تبلیغات
   احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.


تبلیغات







ورود


آمار وبسایت

  کاربران آنلاین : 143
  تعداد کل بازدیدها : 28007225



اوقات شرعی 

ذکر روزهای هفته












تبلیغات



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب


۱۴ مرداد: در شهر چه خبر


۱۴ مرداد: در شهر چه خبر


رفتارها- از وقتي كه پمپ بنزين‌ها شلوغ شده و صف پمپ‌هاي گاز به كيلومتر‌ رسيده و البته معضل هميشگي ترافيك ادامه‌ دارد، آن دسته از افرادي كه به دلايل مختلف از آژانس براي حمل و نقل شهري استفاده مي‌كنند

تلافي صف پمپ بنزين

با مشكل تازه‌اي موجه شده‌اند و آن افزايش باورنكردني كرايه‌هاست. شمار زيادي از شهروندان در تماس تلفني با ستون در شهر چه خبر از افزايش شديد كرايه‌ اغلب آژانس‌ها انتقاد كرده و مي‌گويند رانندگان در برابر اعتراض آنها ترافيك و شلوغي صف بنزين و گاز را بهانه مي‌كنند.

به گفته آنها رانندگان آژانس اين را حق خود مي دانند كه تلافي معطلي در ترافيك و صف سوختگيري را سر جيب مردم دربياورند.

اين در حالي است كه در برخي موارد كرايه‌ها به هيچ وجه منطقي نيستند و براي مسير‌هاي كوتاه، هزينه زيادي دريافت مي‌شود. با توجه به نارضايتي مسافران آژانس‌ها خوب است كه مسئولان نظارت دقيقي بر موج افزايش كرايه‌هاي اخير داشته باشند.

كارواش اجباري

مشاهده افراد پارچه به دستي كه سر چهارراه‌ها به هر ترفندي كه شده بخشي از شيشه خودرو‌ها را تميز مي‌كنند تا بتوانند از راننده پول بگيرند، يك صحنه تكراري است.

اين افراد در فرصت قرمز بودن چراغ با آخرين سرعت شيشه‌ها را تميز مي‌كنند و مخالفت راننده هم به جايي نمي‌رسد.

اما علاوه بر اين گروهي از افراد هم هستند كه از فرصت پارك شدن خودرو‌ها براي شست وشوي آنها استفاده مي كنند. اين افراد خودرو‌هايي را كه خيلي تميز نيستند و به نظر مي‌رسد مالك آنها دست به جيب باشد را شناسايي كرده و با استفاده از فرصتي كه كنار خيابان پارك شده‌اند، آنها را تميز مي‌كنند.

اين در حالي است كه معمولا راننده‌ها پس از بازگشت از اين وضعيت راضي به نظر نمي‌رسند اما اين افراد آنقدر اصرار كرده و رانندگان را در محذورات اخلاقي قرار مي‌دهند تا بالاخره بتوانند چند برگ اسكناس دريافت كنند.

چراغ قرمز بي‌جريمه

شايد چراغ‌ قرمز ويژه عابران پياده يكي از مظلوم‌ترين و منزوي‌ترين چراغ‌هاي راهنمايي و رانندگي باشد. با اينكه اغلب راننده‌ها از چراغ‌قرمز‌هاي در چهارراه حرف شنوي دارند و با ديدن آن سر جا ميخكوب مي‌شوند اما اين موضوع در مورد چراغ قرمز‌هاي پياده‌ها زياد صدق نمي‌كند.

براي برخي پياده‌ها سبز و قرمز بودن اين چراغ‌هاي بي‌جريمه تفاوتي نمي‌كند. در اين مورد خاص پياده‌هايي كه از سواره‌ها خبر ندارند هنگام سبز شدن چراغ براي راننده‌هابه يكباره جلوي آنها سبز مي‌شوند و موجبات به صدا در آمدن بوق ممتد و اعتراض آميز آنها را فراهم مي‌آورند.

راننده‌‌هايي كه به احترام برگ جريمه پليس و قرمز بودن چراغ، دقايق زيادي را منتظر سبز شدن آن بوده‌اند همان اندك زمان ادامه مسير را به خاطر عبور و مرور غيرمسئولانه برخي پياده‌ها از دست مي‌دهند.

البته اين مشكل در مناطقي از شهر با نظارت پليس بر رفت و آمد‌هاي پياده‌ها رفع شده است؛ به طوري كه ماموران پليس از رفت و آمد پياده‌ها در زمان قرمز شدن چراغ ويژه آنها جلوگيري مي‌كنند.

آژير گوشي‌ها

از وقتي گوشي‌هاي تلفن همراه به خودروهاي مسافربري راه پيدا كردند، علاوه بر صداي نتراشيده و نخراشيده برخي موزيك‌ها وخواننده‌ها، صداي گوشي‌ها و صاحبان آنها نيز به فهرست بلند بالاي آلودگي صوتي داخل خودرو‌ها اضافه شده است.

گاهي گوشي‌ها با صداي بلند سوت مي‌زنند، گاهي نيز يك پارچ آب در ليوان مي‌ريزند و برخي نيز آژير مي‌كشند.

البته اين اصوات گُلي است كه گاهي با صداي بلند صحبت كردن مسافر با فرد تماس گيرنده، به سبزه نيز آراسته مي‌شود.

صاحب گوشي كه هيچ توجهي به آرامش باقي مسافر‌ها ندارد به علت اينكه در سر و صداي شهر شنوايي‌اش كاهش يافته - به خيال اينكه آنسوي خط نيز طرف صحبت چيزي نمي‌شنود- با تمام توان فرياد مي‌زند تا منظور خود را به وي بفهماند.

اين درحالي است كه شهروندان واقف به حقوق شهروندي، در وهله نخست تا حد ممكن از صداي مناسبي براي زنگ گوشي استفاده مي‌كنند.

علاوه بر اين، هنگام صحبت كردن با گوشي تلفن همراه نيز سعي مي‌كنند با صداي آهسته صحبت كنند تا مزاحم ديگران نشوند.

تاريخ درج: 14 مرداد 1387 ساعت 22:12 تاريخ تاييد: 14 مرداد 1387 ساعت 22:34 تاريخ به روز رساني: 14 مرداد 1387 ساعت 22:33
 چهارشنبه 16 مرداد 1387     





شما هم رأی دهید 


[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در : www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4]

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب



برچسب های کاربران:


صفحات پیشنهادی


 
پربازديدترين ها

مطالب بعدی

مطالب پیشین




صفحه اول | تمام مطالب | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد