تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797699255




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مالزی هم به فکر افزایش جمعیت افتاد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مالزی هم به فکر افزایش جمعیت افتاد
وزیر توسعه اجتماعی، خانواده و زنان مالزی روز سه شنبه تاکید کرد به منظور مقابله با کاهش جمعیت در این کشور هر خانواده باید دستکم سه تا چهار فرزند داشته باشد.
آفتاب : وزیر توسعه اجتماعی، خانواده و زنان مالزی روز سه شنبه تاکید کرد به منظور مقابله با کاهش جمعیت در این کشور هر خانواده باید دستکم سه تا چهار فرزند داشته باشد.

به گزارش ایرنا، روحانی عبدالکریم، وزیر توسعه اجتماعی، خانواده و زنان مالزی، گفت که نرخ تولد در مالزی در سال 2012 میلادی رقم 2.1 بوده است که براساس آخرین گزارش ها این رقم در سال 2020 به میزان 1.91 کاهش می یابد.

او تاکید کرد که نرخ تولد 2.1 تنها قادر است کودکان را جایگزین والدین آنها کند.

تارنمای روزنامه «استار» گزارش می دهد، این مقام مالزیایی اعلام کرد آگاهی رسانی در بین زوج های جوان انجام شده است تا در هر خانواده دستکم سه تا چهار فرزند وجود داشته باشد.

روحانی عبدالکریم که در مجلس این کشور سخن می گفت، افزود" در شرایط فعلی هر خانواده مالزیایی یک یا دو فرزند دارند، اگر چه ما نمی توانیم آنها را اجبار به افزایش فرزند کنیم و این مساله ای است که تصمیم گیری در مورد آن بر عهده والدین است.

وزیر توسعه اجتماعی، خانواده و زنان در مالزی، گفت، البته والدین براساس میزان درآمد خود، تعداد فرزندانشان را برنامه ریزی می کنند.

از این رو می توان دریافت، مولفه ای اقتصادی، شاخص پیری جمعیت و طلاق از جمله عوامل تاثیرگذار در تشکیل ترکیب جمعیتی مالزی و همچنین میزان رشد جمعیت این کشور در آینده هستند.

وضعیت اقتصادی مالزی در سال های گذشته، به رغم ارائه آمار مطلوب، روند مناسبی را طی نکرده است و بسیاری از خانواده های مالزی مجبور به تغییر روش زندگی خود شده اند.

آمار مختلف همچنین نشان می دهد که مالزی با سه برابر شدن جمعیت بالای 65 سال خود از ابتدای دهه 2030 به یک جامعه سالمند تبدیل می شود، به طوری که تا پایان سال 2040 میلادی و از جمعیت 38 میلیونی مالزی حدود 11.5 درصد، معادل چهار میلیون و 400 هزار نفر را افراد مسن بالای 65 سال تشکیل می دهند.

مالزی در حال حاضر با دارا بودن 5.8 درصد از جمعیت بالای 65 سال در رده کشورهای غیرسالمند است، اما با توجه به کاهش نرخ تولد در این کشور، حرکت مالزی به سوی یک جامعه سالمند آغاز شده است.

از نظر میزان طلاق نیز آمارها نشان می دهد که در فاصله سال های 1995 تا 2010 طلاق در بین زنان مسلمان در مالزی در مقایسه با زنان غیرمسلمان بیشتر رخ داده است. در واقع 80 درصد از طلاق هایی که در مالزی رخ می دهد مربوط به زوج های مسلمان است.

این آمارها نشان می دهد که میزان طلاق در جامعه مسلمانان مالزی به مراتب بیشتر از غیرمسلمانان رخ داده است. به عنوان مثال در سال 1995 در مالزی 106 هزار و 399 ازدواج و 11 هزار و 474 طلاق ثبت شده است که همین سال 65 هزار و 82 ازدواج و هزار و 233 طلاق در بین جامعه غیرمسلمانان گزارش شده است.

براساس آخرین اطلاعات گردآوری شده، سال 2010 میلادی 135 هزار و 548 ازدواج و 28 هزار و 35 طلاق در مالزی ثبت شده است که 60 هزار و 505 ازدواج و هشت هزار و 561 طلاق در بین غیرمسلمان گزارش شده است.

طبق این اطلاعات می توان دریافت که نرخ 10.78 درصدی طلاق در بین زوج های مسلمان در سال 1995 به نرخ 20.68 درصد در سال 2010 رسیده است. این در حالی است که در بین جامعه غیرمسلمانان این نرخ از 1.68 درصد در سال 1995 به 14.15 درصد در سال 2010 افزایش یافته است.

از نظر جغرافیایی نیز در فاصله سال های 1998 تا 2010 با حدود 45 هزار مورد، بیشترین آمار طلاق در ایالت سلانگور ثبت شده است و کمترین آن نیز با رقم 380 طلاق به منطقه فدرال لابوان در مالزی شرقی اختصاص دارد.

در آماری که ماه مارس سال 2014 (فروردین ماه 93) انتشار یافت نیز میزان طلاق ها در مالزی در یک دهه (فاصله سال های 2004 تا 2014) دو برابر شد و تنها در سال 2012 میلادی 56 هزار و 760 طلاق در مالزی ثبت شده بود که این رقم نشان می دهد در این کشور هر 10 دقیقه یک طلاق رخ می دهد.

زوج های مسلمان مالزی همچنان از نظر تعداد طلاق نسبت به غیرمسلمانان پیشرو هستند، به طوری که تعداد 20 هزار و 916 مورد طلاق در سال 2004 به 47 هزار و 740 مورد در سال 2012 رسید و این رقم در سال 2013 نیز با روندی افزایشی به 49 هزار و 311 طلاق رسید.




تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن