تبلیغات
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
ورود
آمار وبسایت
کاربران آنلاین :
164
تعداد کل بازدیدها :
27970448
اوقات شرعی
تبلیغات
شاخص بورس به بيش از دو هزار و 925 واحد رسيد
شاخص بورس به بيش از دو هزار و 925 واحد رسيد
امروز شاخص بورس بيش از دو هزار و 925 واحد افزايش يافت و ركورد جديدي را در تاريخ بورس بر جاي گذاشت.

به گزارش خبرنگار سرويس اقتصادي برنا،شاخص بازار بورس اوراق بهادار تهران امروز به بيش از 2/6 درصد افزايش يافت و از مرز 47 هزار عبور كرد.
براساس اين گزارش،شركتهاي فولادي و كشتيراني جمهوري اسلامي ايران بيشترين تاثير را بر صعود ناگهاني شاخص بورس داشتند.
امروز نماد سه شركت فولادي كه براي تعديل عايدي متوقف شده بودند،با تعديل مثبت پيشبيني درآمد هر سهم بازگشايي شد.
نبودمحدوديت براي قيمت سهام شركتهاي فولادي و عدم عرضه قابل توجه سهام موجب كندي بازار شد، البته در ساعات پاياني با افزايش حجم معاملات سرعت بر بازار حاكم شد.
با توجه به آنكه بازار منتظر خبر سياسي خاصي نبوده و آرامش خوبي را تجربه كرد،كمتر سرمايهگذاري در اين شرايط حاضر به نقد كردن دارايي خود بود.
بر اين اساس،سهامداران ترجيح ميدهند نقدينگي خود را به صورت سهام در بازار حفظ كرده و از افزايش قيمتها نهايت سود را ببرند.
امروز فولاد مباركه اصفهان، فولاد خراسان و فولاد خوزستان دوباره به بازار برگشتند تا شاخص را هدايت كنند.
شركت فولاد مباركه اصفهان سود هر سهم خود را براي سال مالي 87 مبلغ 907 ريال اعلام كرد كه حاكي از افزايش 50 درصدي سود نسبت به پيشبيني قبلي است؛ اين در حالي است كه تعداد سهامداران اين شركت در بازار اندك نبوده و تاثير زيادي بر روند بازار دارد.
فولاد خوزستان در حالي كه 65 تومان سود در مجمع تقسيم كرد، با بيش از 7 درصد رشد قيمت بازگشايي شد كه علت آن انتشار اخبار خوش از وضعيت توليد و فروش شركت بود كه امكان تعديل قابل توجه سود را فراهم ميكند.
قيمت متوسط فروش محصولات در حالي حدود 800 هزار تومان در هر تن عنوان شده كه برخي شنيدهها از نرخهاي كنوني بيش از يك ميليون تومان حكايت ميكند. البته شركت با مشكل قطعي برق و افت توليد از ميزان پيشبينيها روبروست؛ اما اين مساله در مقابل اين رشد قيمتها نميتواند آن چنان مشكلساز باشد و امكان تعديل عايدي را از بين ببرد.
از سوي ديگر نماد شركت كشتيراني جمهوري اسلامي ايران هم پس از تعديل سود سال مالي پايان خرداد 87 و اعلام سود سال 88 بازگشايي شد.
كشتيراني جمهوري اسلامي ايران پيشبيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 31 خرداد 87 را مبلغ 551 ريال اعلام كرد؛اين رقم نسبت به پيش بيني قبلي 77 ريال افزايش دارد.
به علاوه شركت پيشبيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 31خرداد 88 را مبلغ 510 ريال اعلام كرد.
با بازگشايي نماد كشتيراني در حوالي نرخ 500 تومان، بازدهي سهم از زمان عرضه اوليه در 29 ارديبهشت ماه به 100 درصد رسيد.
هم چنين با بازگشايي فولادي ها و كشتيراني، شاخص با 590 واحد افزايش به بيش از 12 هزار و 500 واحد رسيد كه اين جهش تا كنون در تاريخ بورس سابقه نداشته است. فولاد مباركه اصفهان با بيش از 293 واحد، كشتيراني جمهوري اسلامي ايران با 187 واحد و فولاد خوزستان با 50 واحد بيشترين تاثير را در ركوردزني شاخصها داشتند.
به گزارش خبرنگار برنا، امروز با توجه به توقف نماد اكثر شركتهاي سيماني براي اعلام اطلاعات جديد مربوط به دريافت مجوز افزايش نرخ فروش، شركتهاي سرمايهگذاري كه در پرتفوي خود سهام اين شركتها را دارند، مورد توجه بازار قرار گرفتهاند.
شركتهاي سرمايهگذاري ملي، سپه و توسعه صنعتي داراي صف خريد هستند؛اما مهمترين شركتهاي متاثر از تحول سيمانيها، دو شركت سرمايهگذاري اميد و غدير هستند كه با صفهاي بسيار سنگين چند ده ميليوني مواجه شدهاند.
شنبه 15 تير 1387
شما هم رأی دهید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در : www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4]
برچسب های کاربران:
صفحات پیشنهادی
گوناگون
پربازديدترين ها
مطالب بعدی
مطالب پیشین
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد







