تبلیغات
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
ورود
آمار وبسایت
کاربران آنلاین :
159
تعداد کل بازدیدها :
28010327
اوقات شرعی
تبلیغات
خبر با راهاندازي 30 شركت خانهسازي خصوصي تا شهريور امسال؛خانهسازي در ايران سرعت ميگيرد
خبر با راهاندازي 30 شركت خانهسازي خصوصي تا شهريور امسال؛خانهسازي در ايران سرعت ميگيرد
گروه مسكن- بر اساس مصوبه هيات دولت در اسفند ماه سال 86، سازمان گسترس و نوسازي صنايع مكلف شد تا پايان شهريور ماه امسال و با مشاركت بخشخصوصي 30 كارخانه خانهسازي در كشور ايجاد كند. از اين رو دولت نهم مصمم است روند افزايش ظرفيتهاي توليد مسكن به ويژه براي طبقات كمدرآمد و مناطق محروم را سرعت ببخشد.
بنابراين گزارش، در همين رابطه وزير مسكن و شهرسازي در گفتوگو با خبرگزاري فارس از واگذاري 7 كارخانه خانهسازي غيرفعال وزارت مسكن به بخشخصوصي و راهاندازي 30 شركت خانهسازي خصوصي تا شهريور ماه امسال خبر داد.محمد سعيديكيا افزود: وزارت مسكن و شهرسازي در راستاي اجراي اصل 44 قانون اساسي، 7 كارخانه خانهسازي قديميدارد كه عمدتا هم سالها است غيرفعال هستند، بنابراين قصد داريم اين كارخانههاي خانهسازي را واگذار كنيم.
وي ادامه داد: يكي از اين كارخانهها شركت واوان است كه براي واگذاري آن نامهنگاريهاي لازم انجام شده است. سعيديكيا گفت: در مجموعه سازمان عمران و بهسازي شهري نيز با مصوبه دولت، سال گذشته در هر استان يك شركت تشكيل شد كه وزارت مسكن و شهرسازي براي ترغيب، رونق و دادن اطمينان به بخش خصوصي براي ورود به آن، حداكثر 20درصد سهامدار است.
به گفته وزير مسكن و شهرسازي، در صورت رونق اين 20درصد نيز واگذار ميشود. سعيديكيا درخصوص طرح خانههاي پيش ساخته گفت: در حال حاضر 20 فناوري نوين از 41 شركت از سوي مركز تحقيقات ساختمان و مسكن تصويب و تاييد شده است. وي افزود: رييسجمهوري هم وزارت صنايع را مكلف كرده است كه از طريق سازمان گسترش و نوسازي صنايع با بخشخصوصي براي راهاندازي خانههاي پيشساخته شريك شوند.
وي خاطرنشان كرد: قرار است 30 شركت خانهسازي تا شهريور از طريق حمايت سازمان گسترش و نوسازي صنايع و وزارت صنايع و معادن توسط بخشخصوصي راهاندازي شود.
وزير مسكن و شهرسازي درخصوص مشكلات پيش روي مالزياييها در ساخت مسكن در شهرهاي جديد گفت: مالزياييها در حال حاضر در حال كار كردن در شهر جديد پرند هستند اما آنطور كه توقع بود نتوانستند كار كنند و وزارت مسكن نيز تا حدودي كار آنها را تقليل داد.
وي افزود: مشكل مالزياييها مشكل واردات قطعات و مشكلات رفت و آمد پرسنل بود، بنابراين اين مشكلات در كميسيونهاي دولت مورد بحث و گفتوگو است. وزير مسكن و شهرسازي در خصوص ورود شخص رييسجمهوري به بخش مسكن گفت: شخص رييسجمهوري مسوول تمام كارها و رييس كار گروه 127 هستند، بنابراين وي شخصا هدايت كننده امور بوده و ميتواند براي بخش مسكن مفيد باشد.
وي تاكيد كرد: بايد فردي در اين جلسات براي هدايت جلسه حضور داشته باشد كه همه از آن حرف شنوي داشته باشند و بانكها نيز تسهيلات لازم را اعطا كنند.
وي گفت: اميدواريم كه با اجراي طرح مسكن مهر و واگذاري زمين به صورت اجاره 99 ساله، بتوانيم سالانه يكميليون و 200هزار واحد مسكوني در كشور احداث كنيم تا مشكل مسكن مردم كه عموما از اقشار كم درآمد هستند بر طرف شود.
شنبه 12 مرداد 1387
شما هم رأی دهید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در : www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 6]
برچسب های کاربران:
صفحات پیشنهادی
گوناگون
پربازديدترين ها
مطالب بعدی
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد







