تبلیغات
   احادیث و روایات:  امام علی (ع):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوانات...   [کلیک]


تبلیغات







ورود


آمار وبسایت

  کاربران آنلاین : 148
  تعداد کل بازدیدها : 28006252



اوقات شرعی 

ذکر روزهای هفته












تبلیغات



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب


بازديد از پروژه راه آهن اردبيل به ميانه


خبرگزاري آريا- معاون وزير راه و ترابري و مدير عامل شركت ساخت و توسعه از پروژه راه آهن اردبيل به ميانه بازديد كرد.
به گزارش سرويس اقتصادي آريا، رهنما معاون وزير راه و ترابري و مدير عامل شركت ساخت و توسعه به همراه حضرت حجت الاسلام و المسلمين حاج سيد كاظم موسوي نماينده مردم اردبيل ـ نير و نمين در مجلس شوراي اسلامي و بيگدلي مدير منطقه 4 شركت ساخت و توسعه و پاكدل معاون راه آهن شركت ساخت و توسعه به همراه قديمي معاون امور عمراني استانداري اردبيل و محمد كريم هدايتي مدير كل راه و ترابري استان در سفر يكروزه خود، از پروژه در دست احداث راه آهن اردبيل به ميانه بازديد كردند.
در اين بازديد رهنما از تمام قطعات در دست ساخت راه آهن اردبيل به ميانه بازديد و از نزديك با مشكلات و روند پيشرفت فيزيكي اين پروژه اطلاع حاصل كرد.
مدير عامل شركت ساخت و توسعه، قول مساعدي براي تخصيص اعتبار لازم براي اتمام اين پروژه در آينده نزديك خبر داد.
وي گفت: در حال حاضر در وزارت راه و ترابري 1600 پروژه در دست اقدام است كه اين پروژه در اولويت پروژه هاي وزارت راه و ترابري قرار دارد.
رهنما در ادامه افزود: بعداز پروژه راه آهن اردبيل به ميانه، اتصال اين پروژه به پارس آباد و قفقاز در دستور كار مطالعاتي براي اجرا قرار دارد.
حجت الاسلام والمسلمين موسوي نماينده مردم اردبيل ـ نير و نمين در مجلس شوراي اسلامي گفت: اعتبارات خوبي براي شبكه ريلي راه آهن اردبيل به ميانه در بودجه سال آينده كشور لحاظ شده است كه اميدواريم اين پروژه در سال 92 به بهره برداري برسد و مردم عزيز استان، صداي سود قطار را بشنوند.
حاج موسوي گفت: هدف ما ادامه راه آهن اردبيل به پارس آباد و قفقاز است كه براي توسعه و شكوفايي استان حتماَ بايد اين شبكه ريلي به قفقاز متصل شود.
وي از پيمانكاران و دست اندر كاران اين پروژه تقدير و تشكر كرد و در مورد فايناس كردن جاده ها و بعضي از پروژه هاي استاني و ملي در آينده نزديك خبر داده و افزود: براي توسعه جاده هاي استان اردبيل، راه هاي ارتباطي محور اردبيل به آستارا ـ اردبيل به نير و اردبيل به خلخال براي چهار خطه كردن اين مسيرها در سال آينده بودجه لازم اختصاص خواهد يافت.
همچنين نماينده مردم اردبيل ـ نير و نمين در مجلس شوراي اسلامي، اعتبار اختصاص يافته و هزينه شده براي پروژه راه آهن اردبيل به ميانه را تاكنون، 70 ميليارد تومان اعلام كرد.





شما هم رأی دهید 


[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در : www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4]

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب



برچسب های کاربران:


صفحات پیشنهادی


 
پربازديدترين ها

مطالب بعدی





صفحه اول | تمام مطالب | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد