تبلیغات
   احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله يكى از اصحاب خود را غمگين مى‏ديدند، با شوخى او...   [کلیک]


تبلیغات







ورود


آمار وبسایت

  کاربران آنلاین : 130
  تعداد کل بازدیدها : 27988581



اوقات شرعی 

ذکر روزهای هفته












تبلیغات



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب


گسترش همكاري با كشورها مستلزم آشنايي با فرصت هاي سرمايه گذاري است


گسترش همكاري با كشورها مستلزم آشنايي با فرصت هاي سرمايه گذاري است
رئيس اتاق بازرگاني صنايع و معادن ايران در جلسه ره آورد سفر به آلمان گفت: براي رفع اعمال محدوديت ها و گسترش همكاري هاي بايد مذاكرات دو سويه اي صورت گرفته و فرصت هاي سرمايه گذاري جديد معرفي شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، محمد نهاونديان امروز در جلسه‌ي ره آورد سفر به آسمان با بيان اين مطلب افزود: براي گسترش روابط تجاري و افزايش ميزان مبادلات دو كشور با يكديگر، بايد جامعه اقتصادي و بازرگاني ايران و آلمان از مسئولان سياسي خود بخواهند از طريق مذاكرات جدي شرايط تحريم ها را رفع كنند.

وي ادامه داد: براي افزايش روابط بايد دو كشور به منظور رفع مشكلات بين بنگاه ها توسعه روابط و سهولت در مبادلات همكاري كنند.

نهاونديان با اشاره به اينكه دو كشور براي همكاري هاي جديد بايد با فرصت هاي موجود براي سرمايه گذاري آشنا شوند، تصريح كرد: گسترش همكاري هاي جديد مستلزم آشنايي آلمان با فرصت هاي جديد سرمايه گذاري در ايران است.

رئيس اتاق بازرگاني صنايع و معادن ايران ادامه داد: اتاق بازرگاني صنايع و معادن آلمان براي پيشرفت مذاكرات سياسي و رفع اعمال محدوديت ها تلاش هاي فراواني در زمينه هاي مختلف انجام داده و همكاري هاي علمي در زمينه هاي آموزشي هم بين دو كشور مورد تبادل نظر قرار گرفته است.

وي با بيان اينكه بايد براي توسعه روابط تجاري مركز تجاري ايران در هامبورگ تاسيس شود خاطر نشان كرد: اميدواريم اتاق بازرگاني آلمان بتواند ارتباط فعال تري در آسمان داشته باشد و روابط اقتصادي ايران بيش از پيش گسترش يابد.

بر اساس اين گزارش، غضنفري نايب رئيس اتاق بازرگاني آلمان نيز در اين مراسم گفت: فضاي مطبوعاتي در خارج از كشور عليه ايران آلوده است و زماني اين مشكلات حل مي شود كه مذاكراتي بين ايران و كشورهاي مختلف افزايش يابد.

وي با اشاره به اينكه حجم تجارت ايران با وجود اعمال محدوديت ها افزايش يافته افزود: با افزايش حجم تجارت ايران تجار و بازرگانان كشورهاي ديگر در اين رابطه متضرر مي شوند بنابراين بايد مذاكرات شفافي در اين رابطه صورت گيرد.

نايب رئيس اتاق بازرگاني صنايع و معادن آلمان با اشاره به سفرهاي انجام شده به منظور برطرف شدن مشكلات موجود اين كشور خاطر نشان كرد: سفر اخير اتاق بازرگاني به آلمان نقطه‌ي عطفي در گسترش روابط تجاري و اقتصادي دو كشور خواهد بود و اميدواريم با پيگيري اتاق بازرگاني آلمان مسائل و مشكلات موجود در روابط حل شود.

اين گزارش حاكيست، خارقاني معاون امور بين الملل اتاق بازرگاني صنايع و معادن ايران نيز در اين مراسم گفت: با توجه به وضعيت كنوني اقتصادي ايران بايد شرايط جديد ايران را به كشورهاي هدف تعريف كنيم.

وي با اشاره به اينكه پروژه هاي بزرگي از طرف دولت به بخش خصوصي واگذار شده تصريح كرد: با توجه به اعلام آمادگي بخش خصوصي در اين پروژه ها زمينه هاي زيادي در خصوص پروژه هاي بزرگ بين دو طرف مي تواند صورت گيرد./س
 شنبه 29 تير 1387     





شما هم رأی دهید 


[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در : www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 5]

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب



برچسب های کاربران:


صفحات پیشنهادی


 
پربازديدترين ها

مطالب بعدی

مطالب پیشین




صفحه اول | تمام مطالب | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد