تبلیغات
   احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به نيازمند كمك مالى كند و با مردم منصفانه رفتار نمايد چنين كسى مؤمن حقيقى اس...   [کلیک]


تبلیغات







ورود


آمار وبسایت

  کاربران آنلاین : 145
  تعداد کل بازدیدها : 27866241



اوقات شرعی 

ذکر روزهای هفته












تبلیغات



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب


دولت عراق به دنبال خريد سلاح هاي فرانسوي


دولت عراق به دنبال خريد سلاح هاي فرانسوي
"محمد العسكري" سخنگوي وزارت دفاع عراق اعلام كرد دولت اين كشور در تلاش است تا از فرانسه سلاح خريداري نمايد.


به گزارش سرويس بين الملل برنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، "محمد العسكري" اعلام كرده است دولت "نوري مالكي"نخست وزير عراق در تلاش براي خريد سلاح هاي فرانسوي از جمله بالگردهاي چند منظوره است.

اين مقام عراقي در گفتگو با خبرگزاري فرانسه گفته است كه هيئتي بلندپايه از مسئولان وزارت دفاع عراق در روزهاي اخير به پاريس سفر كرده و در اين رابطه از چند كارخانه تسليحاتي ديدار مي كنند.

وي در ادامه گفت: دولت عراق طرحي براي همكاري دوباره تسليحاتي با فرانسه دارد و بررسي ها در اين باره از سه ماه پيش بويژه در زمينه هوايي و واحدهاي توپخانه آغاز شده است.

"نوري مالكي" نخست وزير عراق نيز در ديدار با "برنارد كوشنر" وزير امور خارجه فرانسه كه هفته گذشته از بغداد ديدار كرده بود، از تمايل فراوان كشورش براي برقراري روابط مجدد تسليحاتي و خريد سلاح از اين كشور خبر داده بود.

براساس اين گزارش "كوشنر" نيز از تمايل دولت عراق براي خريد سلاح هاي فرانسوي استقبال كرده و از آمادگي پاريس براي تجهيز و آموزش نيروهاي عراقي و همچنين دستگاه هاي امنيتي اين كشور خبر داده است.
 سه شنبه 14 خرداد 1387     





شما هم رأی دهید 


[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در : www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب



برچسب های کاربران:


صفحات پیشنهادی



گوناگون

پربازديدترين ها

مطالب بعدی





صفحه اول | تمام مطالب | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد