تبلیغات
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
ورود
آمار وبسایت
کاربران آنلاین :
140
تعداد کل بازدیدها :
27959031
اوقات شرعی
تبلیغات
15 پروژه ورزشي در استان كردستان در دست ساخت است
15 پروژه ورزشي در استان كردستان در دست ساخت است
سنندج - خبرگزاري مهر: نماينده شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي در استان كردستان از در دست ساخت بودن 15 پروژه عظيم ورزشي در استان خبر داد.
محمد فيض بخش در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: در سال حاضر 15 پروژه بزرگ ورزشي كه اعتبارات آنها ملي است در استان كردستان در دست ساخت قرار دارند.
وي ادامه داد: با توجه به اينكه سرانه فضاي ورزشي در استان كردستان نسبت به ساير استان هاي كشور پائين تر است بنابراين توجه ويژه اي در راستاي جبران اين كمبود به استان شده و خوشبختانه با بهره برداري از اين پروژه هاي ملي شاهد رشد روز افزون سرانه ورزشي در استان خواهيم بود.
نماينده شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي در استان كردستان تصريح كرد: در حال حاضر تنها بخش هاي كوچكي از جمله اشتراك برق، آب و گاز استاديوم 15 هزار نفري سنندج باقي مانده كه با رفع اين موانع اميدواريم بتوانيم تا پايان شهريور ماه اين مجموعه را افتتاح كنيم.
وي همچنين به ديگر پروژه هاي فعال ورزشي در دست ساخت در استان كردستان اشاره و خاطرنشان كرد: سالن سرپوشيده شش هزار نفري سنندج، مجموعه ورزشي جانبازان و معلولين، ساخت سه استخر سرپوشيده در سه شهرستان استان، ساخت خانه هاي بسكتبال و بدمينتون از جمله پروژه هاي است كه در مجموع با پيشرفت بالاي 60 درصد در دست ساخت قرار دارند.
فيض بخش تصريح كرد: همچنين مراحل مطالعاتي ساخت سالن هاي سرپوشيده دوميداني و طرح مطالعاتي پيست دوچرخه سوراي در استان در دست اجراست كه با پايان يافتن اين مطالعات و تخصيص اعتبار عمليات اجرايي آنها آغاز خواهد شد.
وي يادآور شد: در صورتي كه اعتبار پروژه هاي ياد شده به موقع تخصيص يابد تا پايان سال جاري هفت پروژه به بهره برداري خواهد رسيد.
نماينده شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي در استان كردستان در پايان گفت: متاسفانه در سال گذشته اعتبارات به موقع تخصيص داده نشد و يكي از مشكلات جدي شركت بدهي هاي فراواني است كه در حال حاضر به پيمانكاران پروژه دارد.
دوشنبه 3 تير 1387
شما هم رأی دهید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در : www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
برچسب های کاربران:
صفحات پیشنهادی
گوناگون
پربازديدترين ها
مطالب بعدی
مطالب پیشین
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد







