تبلیغات
   احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.


تبلیغات







ورود


آمار وبسایت

  کاربران آنلاین : 133
  تعداد کل بازدیدها : 27859913



اوقات شرعی 

ذکر روزهای هفته












تبلیغات



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب


از اين رشته بايد حمايت كرد


از اين رشته بايد حمايت كرد
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): در فرصت باقي مانده ، براي كسب افتخار در رقابت هاي بزرگ المپيك بايد از كشتي فرنگي حمايت كرد.


محمد دليريان روز يكشنبه با بيان اين مطلب افزود: اردوي تيم ملي كشتي فرنگي بزرگسالان كشورمان به منظور حضور در رقابت هاي المپيك از روز 16 خردادماه در محل خانه كشتي تهران آغاز مي شود و اين اردو تا زمان اعزام به رقابت هاي جام آزوماش اوكراين ادمه خواهد داشت .
وي گفت : در جام آزوماش در چند وزن با دو كشتي گير در اين رقابت ها شركت مي كنيم تا كادر فني بتواند كشتي گيران مدنظر خود را آزمايش كند، ضمن اينكه قصد داريم در صورت موافقت رئيس فدراسيون كشتي در اوزاني كه موفق به كسب سهميه المپيك نشده ايم نيز يك كشتي گير را به اين رقابت ها اعزام كنيم تا پشتوانه سازي در اين اوزان را فراموش نكنيم .
دليريان تصريح كرد: در اردوي مرحله جديد قصد داريم يك مربي سازنده را نيز به اردو دعوت كنيم و اين روال تا زمان اعزام به المپيك ادامه خواهد داشت و ما در هر اردو يك مربي سازنده را براي تشويق آنها به اردو دعوت خواهيم كرد.
دليريان افزود: علاوه بر حضور در رقابت هاي آزوماش شركت در جام نيكولاي پتروف بلغارستان را نيز در برنامه داريم كه در صورت موافقت فدراسيون در اين رقابت ها شركت خواهيم كرد.
 يکشنبه 12 خرداد 1387     





شما هم رأی دهید 


[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در : www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب



برچسب های کاربران:


صفحات پیشنهادی



گوناگون

پربازديدترين ها

مطالب بعدی

مطالب پیشین




صفحه اول | تمام مطالب | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد