تبلیغات
   احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ما قومى هستيم كه تا گرسنه نشويم غذا نمى‏خوريم و تا سير نشده‏ايم دست از غذا مى‏ك...   [کلیک]


تبلیغات







ورود


آمار وبسایت

  کاربران آنلاین : 133
  تعداد کل بازدیدها : 27861200



اوقات شرعی 

ذکر روزهای هفته












تبلیغات



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب


امام خميني نقطه پايان دوران ذلت و خواري جهان اسلام بود


امام خميني نقطه پايان دوران ذلت و خواري جهان اسلام بود
معاون آموزشي و پژوهشي وزير امورخارجه جمهوري اسلامي ايران ، امام خميني (ره) را يك هديه الهي نه تنها براي ايران و جهان اسلام، بلكه هديه اي به جهان بشريت دانست.


به گزارش سرويس سياسي برنا ، منوچهر محمدي در جلسه اختتاميه دومين همايش بين المللي امام خميني و سياست خارجي با محوريت نگاهي به فلسطين و آزادي قدس شريف افزود: امام خميني نقطه پايان بر دوران ذلت، خواري و از خود بيگانگي جهان اسلام و جهان مستضعفين بود و نقطه آغازي بر بيداري جهان اسلام و جهان مستضعفين بود.

آقاي محمدي با بيان اين كه امام راحل الگويي را خلق كرد كه براي هميشه تاريخ بشريت مي تواند راهنما و هدايتگر باشد، گفت : امام به خودش تعلق نداشت بلكه به تاريخ تحولاتي تعلق داشت كه امروز بعد از گذشت سه دهه از انقلاب شاهد هستيم.

معاون آموزشي و پژوهشي وزارت خارجه با اظهار اينكه امام خميني حتي براي دوران بعد از خودش هم برنامه ريزي كرد، گفت: امام براي نجات بشريت سه گام را برنامه ريزي كرد كه گام اول، آزادي ملت ايران از يوغ استبداد و استعمار و سلطه بيگانه بود.

وي گام دوم امام خميني را آزادي قدس شريف از چنگال صهيونيست ها عنوان كرد و گفت: امام بلافاصله پس از پيروزي انقلاب، شعار امروز ايران، فردا فلسطين را مطرح كرد.

وي خاطرنشان كرد: عليرغم اينكه همه بلاد كفر و به خصوص قدرت هاي سلطه گر سعي مي كردند اسراييل را يك قدرت شكست ناپذير جلوه دهند و متاسفانه قبل از انقلاب اسلامي هم تا حدودي موفق شده بودند اعراب را نسبت به افسانه شكست ناپذيري رژيم صهيونيستي متقاعد كنند، امام خميني اين القائات و طرز تلقي را در ميان افكار عمومي از بين برد.

آقاي محمدي در ادامه گفت: امام راحل موضوع اسراييل را آنقدر ناچيز در برابر قدرت مسلمان دانست كه آزادي قدس را يك موضوع قطعي اعلام كرد.

وي در توضيح گام سوم امام خميني در برنامه هاي ايشان براي بشريت گفت: گام سومي كه امام ترسيم كرد، اين بود كه بعد از نابودي اسراييل، نوبت نابودي تمام سلطه گران در صحنه بين المللي است.

وي افزود: اسراييل كه طرح نيل تا فرات را در سر مي پروراند و فكر مي كرد با افزايش توان سياسي، نظامي و ارضي مي تواند موجوديت خود را حفظ كند، با آمدن امام سير نزولي خود را آغاز كرد.

آقاي محمدي گفت: امروز با اطمينان مي توانيم بگوييم كه اسراييل رو به زوال است و شكست هايي كه اين رژيم از لبنان و فلسطين متحمل شده، گواه اين واقعيت است.

معاون پژوهشي وزارت امورخارجه در پايان به ميهمانان شركت كننده در اين همايش توصيه كرد خود را شاگردان امام خميني بدانند و براي خود تكليف و رسالت قائل شوند.

وي رسالت همه مسلمانان را گسترش افكار و عقايد امام راحل در سراسر جهان عنوان كرد و گفت: در صورتي مي توانيم به فلسطين كمك كنيم كه انديشه ها ي امام خميني در همه جاي جهان نشر پيدا كند.
 دوشنبه 13 خرداد 1387     





شما هم رأی دهید 


[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در : www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب



برچسب های کاربران:


صفحات پیشنهادی



گوناگون

پربازديدترين ها

مطالب بعدی

مطالب پیشین




صفحه اول | تمام مطالب | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد