيردهي به كودك را بياموزند، اما متاسفانه عده زيادي از مادران اين آموزش را در دوران بارداري نميبينند، كه اين امر تغذيه ي كودكان را پس از تولد با مشكل مواجه ميكند. كودكان شير مادرخوار از لحاظ روحي وعاطفي تفاوت زيادي با كودكان شير خشك خوار دارند كه مادران براي مهيا كردن شرايط روحي و رواني مناسب وقت بيشتري را براي درآغوش گرفتن و صحبت كردن به كودك بگذارند. دوران خردسالي بايد با بالاترين اولويت مدنظر و توجه مقامات مسوول و دولت ها در زمان تصميم گيريهاي قانوني،سياسي، برنامه اي و تخصيص بودجه و منابع قرار گيرد. هرچند در كمال تاسف و تاثر، كودكان دراين سالها كمترين ميزان توجه و درجه اولويت را ازطرف دولتها دريافت كرده اند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آشپز آنلاین]
[مشاهده در: www.ashpazonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 647]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن