تبلیغات
   احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر مردم به هنگامى كه بلاها بر آنان فرود مى آمد و نعمت ها از دستشان مى رفت، با نيت هاى...   [کلیک]


تبلیغات







ورود


آمار وبسایت

  کاربران آنلاین : 166
  تعداد کل بازدیدها : 27971522



اوقات شرعی 

ذکر روزهای هفته












تبلیغات



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب


اخبار ويژه اعتماد// جزئيات سوء قصد به جان احمدي نژاد در ايتاليا// قول مساعد رئيس زندان رجايي شهر به يك زنداني// تقاضاي قاضي امريكايي از ايران// صرفه جويي در هيات دولت


اخبار ويژه اعتماد// جزئيات سوء قصد به جان احمدي نژاد در ايتاليا// قول مساعد رئيس زندان رجايي شهر به يك زنداني// تقاضاي قاضي امريكايي از ايران// صرفه جويي در هيات دولت
خبرگزاري آريا- در ستون «پيدا و پنهان» اعتماد در شماره امروز (11 تير)، اخبار ويژه زير به چشم مي خورد.

جزئيات سوء قصد به جان احمدي نژاد در ايتاليا؛ سفير جمهوري اسلامي ايران در ايتاليا در خصوص موضوع سوءقصد عليه رئيس جمهوري اسلامي ايران در سفر به رم گفت كه اين ماجرا توهم توطئه نبوده و صحت دارد. «ابوالفضل ظهره وند» در گفت وگو با ايرنا در اين باره تصريح كرد؛ يك روز قبل از سفر براي كنترل شرايط دستگاه X-RAY نصب شده در محلي كه آقاي احمدي نژاد قرار بود اقامت داشته باشد، به محل رفتم و در بررسي ها مشاهده شد كه شدت يا ميزان اشعه دستگاه مورد نظر كه در داخل ساختمان قرار داشت، بيشتر از حد معمول است. ظهره وند با اشاره به اينكه ميزان اشعه دستگاه هاي X-RAY در ايتاليا 300 است، افزود؛ كمي بعد ميزان اشعه دستگاه مذكور به بيش از 550 رسيد و به مرور افزايش يافت و به 800 رسيد. سفير ايران در رم ادامه داد؛ ابتدا به خرابي دستگاه مشكوك شديم و به فرض اينكه دستگاه خراب است، دستگاه ديگري به محل آورديم اما معلوم شد مشكل از دستگاه نيست و ظاهراً اشعه از جايي كنترل مي شد. ظهره وند با بيان اينكه طبق گفته افراد متخصص در زمينه اشعه X-RAY در صورتي كه ميزان اشعه از 1500 تجاوز كند، احتمال خطر جدي براي افراد حاضر در معرض آن وجود دارد، گفت؛ وقتي رئيس جمهوري وارد محل شد، ميزان اشعه دستگاه بيشتر شد و به بالاي 1000 رسيد به طوري كه آثار ناشي از شدت اشعه در محيط داخل ساختمان كاملاً احساس مي شد. وي ارائه توضيحات بيشتر را به زمان ديگري موكول كرد.

قول مساعد رئيس زندان رجايي شهر به يك زنداني؛ ارژنگ داوودي در پي موافقت رياست زندان رجايي شهر با مطالباتش به اعتصاب غذاي خود پايان داد. به گزارش خبرنامه اميركبير رئيس زندان رجايي شهر در ملاقاتي با ارژنگ داوودي، از وي خواست مطالباتش را يادداشت كرده و به او بدهد. وي سپس با پذيرش خواسته هاي او، خواهان پايان اعتصاب غذاي وي شد.

صرفه جويي در هيات دولت ؛ به دستور احمدي نژاد هيات دولت در خاموشي لامپ ها تشكيل جلسه مي دهد. فتاح وزير نيرو با اعلام اين خبر گفت؛ رئيس جمهور شخصاً دستور داده است براي صرفه جويي در مصرف برق در جلسات هيات دولت هيچ گونه لامپي روشن نشود.

تقاضاي قاضي امريكايي از ايران؛ روزنامه نيويورك سان نوشت؛«يك قاضي فدرال در شيكاگو با صدور حكمي از دولت ايران خواست با اجابت درخواست قربانيان تروريسم كليه اموال و دارايي هاي خود در امريكا را مشخص كند.» به گزارش عصر ايران اين روزنامه امريكايي خبر داد؛«بلانچ مانينگ، قاضي پرونده الواح گلي ايران در شيكاگو، هفته گذشته با رد توصيه دولت بوش راي داد؛ دولت ايران بايد از درخواست قربانيان تروريسم در خصوص افشاي همه دارايي هاي مالي، ملكي و ساير اموال خود در امريكا تبعيت كند.»
 سه شنبه 11 تير 1387     





شما هم رأی دهید 


[ارسال شده از: آریا نیوز]
[مشاهده در : www.aryanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب



برچسب های کاربران:


صفحات پیشنهادی


 
پربازديدترين ها

مطالب بعدی

مطالب پیشین




صفحه اول | تمام مطالب | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد