تبلیغات
   احادیث و روایات:  امام علی (ع):هان! ميان حق و باطل جز چهار انگشت فاصله نيست. از آن حضرت درباره معناى اين فرمايش س...   [کلیک]


تبلیغات







ورود


آمار وبسایت

  کاربران آنلاین : 147
  تعداد کل بازدیدها : 27981844



اوقات شرعی 

ذکر روزهای هفته












تبلیغات



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب


همايش جايگاه زن در جامعه معاصر در رايزني فرهنگي ايران در كويت برگزارشد


همايش جايگاه زن در جامعه معاصر در رايزني فرهنگي ايران در كويت برگزارشد
خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): كويت - همايش جايگاه زن در جامعه معاصر، به مناسبت ميلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س ) شنبه شب در محل رايزني فرهنگي سفارت جمهوري اسلامي ايران در كويت برگزار شد.


به گزارش ايرنا، در اين همايش كه علي جنتي سفير جمهوري اسلامي ايران و شماري از پژوهشگران ، دانشگاهيان و انديشمندان اديان الهي حضور داشتند اهميت نقش و جايگاه واقعي زن در جامعه مورد تاكيد قرار گرفت .
محمد علي كياني معاون رايزني فرهنگي جمهوري اسلامي ، هدف از برگزاري اين همايش را طرح افكار و انديشه هاي مختلف پيرامون زن و حقون و نقش آن در جامعه به ويژه نقش و جايگاه زن از ديدگاه اسلام عنوان كرد.
سخنرانان در اين همايش به اين موضوع از ابعاد مختلف شخصيتي ، روانشناختي و تربيتي و همچنين نگرش اديان الهي به زن و بررسي آن از ديدگاه جوامع غربي و شرقي پرداختند.
خانم دكتر فيولا فارس البيلاوي استاد روانشناسي دانشگاه كويت با استناد به فرازهايي از انجيل نگاه مسيحت به زن و نقش وي در جامعه را مورد بررسي قرار داد و زن را كانون محبت ، مهر و عاطفه معرفي و مريم را نمونه و الگوي پاكدامني خواند.
خانم ايمان شمس الدين نويسنده و روزنامه نگار نيز ضمن بررسي نقش و جايگاه زن در دوره هاي مختلف قبل و بعد از اسلام و همچنين جهان معاصر با اشاره به تفاوت نگاه غربي و شرقي به زن و ارج و منزلت زن در اسلام گفت در حال حاضر نگاه غرب به زن نگاهي غير واقعي است و در غرب به زن به عنوان يك كالا نگاه مي شود و ابعاد معنوي آن مورد توجه قرار نمي گيرد.
از سوي ديگر آنطوان بارا سردبير مجله شبكه الحوادث نيز با اشاره به ويژگي هاي شخصيتي و نقش تربيتي زن در جامعه ، حضرت فاطمه زهرا (س ) را نمونه و الگوي زن الهي برشمرد و گفت اسلام براي زن چنان نقش و ارج و منزلتي قايل است كه پيامبرش مي فرمايد بهشت زير پاي مادران است و علي (ع ) نيز در نهج البلاغه از زن به عنوان ريحانه ياد مي كند و مهمتر از اين در جريان مباهله فاطمه دختر گرامي پيامبر )ص ) حضور داشت و از اين گذشته همه ائمه معصومين از نسل وي هستند.
**خاورم **340**1184شبك
 يکشنبه 16 تير 1387     





شما هم رأی دهید 


[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در : www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب



برچسب های کاربران:


صفحات پیشنهادی


 
پربازديدترين ها

مطالب بعدی

مطالب پیشین




صفحه اول | تمام مطالب | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد