تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس حقيقت را از طريق قرآن نشناسد، از فتنه ها بركنار نمى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797960635




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ثبت اثر هنری در دادگاه!


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۸




1432028207972_dl38_courtroom.jpg

قرن‌ها پیش که هنوز دوربین عکاسی اختراع نشده بود، هنر طراحی دادگاه تنها راه برای کسب اطلاع از وقایع جلسه رسیدگی قانونی به اتهام یک مجرم بود. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تصویر هنرمندانه وقایع یک دادگاه در مدت زمانی کوتاه را «طراحی دادگاه» می‌نامند. در بسیاری از دستگاه‌های قضایی جهان عکس‌برداری از جلسه محاکمه ممنوع است. به همین دلیل، رسانه‌ها برای پخش تصویری از دادگاه دست به دامان طراحانی می‌شوند که متخصص این کار هستند. این نوع طراحی در قرن هفدهم میلادی و در زمان برگزاری دادگاه‌های «جادوگران سَلم» (Salem Witch) خیلی باب بود. با ورود پدیده عکاسی به دنیای فناوری، باز هم طراحی جلسات دادگاه جایگاه خود را حفظ کرد، چون دوربین‌های آن زمان کاربرد کافی برای ثبت تصویر افراد در حال حرکت را نداشتند و با اسباب‌ و وسایل حجیمی که داشتند، موجب ایجاد خلل در تمرکز اعضای هیئت منصفه و شاهدان می‌شدند. قرن بیستم که کم‌کم قوه قضایی به عکاسان اجازه ورود به دادگاه را دادند، دوربین‌ها دیگر کم‌حجم شده بودند و کمتر مزاحم کار دادگاه می‌شدند. دستگاه قضایی 44 ایالت آمریکا از سال 1987 اجازه ورود عکاسان به دادگاه‌ها را صادر کردند اما هنوز هم هستند قاضی‌هایی که از ورود هرگونه دوربین به دادگاه جلوگیری می‌کنند.

دادگاه مایکل جکسون

به‌دلیل جلوگیری از ایجاد مزاحمت و حفظ فضای خصوصی در دادگاه‌های قضایی، عکس‌برداری در بیشتر کشورهای جهان ممکن نیست. طراحان دادگاه با توجه به قوانین موجود در هر کشور یا پرونده مورد بررسی، بین جمعیت حاضر در دادگاه یا بخش ویژه اصحاب رسانه می‌نشینند و از چهره متهم و لحظات مختلف دادگاه تصویری تهیه می‌کنند. در برخی کشورها مانند انگلیس و هنگ‌کنگ، نقاشان اجازه ندارند در دادگاه طراحی کنند و باید با استفاده از حافظه و یادداشت‌هایی که برمی‌دارند، پس از تمام شدن جلسه، طرح‌های خود را روی کاغذ بکشند. به این ترتیب، هنرمندان یک لحظه را به ذهن می‌سپارند، آن را روی کاغذ می‌آورند و سپس اثرشان را به رسانه‌ها می‌فروشند. شبکه‌های تلویزیونی، روزنامه‌ها یا سوژه این طرح‌ها، از مشتریان این سبک هنری هستند. مثلا تمام طرح‌های دادگاه «لیندی چمبرلین» توسط موزه‌ی ملی استرالیا خریده شد. یک طراح دادگاه باید خیلی سریع کار کند، بخصوص در جلساتی که شاهد یا شاهدان فقط برای چند دقیقه جلوی هیئت منصفه دادگاه حاضر می‌شوند. در برخی کشورها ممکن است از ثبت و انتشار تصویر چهره مجرمان کم‌سن، سوءاستفاده‌گران جنسی و اعضای هیئت منصفه در پرونده‌های سنگین جلوگیری شود. این طراحان باید در مدت زمان کوتاهی، مهم‌ترین و به‌یادماندنی‌ترین صحنه‌های دادگاه را با قلم‌شان به ثبت برسانند. انتخاب صحنه‌های دارای اهمیت دادگاه مانند لحظات احساسی شدن شاهدان یا زمان خوانده شدن رأی هیئت منصفه، از مهم‌ترین وظایف آن‌ها است. طراحان دادگاه معمولا چند دقیقه پیش از شروع جلسه، اجازه ورود به دادگاه را پیدا می‌کنند تا بهترین صندلی را برای ثبت گزارش تصویری خود انتخاب کنند. در برخی دادگاه‌ها حتی جایگاه ویژه‌ای برای این هنرمندان در نظر گرفته شده است. وسایل کار طراحان دادگاه خیلی مختصر است؛ یک تخته طراحی و ابزار دلخواهی از مدادرنگی و پاستل گرفته تا گچ. «طراحی دادگاه» به‌عنوان زیرشاخه‌ای از هنرهای زیبا محسوب می‌شود. براساس بررسی انجام‌شده در سال 2010، این هنرمندان حرفه‌ای درآمد سالانه‌ای حدود 54 هزار دلار دارند. «هوارد برادی»، «روبن او. لوپز»، «بیل روبلز» و «الیزابت ویلیامز» از جمله معروف‌ترین طراحان دادگاه آمریکا هستند. روبلز هنرمند نامزد جایزه معتبر «امی» است که ثبت صحنه‌های دادگاه‌های افرادی مانند «مایکل جکسون»، «چارلز منسون»، «تری نیکولاس»، «ریچارد رامیرز» و «رادی کینگ» را در کارنامه حرفه‌اش دارد. الیزابت ویلیامز هم طراحی است که از دادگاه کیفری بمب‌گذار میدان «تایمز»، «برنارد مک‌داف»، «جان گوتی» و «جان لوریان» نقاشی کشید. نمونه‌هایی از هنر «طراحی دادگاه» را در این تصاویر می‌توانید ببینید:

دادگاه مایکل جکسون



دادگاه جوهر سارنایف، بمب‌گذار ماراتن بوستون





























































انتهای پیام
کد خبرنگار:







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن