تبلیغات
   احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):هر کس عبادت خالصش را برای خدا بالا بفرستد، خدا بهتریم مصلحت را برای او نازل می ک...   [کلیک]


تبلیغات







ورود


آمار وبسایت

  کاربران آنلاین : 157
  تعداد کل بازدیدها : 27953793



اوقات شرعی 

ذکر روزهای هفته












تبلیغات



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب


كارشناس بين‌المللي انرژي: حضورهند در خط لوله صلح تا 2سال آينده محتمل است صدور گاز با خط لوله براي ما اقتصادي‌تر از صدور ال.ان.جي است


كارشناس بين‌المللي انرژي: حضورهند در خط لوله صلح تا 2سال آينده محتمل است صدور گاز با خط لوله براي ما اقتصادي‌تر از صدور ال.ان.جي است


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: انرژي

به‌نظر مي رسد كه احتمال حضور هند در خط لوله صلح كم باشد، زيرا علاوه‌بر كم‌بودن حجم گازي كه قرار است از ايران به اين كشور صادر شود، هند منتظر خواهد ماند تا نتيجه انتخابات رياست جمهوري آمريكا، انتخابات احزاب داخلي هند و انتخابات رياست‌جمهوري ايران مشخص شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فريدون فشاركي - كارشناس بين‌المللي انرژي- با بيان اين مطلب اظهار كرد: به‌اين ترتيب موارد فوق حداقل يك تا دو سال طول خواهد كشيد.

وي با اشاره به اين‌كه ايران براي پيوستن به صادركنندگان بزرگ گاز دنيا بايد تغييرات اساسي در ساختار و شيوه مذاكرات قراردادي با شركت‌ها و كشورهاي خارجي ايجاد كند، توضيح داد: هم‌اكنون روسيه، قطر و الجزاير سه صادركننده بزرگ انرژي در دنيا هستند؛ به‌گونه‌اي كه قطر سالانه 77 ميليون تن ال.ان.جي صادر مي‌كند كه البته رقيبي براي بازار ال.ان.جي ايران نخواهد بود.

او با بيان اين كه براي فروش گاز در سطح گسترده و براي تبديل شدن به يك فروشنده بزرگ در سطح منطقه بايد گاز را به ميزان فراوان به فروش رساند، افزود: در حال حاضر سياست فروش گاز ارزان قيمت و واردات فرآورده‌هاي گران‌قيمت مانند گازوييل و بنزين در كشور وجود دارد كه در بلند مدت جوابگو نخواهد بود.

فشاركي با انتقاد از وضعيت مذاكره طرح‌هاي صادرات گاز كشور و وجود گروه‌ها و شركت‌هاي مختلف كه موجب طولاني شدن مذاكرات وبي‌نتيجه ماندن آنها مي‌شود، گفت: هم‌اينك براي صادرات گاز ميدان مشترك پارس جنوبي، شركت نفت و گاز پارس كارفرماست، شركت ملي صادرات گاز مذاكره مي‌كند و شركت ملي گاز نيز مسوول ساخت خط لوله است.

وي با تاكيد بر لزوم وجود ساختار يكپارچه در بخش‌هاي بالادستي و پايين دستي در صنعت گاز براي جلوگيري از طولاني‌شدن مذاكرات يا شكست آن‌ها خاطرنشان كرد: باتوجه به كوتاه بودن فاصله‌ها با كشورهاي همسايه ايران، صدور گاز طبيعي از طريق خط لوله اقتصادي تر از توليد و فروش ال.ان.جي است.

انتهاي پيام
 يکشنبه 2 تير 1387     





شما هم رأی دهید 


[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در : www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب



برچسب های کاربران:


صفحات پیشنهادی


 
پربازديدترين ها

مطالب بعدی

مطالب پیشین




صفحه اول | تمام مطالب | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد