تبلیغات
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
ورود
آمار وبسایت
کاربران آنلاین :
149
تعداد کل بازدیدها :
27955952
اوقات شرعی
تبلیغات
نبيل شريف: بعيد است اسرائيل به ايران حمله كند
نبيل شريف: بعيد است اسرائيل به ايران حمله كند
خبرگزاري انتخاب : نبيل شريف در پاسخ به اين پرسش كه ملك عبدالله پادشاه اين كشور به روزنامه واشنگتن پست گفته است با وجود اينكه از خطر ايران نسبت به قبل كاسته شده است چرا نگراني ها از برنامه اتمي اين كشور در حال افزايش است؟، گفت: براساس اظهارات ملك عبدالله مي توان به اين نتيجه رسيد كه رهبران ايراني در اين اواخر رويكرد منطقي را انتخاب كرده اند به ويژه پس از توافقنامه دوحه كه بدون همكاري ايران و ديگر كشورها اين توافقنامه دست نيافتني بود و دوم اينكه ايران از نوري المالكي دعوت كرده است و حدي از همكاري در خصوص آرام كردن اوضاع در عراق را به اين كشور نشان داده است.
سردبير روزنامه اردني الدستور رويكردهاي اخير جمهوري اسلامي را در سياست خارجي خود منطقي توصيف و به علت همين رويكرد، حمله رژيم صهيونيستي به ايران را بعيد دانست.
بر اساس اين گزارش به نقل از العربيه، نبيل شريف در گفتگو با اين شبكه از امان پايتخت اردن در پاسخ به اين پرسش كه ملك عبدالله پادشاه اين كشور به روزنامه واشنگتن پست گفته است با وجود اينكه از خطر ايران نسبت به قبل كاسته شده است چرا نگراني ها از برنامه اتمي اين كشور در حال افزايش است؟، گفت: براساس اظهارات ملك عبدالله مي توان به اين نتيجه رسيد كه رهبران ايراني در اين اواخر رويكرد منطقي را انتخاب كرده اند به ويژه پس از توافقنامه دوحه كه بدون همكاري ايران و ديگر كشورها اين توافقنامه دست نيافتني بود و دوم اينكه ايران از نوري المالكي دعوت كرده است و حدي از همكاري در خصوص آرام كردن اوضاع در عراق را به اين كشور نشان داده است.
نبيل شريف افزود: دعوت ايران از هماهنگ كننده سياست خارجي اروپا و آمادگي اين كشور براي بررسي پيشنهادهاي اروپا همگي نشانه اتخاذ رويكرد منطقي ايران است و بعيد به نظر مي رسد كه با اين اوصاف اسراييل به دنبال حمله نظامي به ايران باشد.
گفتني است طي ماه هاي اخير رسانه هاي اسرائيلي در حركتي تبليغاتي موجي ايران هراسي را به راه انداخته اند.
اسرائيل تهديد كرده كه به ايران حمله خواهد كرد، مقامات تهران نيز سخنان مقامات اورشليم را بي پاسخ نگذاشته و آن ها را از اين اقدام بر حذر داشته اند.
يکشنبه 2 تير 1387
شما هم رأی دهید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در : www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
برچسب های کاربران:
صفحات پیشنهادی
گوناگون
پربازديدترين ها
مطالب بعدی
مطالب پیشین
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد







