تبلیغات
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
ورود
آمار وبسایت
کاربران آنلاین :
129
تعداد کل بازدیدها :
27852551
اوقات شرعی
تبلیغات
امسال مشكلي در تامين گندم و آرد مورد نياز استان كرمانشاه وجود ندارد
امسال مشكلي در تامين گندم و آرد مورد نياز استان كرمانشاه وجود ندارد
رييس سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه گفت: با وجود خشكسالي و كاهش توليد گندم به حدود يك سوم سال گذشته، هيچ نگراني از بابت تامين گندم و آرد مورد نياز در سال جاري نداريم.
رمضان رويين تن روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: سال زراعي گذشته بيش از چهار برابر نياز استان گندم توليد شد كه هم اينك سيلوهاي استان از مازاد آن ذخيرهسازي شده است.
وي ادامه داد: با وجود اينكه خشكسالي ۱۰۰درصد ديم زارها را در مناطق گرمسيري و بخشي از مزارع مناطق معتدل را از بين برده است، اما ۹۰هزار هكتار گندم آبي هنوز ۵۰تا ۶۰درصد توان توليد دارند.
وي گفت: از محل توليد همين مقدار توان باقي مانده از مزارع گندم آبي انتظار داريم ۳۵۰هزار تن توليد داشته باشيم كه اين مقدار يعني تامين نياز استان و قطعا بحراني در اين زمينه محسوس نخواهد بود.
وي گفت: پيشبينيهاي ما براي افت توليد و ميزان خسارت بيش از نياز استان بود بدين معنا كه سال گذشته ما ۸۰۰هزار تن خريد داشتيم اما امسال اين ميزان به ۳۰۰تا ۳۵۰هزار تن كاهش يافته اما همين مقدار هم مشكل تغذيهاي اين كالاي پرمصرف را در استان از بين خواهد برد.
يکشنبه 12 خرداد 1387
شما هم رأی دهید
[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در : www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]
برچسب های کاربران:
صفحات پیشنهادی
گوناگون
پربازديدترين ها
مطالب بعدی
مطالب پیشین
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد







