تبلیغات
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
ورود
آمار وبسایت
کاربران آنلاین :
128
تعداد کل بازدیدها :
27988728
اوقات شرعی
تبلیغات
فقط هشت تالار بورس سودده هستند
فقط هشت تالار بورس سودده هستند
ايسنا: مديرعامل شركت بورس اوراق بهادار تهران گفت: «بازار سهام در راستاي عدالت اجتماعي است زيرا باعث ايجاد فرصت هاي برابر براي همگان مي شود.»
علي رحماني در همايش «نقش بورس و اتاق بازرگاني در گسترش مالكيت عموم مردم» كه در كرمانشاه برگزار شد، با بيان اينكه با ابلاغ سياست هاي اصل 44 نقش بازار سرمايه بيش از پيش پر رنگ شده، گفت: «اين سياست ها دو هدف واگذاري شركت هاي دولتي و گسترش مالكيت در سطح عموم جامعه را مدنظر دارد و بورس در اين خصوص جايگاه ويژه اي دارد.» رحماني با اشاره به مزاياي بازار سهام، انسجام و سازمان يافتگي، وجود مجموعه اي كامل از نهادها، روش ها و مقررات در اين بازار، وجود تعداد زيادي خريدار، تحليلگر و مشاور، شفافيت اطلاعاتي، كشف قيمت براساس اجماع، واگذاري تدريجي و امكان اصلاح قيمت، عدالت اجتماعي و تضمين تداوم فعاليت شركت را از جمله مزاياي بورس ذكر كرد. وي با بيان اينكه بورس در پويايي و توسعه اقتصادي نقش مهمي دارد، گفت: «در بازار بورس امكان دسترسي عموم به فرصت هاي سرمايه گذاري فراهم است.» رحماني ادامه داد: «شركتي كه وارد بورس مي شود به سرمايه دسترسي پيدا مي كند ضمن اينكه ورود به بورس نوعي اعتبار براي شركت ها مي آورد.» وي گفت: «همچنين ورود به بورس باعث مي شود شركت ها ارزش كسب و كار خود را بدانند و سهام اين شركت ها قابليت نقدشوندگي بهتري دارد.» رحماني تجهيز و تخصيص نقدينگي مالي و فراهم شدن امكان انجام كارهاي بزرگ با سرمايه هاي كوچك را از ديگر مزاياي بورس دانست. وي در ادامه با اشاره به چالش هاي بورس اوراق بهادار گفت: «نقدينگي از جمله اين چالش هاست البته ظرف40 روز اخير وضع مناسب شده و بر اساس پيش بيني ها ادامه خواهد داشت.» وي عمق بازار، شبكه توزيع محصولات، عدم تنوع محصولات مالي و نبود ابزارهاي پوشش و شفافيت اطلاعاتي را از ديگر چالش هاي اين بازار برشمرد. رحماني گفت: «در حال حاضر از 21 تالار منطقه اي كشور تنها هشت تالار سودده هستند ولي اين رسالت را داريم كه اين تالارها را حفظ كنيم.» وي در ادامه با اشاره به منافع و چالش هاي مردم سالاري اقتصادي، مشاركت گسترده در عرصه اقتصاد، گسترش مالكيت، افزايش سطح عمومي اشتغال، بهبود درآمد خانوارها و افزايش رقابت پذيري را از منافع مردم سالاري اقتصادي و خرد شدن مالكيت و عدم نظارت سيستماتيك، عرضه هاي بلوكي سهام و خريدهاي خانگي و فقدان بازار كار مديريت حرفه اي را از چالش هاي آن ذكر كرد. رحماني ادامه داد: «بورس در راستاي عدالت اجتماعي است زيرا فرصت هاي برابر براي همه ايجاد مي كند، امكان مالكيت با هر ميزان سرمايه را فراهم مي كند، اطلاع رساني عمومي مناسب دارد و سيستمي رقابتي است.»
يکشنبه 30 تير 1387
شما هم رأی دهید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در : www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 5]
برچسب های کاربران:
صفحات پیشنهادی
گوناگون
پربازديدترين ها
مطالب بعدی
مطالب پیشین
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد







