تبلیغات
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
ورود
آمار وبسایت
کاربران آنلاین :
162
تعداد کل بازدیدها :
28010681
اوقات شرعی
تبلیغات
متقاضيان سفر كارت بخوانند
متقاضيان سفر كارت بخوانند
جمشيد حمزه زاده،قائم مقام ستاد تسهيلات سفرهاي كشور در گفتگو با خبرنگار واحد مركزي خبر با اعلام اين خبر گفت: اگر به طور متوسط هر 4 نفر در يك خانواده محسوب شود بيش از 9 ميليون نفر از مزاياي اين طرح برخوردارند.
وي با اشاره به اينكه علاوه بر مراكز بخش خصوصي، 60 هتل و مهمانسراي گروه هتلها و مهمانسراهاي جهانگردي براي دارندگان اين كارتها، تخفيفات ويژهاي در خدمات اقامتي منظور ميكنند گفت: طرح سفر كارت ملي در كشور بر مبناي بهره برداري از ظرفيتهاي گردشگري كشور است و اينكه سفر ارزان شود.
حمزه زاده خاطر نشان كرد: با اين طرح مردم به راحتي ميتوانند به مراكز اقامتي مورد نظر خود دسترسي داشته باشند و تور ارزان، هتل ارزان و خدمات ارزان پيدا كنند .
وي افزود : آنچه براي امسال به عنوان سال اول اجراي اين طرح پيش بيني شده در واقع صدور حدود 4 ميليون سفر كارت است .
بر اين اساس بيش از صد مسئول مركز پذيرنده سفر كارت روزهاي 13و 14 مردادماه در هتل بين المللي ديزين گردهم مي آيند تا در كارگاه آموزش اطلاعات تكميلي اين طرح ، آموزشهاي لازم را فرا گيرند.
در اين كارگاه آموزشي دو روزه نمايندگان استانها، روشهاي تعامل با سازمانهاي مختلف، رزواسيون و موارد ديگر را فرا ميگيرند.
شنبه 12 مرداد 1387
شما هم رأی دهید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در : www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 5]
برچسب های کاربران:
صفحات پیشنهادی
گوناگون
پربازديدترين ها
مطالب بعدی
مطالب پیشین
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد







