تبلیغات
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
ورود
آمار وبسایت
کاربران آنلاین :
144
تعداد کل بازدیدها :
27959939
اوقات شرعی
تبلیغات
انتقاد رهبر حزب ليبرال دمكرات انگليس از سفر گوردون براون به جده
انتقاد رهبر حزب ليبرال دمكرات انگليس از سفر گوردون براون به جده
خبرگزاري فارس : نيك كلگ رهبر حزب ليبرال دمكرات انگليس از سفر گوردون براون به جده كه به منظور شركت در اجلاس كشورهاي توليد كننده ومصرف كننده نفت صورت گرفت ، انتقاد كرد و گفت اين اقدام گوردون براون راه حل پايداري براي حل مشكل انرژي در انگليس به شمار نمي رود .

به گزارش خبرنگار فارس در لندن ، نيك كلگ رهبر حزب ليبرال دمكرات انگليس در گفتگويي با برنامه تلويزيوني پالتيكس شو Politics Showكه ازشبكه يك تلويزيون انگليس پخش مي شودو به گفتگو با مقامات مي پردازد ، با انتقاد از سفر گوردون براون نخست وزير انگليس به جده، عربستان سعودي ، گفت : آقاي براون در خوش باوري به سر مي برد اگر فكر مي كند سفرش به جده تغييري را در بهاي رو به افزايش بنزين به وجود خواهد آورد .
نيك كلگ گفت : من فكر مي كنم اقدام نخست وزير در هزينه كردن پول ماليات دهندگان براي سفر به جده كه آقاي براون اميدوار است در نتيجه آن ، اوپك تا حدودي توربين هاي بادي در انگلستان را تامين مالي كند ، اقدامي تحقير آميز است .
وي تصريح كرد : به اعتقاد من اگر آقاي براون فكر مي كند كه چنين راه حلي ، راه حل پايداري براي بحران كنوني است پس او در دنياي ايده آليستي كه گمان مي كند همه چيز بدون نقص پيش خواهد رفت به سر مي برد .
نيك كلگ سپس افزود : من همچنين فكر مي كنم كه گوردون براون اولويت هايش را اشتباه تعيين كرده است ، براي مثال من هفته پيش وي را ترغيب كردم تا در ارتباط با شركت هاي توليد كننده انرژي در اين كشور اقدامي را اتخاذ كند و از يارانه 9 ميليارد پوندي كه اين شركت ها براي طرح كاهش كربن از اين دولت دريافت مي كنند ، استفاده كند و به عايق سازي خانه هاي مردم انگليس و توسعه اقدامات در كارآيي انرژي بپردازد .
كلگ اظهار داشت : چنين اقدامي كاري است كه گوردون براون مي تواند براي كمك به بحران انرژي در اين كشور ، در همين جا انجام دهد به جاي اينكه به جده برود كه به عقيده من فقط به معناي يك اقدام نمادين بود .
رهبر حزب ليبرال دمكرات انگليس در بخش ديگري از اظهاراتش به اوضاع در زيمبابوه اشاره كرد و گفت : وزارت خارجه انگليس در مدت چند سال گذشته برداشت اشتباهي را از اوضاع زيمبابوه داشته است و كاري را در اين باره انجام نداده است .
نيك كلگ افزود : وزارت خارجه انگليس در مدت چند سال گذشته معتقد بوده است كه نبايد در باره اوضاع در زيمبابوه به كار خيلي شديدي عليه موگابه دست زده شود زيرا موگابه از آن براي اهداف تبليغاتي خود استفاده خوهد كرد اما هر كسي كه به رسانه هاي زيمبابوه در چند سال گذشته توجه كرده است متوجه اين موضوع شده است كه رابرت موگابه در هر صورت به چنين كاري دست مي زده است .
گفتني است پيش از اعلام خبر شركت نكردن رهبر نهضت تغييرات دمكراتيك ، موسوم به ام.دي.سي ، در دور دوم انتخابات رياست جمهوري زيمبابوه ، نيك كلگ رهبر حزب ليبرال دمكرات انگليس با بيان اينكه در زيمبابوه جوي از ترور و وحشت حاكم است ، گفته بود دور دوم انتخابات رياست جمهوري زيمبابوه آزاد و عادلانه نخواهد بود و با تقلب صورت خواهد گرفت .
انتهاي پيام /م.
دوشنبه 3 تير 1387
شما هم رأی دهید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در : www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]
برچسب های کاربران:
صفحات پیشنهادی
گوناگون
پربازديدترين ها
مطالب بعدی
مطالب پیشین
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد







