تبلیغات
   احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):داناترين مردم كسى است كه دانش ديگران را به دانش خود بيفزايد.


تبلیغات







ورود


آمار وبسایت

  کاربران آنلاین : 133
  تعداد کل بازدیدها : 27663319



اوقات شرعی














تبلیغات



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب


معاون وزير ارتباطات تركمنستان بركنار شد


معاون وزير ارتباطات تركمنستان بركنار شد
عشق آباد - رييس جمهوري تركمنستان آننالي بردينوبات اف معاون وزير ارتباطات اين كشور را به دليل عدم موفقيت در توسعه سامانه اينترنتي اين كشور بركنار كرد.

به گزارش ايرنا از عشق آباد، سامانه خبري آلتين عصر نوشت كه قربان قلي بردي محمد اف پيشتر نيز اين مقام دولتي را بخاطر قصور در ايجاد سامانه پرسرعت و همچنين توسعه اينترنت ، سرزنش كرده بود.

رييس جمهوري تركمنستان همچنين وزير ارتباطات اين كشور را به دليل قصور در توسعه سامانه ارتباطي به هنگام برگزاري آيين‌هاي رسمي تهديد به بركناري كرد.

تركمنستان درحال خريد تجهيزات پيشرفته بمنظور افزايش سرعت و توسعه شبكه اينترنتي اين كشور شش ميليون نفري است و در اين راستا اخيرا مجوز خريد تجهيزات شبكه فيبرنوري را به يك شركت انگليسي واگذار كرده است .

رييس جمهوري تركمنستان همچنين به وزارت ارتباطات اين كشور اجازه داده است تا با شركت ساتگيت ليتواني براي نصب تجهيزات شبكه بين‌المللي اينترنت ماهواره‌اي با سرعت ‪ ۸۰‬مگابايت در ثانيه را منعقد كند.

استفاده از شبكه اينترنت از اوايل سال گذشته در تركمنستان بويژه در ساعات اداري تقريبا ناممكن شده كه اين امر ناخرسندي برخي كاربران بويژه خارجي‌هاي مقيم اين كشور را بدنبال داشته است .
 چهارشنبه 1 خرداد 1387     





شما هم رأی دهید 


[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در : www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب



برچسب های کاربران:


صفحات پیشنهادی



گوناگون

پربازديدترين ها

مطالب بعدی

مطالب پیشین




صفحه اول | تمام مطالب | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد