تبلیغات
   احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را برطرف مى كند و باعث پاكيزگى نماز است.


تبلیغات







ورود


آمار وبسایت

  کاربران آنلاین : 144
  تعداد کل بازدیدها : 27850576



اوقات شرعی 

ذکر روزهای هفته












تبلیغات



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب


فكري در گفتگو با مهر:اين 50 درصد توانايي استقلال بود / محبت هواداران را جبران مي كنيم


فكري در گفتگو با مهر:اين 50 درصد توانايي استقلال بود / محبت هواداران را جبران مي كنيم
مربي تيم فوتبال استقلال، ارائه بازي خوب و برتري مقابل فولاد خوزستان را ناشي از بروز تنها 50 درصد از توانايي بازيكنان اين تيم عنوان كرد.

محمود فكري در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بيان اين مطلب افزود: تيم ما بازي خوبي را مقابل فولاد خوزستان به نمايش گذاشت. هرچه از زمان بازي مي گذشت، بازيكنان استقلال بهتر كار مي كردند. در زمان هاي تلف شده نيز يك سر و گردن بالاتر از تيم فولاد بوديم و شانس هاي گلزني زيادي به دست آورديم. در كل روند بازي تيم رضايت بخش بود و فكر مي كنم در پايان به آنچه استحقاق داشتيم، دست يافتيم.

وي استحقاق تيم فوتبال استقلال را برتري مقابل فولادخوزستان در طول 90 يا 120 دقيقه بازي عنوان كرد و گفت: روند بازي به گونه اي بود كه مي توانستيم در زمان معمول بازي به گل برسيم. تيم ما به مراتب بيشتر از تيم فولاد شانس گل داشت و اگر دقت لازم را به خرج مي داديم، پيروزي با بيش از يك گل براي استقلال دور از دسترس نبود.

مربي تيم فوتبال استقلال با تاكيد بر اينكه شانس هاي گل تيم فولاد خوزستان و تك گل اين تيم روي اشتباهات بازيكنان تيمش رقم خورده است، در خصوص تغيير آرايش و سيستم بازي آبي پوشان گفت: پيش از اين تيم فوتبال استقلال با روش دفاع خطي بازي مي كرد. با توجه به شرايط تيم تصميم گرفتيم با سيستم دفاع پوششي به مصاف فولاد خوزستان برويم. البته آنچه موجب موفقيت تيم استقلال شد، ارتقا روحي بازيكنان بود. بازيكنان استقلال به علت ناكامي درمسابقات ليگ از نظر روحي و رواني تحليل رفته بودند. ما طي هفته گذشته روح آنها را آزاد كرديم كه باعث شد بدن شان نيز تقويت شود.

وي ادامه داد: خوشبختانه كارهاي روحي و رواني ما و تغييراتي كه در سيستم بازي ايجاد شد باعث شد بار رواني از دوش بازيكنان برداشته شود و با ترس و اضطراب كمتر بازي كنند. اعتقاد من بر اين است كه نمايش بازيكنان استقلال تنها 50 درصد از توانايي خود را در بازي مقابل فولادخوزستان بروز دادند. آنها مي توانند به مراتب بهتر از اين بازي كنند.

فكري در ادامه پيرامون شانس تيم فوتبال استقلال براي دستيابي به عنوان قهرماني مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاه هاي كشور، گفت: براي ما بازي مقابل فولادخوزستان خيلي مشكل تر از بازي نهايي بود. دشواري اين بازي از آن جهت بود كه ما (كادر فني جديد استقلال) نخستين بازي خود را مقابل فولادخوزستان پشت سر مي گذاشتيم و بايد در ورزشگاه خانگي حريف به ميدان مي رفتيم.

مربي تيم فوتبال استقلال تصريح كرد: براي ما تفاوت نمي كند كه حريف استقلال در ديدار فينال جام حذفي برق شيراز است يا پگاه گيلان. حتي اگر سپاهان هم به فينال مي آمد براي ما فرقي نمي كرد. ما محكوم به پيروزي در ديدار نهايي مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاه هاي كشور هستيم براي اينكه بتوانيم ذره اي از محبت هاي هواداران را جبران كنيم. ما نسبت به هواداران استقلال ديني داريم كه بايد در جام حذفي آن را ادا كنيم.
 جمعه 10 خرداد 1387     





شما هم رأی دهید 


[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در : www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب



برچسب های کاربران:


صفحات پیشنهادی



گوناگون

پربازديدترين ها

مطالب بعدی

مطالب پیشین




صفحه اول | تمام مطالب | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد