تبلیغات
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
ورود
آمار وبسایت
کاربران آنلاین :
143
تعداد کل بازدیدها :
28005242
اوقات شرعی
تبلیغات
اعلام اسامي 10 كالاي خوراكي و آرايشي غير مجاز
اعلام اسامي 10 كالاي خوراكي و آرايشي غير مجاز
وزارت بهداشت 10 قلم كالاي خوراكي، بهداشتي و آرايشي فاقد مجوز را شامل خيار شور، نان جو، آلوچه، گلاب و عرقيات، قند حبه و پماد را غير مجاز اعلام كرد.
به گزارش رجانيوز به نقل از فارس، اداره كل نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي وزارت بهداشت طي بخشنامههاي متعدد، توليد و توزيع و مصرف خيارشور با نام تجاري بيدواز ساخت كارگاه خيارشور بيدواز به علت ابطال پروانه ساخت، آلوچه فراوري شده با نام تجاري باني محصول شركت صنايع غذايي مبتكرباني فاقد مجوز بهداشتي، نان جو با نام تجاري دوسر ساخت واحد توليدي نان جو با كد بهداشتي جعلي 0300/ف/ب م و آلوچه فراوري شده با نام تجاري يكتانه با شماره پروانه ساخت جعلي 55130 غير مجاز هستند.
همچنين آلوچه فراوري شده با نام تجاري گل پسند با شماره پروانه ساخت جعلي 8353، انواع عرقيات واحد توليدي اروم خوش ترگل، گلاب و عرقيات گياهي با نام تجاري دهقان، قند حبه و خرد شده با نام تجاري كيميا ساخت شركت كيميا بهارستان پارس، قند حبه و خرد شده با نام تجاري رازمين ساخت شركت قند نيكو و پماد همراه با مكمل با نام تجاري لاركو فاقد مجوزهاي بهداشتي و غيرمجازند.
دوشنبه 14 مرداد 1387
شما هم رأی دهید
[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در : www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]
برچسب های کاربران:
صفحات پیشنهادی
گوناگون
پربازديدترين ها
مطالب بعدی
مطالب پیشین
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد







