تبلیغات
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
صفحه اول آرشیو مطالب هواشناسی قیمت طلا سکه و ارز قیمت خودرو تبادل لینک ارتباط با ما
مطالب سایت
سرگرمی سینما فرهنگ و هنر پزشکی اجتماعی تصویری دین و اندیشه گوناگون
ورود
آمار وبسایت
کاربران آنلاین :
126
تعداد کل بازدیدها :
27845914
اوقات شرعی
تبلیغات
دوچرخهسواران خوزستاني مسير شلمچه تا مرقد امام خميني(ره) را ركاب ميزنند
دوچرخهسواران خوزستاني مسير شلمچه تا مرقد امام خميني(ره) را ركاب ميزنند
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: شهرستانها
رييس هيات دوچرخهسواري استان خوزستان گفت: دوچرخهسواران خوزستاني همزمان با فرارسيدن نوزدهمين سالگرد ارتحال امام خميني(ره)، مسير شلمچه تا مرقد امام را ركاب ميزنند.
خضر حياتي در گفتوگو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،منطقه خوزستان، اظهار كرد: كاروان 12 نفره دوچرخهسواران خوزستان به منظور تجديد ميثاق با آرمانهاي امام راحل، مسير يك هزار و 100 كيلومتري شلمچه تا مرقد امام را ركاب ميزنند.
به گفتهوي، اين دوچرخهسواران 11 خردادماه حركت خود را آغاز ميكنند و 14 خردادماه همزمان با آغاز مراسم نوزدهمين سالگرد رحلت امام (ره) به مقصد ميرسند.
رييس هيات دوچرخهسواري استان خوزستان همچنين اظهار كرد: به منظور گسترش بيشتر اين رشته ميان بانوان، هيات استان براي نخستين بار در استان از 16 خردادماه به مدت سه روز بدون در نظر گرفتن شرايط سني از بانوان خوزستاني براي شركت در كلاس آموزشي دوچرخهسواري ثبت نام به عمل ميآورد.
وي خاطرنشان كرد: اين كلاس كه در بخش تئوري برگزار و تكنيكهاي دوچرخهسواري و آشنايي كامل با دوچرخه به بانوان آموزش داده ميشود. اين دوره به مدت دو هفته به طول ميانجامد و پس از آن كارهاي عملي و تكنيكهاي فردي به دوچرخهسواران آموزش داده خواهد شد.
انتهاي پيام
جمعه 10 خرداد 1387
شما هم رأی دهید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در : www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]
برچسب های کاربران:
صفحات پیشنهادی
گوناگون
پربازديدترين ها
مطالب بعدی
مطالب پیشین
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد







