تبلیغات
   احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.


تبلیغات







ورود


آمار وبسایت

  کاربران آنلاین : 154
  تعداد کل بازدیدها : 27997941



اوقات شرعی 

ذکر روزهای هفته












تبلیغات



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب


سخنگوي وزارت خارجه: در مذاكرات ژنو موضوع تعليق مطرح نشد


سخنگوي وزارت خارجه: در مذاكرات ژنو موضوع تعليق مطرح نشد
سياسي. سخنگوي وزارت خارجه . سخنگوي وزارت خراجه
حسن قشقاوي سخنگوي وزارت امور خارجه در ادامه گفت و گوي خود با خبرنگاران تاكيد كرد كه در مذاكرات ژنو ، موضوع تعليق غني‌سازي مطرح نشده است.

سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به سئوالي مبني بر اين كه گفته مي‌شود ايران بيش از ‪ ۵‬هزار سانترفيوژ دارد و اين به معني رويارويي جدي با غرب است ، گفت : بحث عدد مطرح نيست . همان چيزي است كه در سخنراني جناب آقاي احمدي نژاد مطرح شد. اصلا بحث تقابل يا عدم تقابل موضوعيت ندارد .

قشقاوي تاكيد كرد : جمهوري اسلامي ايران ظرف كمتر از ‪ ۲‬هفته پاسخ نامه وزراي خارجه شش كشور را داد و در مذاكرات
ژنو هم شركت كرديم بنا براين اگر كشوري قصد تقابل داشته باشد اين كارها را نمي‌كند .

وي تصريح كرد : اين موارد حاكي از اراده سياسي ايران بر جدي بودن در مذاكرات است .

سخنگوي وزارت امور خارجه تاكيد كرد : مذاكرات بايد سازنده ، راهبردي ، جامع و در جهت حل مسئله به صورت اساسي و بنيادي باشد و آن چه كه ما جستجو مي‌كنيم اين موارد است .

قشقاوي در پاسخ به سئوالي با اشاره به مصاحبه سعيد جليلي دبير شوراي عالي امنيت ملي و خاوير سولانا مسوول سياست خارجي اتحاديه اروپا و نماينده گروه پنج بعلاوه يك ، بعد از مذاكرات ژنو تصريح كرد : دراين مصاحبه بر سازنده بودن و راهبردي بودن مذاكرات تاكيد شد اما بعد از چند ساعت برخي از رسانه‌ها با اهداف خاصي تيليغاتي را داشتند و اين درحالي است كه دراين مصاحبه هيچ نكته منفي مطرح نشد .

وي تاكيد كرد : نه در طول مذاكرات و نه قبل و نه بعد از مذاكرات اصلا بحث تعليق مطرح نشد و مواضع جمهوري اسلامي ايران در اين زمينه كاملا مشخص است .

قشقاوي اظهار داشت : ما فكر مي‌كنيم كه مي‌توانيم بر سر نقاط مشترك بيشتر روي مقصد و هدف صحبت كنيم و برعناصر رسانه‌اي و تبليغاتي بي‌پايه نبايد تكيه شود .

وي در پاسخ به سئوالي درباره جلسه منوچهر متكي وزير امور خارجه و علي لاريجاني رييس مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان كرد : اين جلسات برنامه ريزي شده‌اي است كه معمولا همه وزرا براي هماهنگي با مجلس دارند .
 يکشنبه 6 مرداد 1387     





شما هم رأی دهید 


[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در : www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 5]

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب



برچسب های کاربران:


صفحات پیشنهادی


 
پربازديدترين ها

مطالب بعدی

مطالب پیشین




صفحه اول | تمام مطالب | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد