تبلیغات
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
ورود
آمار وبسایت
کاربران آنلاین :
144
تعداد کل بازدیدها :
28002743
اوقات شرعی
تبلیغات
انتخابات 88/ گسترش فعاليتهاي خاتمي و قاليباف
انتخابات 88/ گسترش فعاليتهاي خاتمي و قاليباف
معاون مديرعامل بنياد باران از گشايش دفتر اين بنياد در خراسان خبر داد.
سيد حسن رسولي در گفتوگو با خبرگزاري دانشجويان ايران، با بيان اين مطلب افزود: در سال جاري يكي از برنامههاي مصوب بنياد باران كه از سوي شوراي عالي اين بنياد تصويب و به هيات مديره ابلاغ شده است، راهاندازي نمايندگيهاي بنياد باران در استانهاي سراسر كشور است كه تا كنون مقدمات تاسيس نمايندگي اين بنياد در هشت استان فراهم شده است.
وي خاطرنشان كرد: اولين نمايندگي بنياد باران همزمان با مبعث پيامبر اكرم (ص) در مشهد با حضور دكتر محمدرضا عارف، عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام و رييس هيات مديره بنياد به صورت رسمي فعاليتش را آغاز خواهد كرد.
رسولي در پايان گفت: اميدواريم تا پايان سال جاري شاهد افتتاح دفاتر نمايندگي بنياد باران در تمام مراكز استانها باشيم.
***
جبهه اصولگرايان اصلاح طلب ايران اسلامي نيز با صدور بيانيهاي اعلام كرد: مهياي يك حضور جانانه در مهمترين انتخابات هستيم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران در اين بيانيه آمده است: اكنون جبهه اصولگرايان اصلاحطلب پس از فعاليت گسترده حدودا چهار ساله، پس از گذشت سه ماه سكوت به جهت ساماندهي و بازسازي بدنه خود در سطح كشور مهياي يك حضور جانانه در مهمترين انتخاب، همان انتخابات رياست جمهوري است، تا بار ديگر اداي دين نموده و پس از بررسي و تحليل، برترين گزينه كه خادم واقعي ملت و مطيع رهبر معظم انقلاب اسلامي باشد را به حمايت گرفته و به شما مردم عزيز معرفي نمايد.
جا دارد در برهه كنوني كه اوضاع اقتصادي ميبايد در اسرع وقت ساماندهي گردد و امور سياسي با صلابت و اقتدار هدايت گردد تا بازماندههاي طاغوت و شياطين فرصتطلب خارجي آنچه را كه در سر ميپرورانند در ناكامي هميشگي باقي بمانند نياز به يك حماسه ملي ديگر و خلق شكوهترين مشاركتها ميباشد.
باشد كه اصرار انقلابي ما در وفاداري به آرمانهاي ولايي انقلاب و حمايت از رهبري عظيم الشان،اولا مرضي رضاي حق تعالي قرار گرفته، ثانيا خدمتگزاري به مردم شريف كه سرمايهها و ستونهاي اصلي انقلاب هستند شهد شيرين خدمتگزاري را در ذائقه خود حس نموده و آهنگ خدمتگزاران واقعي و توانمند را در امور جاريه به عينه لمس نمايند.
ياوهگويان خارجي و داخلي با گذشت 30 سال از انقلاب شكوهمند اسلامي همواره در خواب ميباشند و با بزرگنمايي مشكلات مادي، كشور و دولت خدمتگزار را حمله نموده و حتي طاقت ابراز و طرح خدمات انجام شده مادي و معنوي در سالهاي اخير را ندارند، همانا با بزرگنمايي مشكلات و توهين و تعرض به دولت و نظام به جنگ با رهبري و مردم ميروند. فرزندان انقلاب در جبهه اصولگرايان اصلاحطلب كه جمع كثيري از متخصصين متعهد ميباشند، همواره در صحنه حضور داشته و دارند و هرگز از تلاش براي خدمتگزاري فروگذار نيستند.
البته بيپروا و با صداقت و شهامت اعلام ميگردد انتقاد سازنده و دلسوزانه و نيز بيان خدمات انجام شده در هر دوره از خدمتگزاري دولتمردان، پديدهاي است كه در اين جبهه بدان توجه خاصي ميشود و اين ملت شايسته هرگونه خدمت ميباشند.
دوشنبه 7 مرداد 1387
شما هم رأی دهید
[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در : www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]
برچسب های کاربران:
صفحات پیشنهادی
گوناگون
پربازديدترين ها
مطالب بعدی
مطالب پیشین
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد







