تبلیغات
   احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه روزه او را از غذاهاى مورد علاقه‏اش باز دارد برخداست كه به او از غذاهاى بهشتى ...   [کلیک]


تبلیغات







ورود


آمار وبسایت

  کاربران آنلاین : 133
  تعداد کل بازدیدها : 27869094



اوقات شرعی 

ذکر روزهای هفته












تبلیغات



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب


توكليان در گفت و گو با فارس: عليرضا حيدري غريبانه از كشتي خداحافظي كرد


توكليان در گفت و گو با فارس: عليرضا حيدري غريبانه از كشتي خداحافظي كرد
خبرگزاري فارس: مربي تيم ملي كشتي آزاد در جهاني 2005 بوداپست گفت: عليرضا حيدري غريبانه از عشقش خداحافظي كرد و اميدوارم مراسم باشكوهي در حد نام او برگزار شود.


امير توكليان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس،‌ اظهار داشت: حيدري در حالي تصميم به خداحافظي گرفت كه حضور دو دقيقه اي روي تشك، نشان از آمادگي مطلوبش داشت. او از آمادگي بدني خوبي سود مي برد و در مبارزه با دليري خيلي راحت كشتي گرفت؛ اما چيزي كه ناراحتي من را به همراه داشت، اين بود كه بايد از او به نحو شايسته تري تجليل مي شد.
وي ادامه داد: حيدري نزديك به بيست سال در كشتي بوده و لياقت برگزاري يك مراسم خداحافظي باشكوه را داشت. او از مفاخر كشتي ايران است و بايد سازمان تربيت بدني و فدراسيون مراسم باشكوهي براي او برپا كنند.
سرمربي تيم باشگاهي راه آهن خراسان تاكيد كرد: حيدري كاري را در كرمانشاه انجام داد كه به آن اعتقاد داشت. با تصميم او، يك شبه وزن 96 كيلوي ايران خالي از مهره شد. سعيد اميري كشتي گير خوبي است؛ اما كادر فني بايد واقع بينانه تر در مورد اين وزن تصميم گيري كند.
توكليان در رابطه با نتايج ساير اوزان خاطر نشان ساخت: وزن 55 كيلو يك رقابت داخلي بود. با توجه به اينكه مسابقات با دو كيلو ارفاق برگزار شد، فكر نمي كنم كادر فني به آنچه مي خواست، دست پيدا كرده باشد. در وزن 66 كيلو نيز تقوي ثابت كرد مشكلات اين وزن به پايان رسيده و حتي اگر زودتر از اين ها وزنش را تغيير مي داد امروز شرايط بهتري داشت. در باقي اوزان نيز نتايج تقريبا همان چيزي بود كه از قبل پيش بيني مي شد.
نايب قهرمان كشتي آزاد دنيا در سال 2001 با اشاره به تعداد كم تيم هاي خارجي شركت كننده در جام تختي گفت: قبلا كه اين مسابقات به مناسبت دهه فجر برگزار مي شد، مي گفتند تيم ها به دليل همزماني با آغاز سال ميلادي در اين رقابت ها شركت نمي كنند. اين بار اين مسئله در زمان برگزاري جام تختي رعايت شده بود؛‌ ولي باز هم استقبال خوبي از اين جام نشد. با اين كه براي برگزاري اين رقابت، هزينه زيادي مي شود؛ اما عدم حضور مهره هاي خوب خارجي،‌ از كيفيت مسابقات مي كاهد.
وي تاكيد كرد: ما براي شركت در تورنمنت هاي بين المللي به ميزبان پول مي دهيم؛ اما تيم ها از حضور در جام تختي استقبال نمي كنند. بايد يك گروه كارشناسي تشكيل دهيم تا اين مسئله ريشه يابي شود.
انتهاي پيام/
 شنبه 18 خرداد 1387     





شما هم رأی دهید 


[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در : www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب



برچسب های کاربران:


صفحات پیشنهادی



گوناگون

پربازديدترين ها

مطالب بعدی

مطالب پیشین




صفحه اول | تمام مطالب | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد