تبلیغات
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
ورود
آمار وبسایت
کاربران آنلاین :
129
تعداد کل بازدیدها :
27989442
اوقات شرعی
تبلیغات
داورزني : انتخاب سرمربي تيم ملي واليبال بعد از المپيك
داورزني : انتخاب سرمربي تيم ملي واليبال بعد از المپيك
رئيس فدراسيون واليبال از انتخاب و معرفي سرمربي تيم ملي اين رشته بعد از المپيك 2008 چين خبر داد .
بعد از آنكه فدراسيون واليبال قرارداد خود را با « زوران گائيچ » لغو كرد بررسي گزينه هاي ديگري را براي معرفي سرمربي جايگزين در دستور كارقرار داد اما از آنجا كه اكثر گزينه هاي مطرح شده درگير آماده سازي تيم هاي خود براي شركت در رقابت هاي المپيك چين هستند تاكنون رايزني هاي انجام شده به هيچ نتيجه اي نرسيده است .
محمدرضا داورزني رئيس فدراسيون واليبال در اين رابطه گفت : مربياني از كشورهاي نيوزلند ايتاليا آرژانتين برزيل آلمان و صربستان در نظر گرفته شده اند تا از بين آنها سرمربي آينده تيم ملي معرفي شود. البته بيشتر تمايل داريم سرمربي جديد تيم ملي از اروپاي غربي انتخاب شود.
وي با بيان اينكه تعداد مربيان مورد نظر تا به امروز به 8 گزينه رسيده است افزود : برخي از اين مربيان در كشور خود يا يك كشور ديگر از جمله لهستان و آمريكا در تدارك حضور در مسابقات المپيك هستند و اين مسئله پيگيري هاي ما را براي مذاكره با آنها و دستيابي به يك نتيجه مشخص مختل كرده است .
داورزني تصريح كرد : به همين دليل تا پايان المپيك كه فرصت مناسب براي مذاكره فراهم شود هيچ تصميمي در مورد سرمربي آينده تيم ملي نمي گيريم و فقط به ادامه بررسي شرايط كلي 8 گزينه مورد نظر بسنده مي كنيم .
رئيس فدراسيون واليبال خاطرنشان كرد : تا آن زمان تيم ملي زير نظر مستقيم سازمان تيم هاي ملي و به مربيگري حسين معدني و دستيارانش (عباسعلي ميرحسني و نوشادي ) تمرينات خود را دنبال خواهد كرد.
كاپ آسيا (30 شهريور تا 5 مهرماه ) يك سرمربي خارجي در AVC با اين شرايط تيم ملي واليبال براي شركت در نخستين دوره مسابقات اختيار مي گيرد يا با كادرفني ايراني عازم تايلند مي شود
AVC داورزني اظهار داشت : هدف اصلي ما حضور موفق در مسابقات جام ملت هاي 2009 و رقابت هاي آسيايي 2010 است . مسابقات كاپ آسيا در درجه پائين تري از اهميت قرار دارد بنابراين به خاطر اين مسابقات عجله نمي كنيم و تا زمانيكه به جمع بندي نهايي نرسيم تصميمي نمي گيريم .
كاپ آسيا) شركت كند گفت : AVC وي با بيان اينكه احتمال اينكه تيم ملي واليبال بدون سرمربي خارجي در رقابت هاي تايلند ( اردونشينان تيم ملي فعلا بر طبق سيستم زوران گائيچ تمرين مي كنند و مشكل خاصي هم ندارند اردوي تيم ملي تا به امروز به دور از حاشيه بوده و اگر وضعيت به همين منوال دنبال شود مشكلي براي سفر به تايلند نخواهيم داشت .
رئيس فدراسيون واليبال تاكيد كرد : مربيان خارجي زيادي تمايل دارند هدايت تيم ملي ايران را به عهده بگيرند اما از نظر ما سطح كار سرمربي جديد تيم ملي بايد حداقل در حد زوران گائيچ باشد. ضمن اينكه وي بايد به صورت تمام وقت در ايران باشد. جلب نظر مربي با اين شرايط آنهم در صورتي كه ما توان پرداخت حقوقش را داشته باشيم سخت بوده و مستلزم دقت و فرصت بيشتري است .
يکشنبه 30 تير 1387
شما هم رأی دهید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در : www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 5]
برچسب های کاربران:
صفحات پیشنهادی
گوناگون
پربازديدترين ها
مطالب بعدی
مطالب پیشین
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد







