تبلیغات
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
ورود
آمار وبسایت
کاربران آنلاین :
161
تعداد کل بازدیدها :
28010546
اوقات شرعی
تبلیغات
در پي حضور وزير نيرو در كميسيون كشاورزي مطرح شد: وعدهي اعزام هياتهايي جداگانه به شهرستانهاي رزن و سقز براي پيگيري مصوبات استاني
در پي حضور وزير نيرو در كميسيون كشاورزي مطرح شد: وعدهي اعزام هياتهايي جداگانه به شهرستانهاي رزن و سقز براي پيگيري مصوبات استاني
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس
جلسهي كميسيون كشاورزي با حضور پرويز فتاح – وزير نيرو و خلقاني – رييس سازمان تات جهاد كشاورزي به همراه معاونانش برگزار شد.
جلال محمودزاده در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دليل حضور فتاح در جلسه روز دوشنبه كميسيون كشاورزي را سوالات نمايندگان رزن و سقز عنوان كرد و افزود: محمدمهدي مفتح نمايندهي رزن با بيتوجه دانستن فتاح نسبت به وظايفش در شهرستان رزن از وي در خصوص چرايي تخصيص نيافتن آب زيرزميني به صنعت و كشاورزي، دلايل توقف عمليات اجرايي سد شنجول در شهرستان رزن و انجام ندادن اقدامي موثر در حوزهي وزارت نيرو در سفر رييس جمهور و وزير نيرو به شهرستان رزن سوالاتي مطرح كرد كه فتاح وعده داد كه هياتي متشكل از كارشناسان وزارت نيرو را براي بررسي ابعاد موضوع به شهرستان رزن اعزام كند.
نايب رييس كميسيون كشاورزي مجلس، با اشاره به سوال نمايندهي سقز و بانه از وزير نيرو، گفت: حيدري در سوال از فتاح خواستار پاسخ وي به دلايل توقف پروژه سد چراغ وي سقز شد كه وزير نيرو نيز در پاسخ وعده داد اكيپي از سوي اين وزارتخانه را براي بررسي موضوع به شهرستان سقز اعزام كند.
نمايندهي مردم مهاباد در خانهي ملت، با اشاره به حضور رييس سازمان و معاونان تات جهاد كشاورزي در جلسهي كميسيون، گفت: خلقاني و معاونانش با حضور در جلسهي كميسيون به تشريح اقدامات انجام شده سازمان در طول چند سال گذشته پرداختند. سپس اعضاي كميسيون به بيان ديدگاههايشان نسبت به عملكرد سازمان پرداختند.
محمودزاده با بيان ديدگاههايش نسبت به سازمان تات، گفت: به عقيدهي بنده ارتباط نداشتن مراكز تحقيقاتي – آموزشي با واحدهاي اجرايي، بيتوجهي به آموزش زنان روستايي و فقدان كارشناسان زن در اغلب شهرستانها با وجودي كه زنان روستايي نيمي از جامعه كشاورزي را تشكيل دادهاند، هزينه كرد قالب اعتبارات ترويجي و آموزشي در بخشهاي عمراني و جاري از جمله تامين بنزين، تعمير خودرو و مواردي از اين دست و بيتوجهي به آموزشهاي انفرادي با توجه به تاثيرگذاري اين شيوه نسبت به ساير شيوههاي آموزشي به دليل وقتگير بودن و فقدان امكانات براي ترويج و آموزش از اهم مشكلات و كاستيهاي سازمان تات است.
انتهاي پيام
شنبه 12 مرداد 1387
شما هم رأی دهید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در : www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]
برچسب های کاربران:
صفحات پیشنهادی
گوناگون
پربازديدترين ها
مطالب بعدی
مطالب پیشین
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد







