تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذير...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797819251




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نحوه صحیح مقابله با خطای اطفال


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
Controleaza-comportamentul-copilului-tau


وقتی کودکمان کار ناشایست و نادرستی انجام می دهد چه رفتاری باید در مقابل وی انجام دهیم و بهترین نحوه برخورد با وی چگونه است؟
یک روانشناس با اشاره به اینکه والدین می‌توانند نقشی اساسی در شکل‌دهی و افزایش اعتمادبه‌نفس در کودک داشته باشند، گفت: «اگر والدین به‌خوبی بتوانند با کودکشان ارتباط برقرار کنند و به حرف‌های او گوش بدهند و پاسخگوی سؤالاتشان باشند، توانمندی‌های فرزندشان را بازگو و شرایطی را ایجاد کنند که بتوانند کاری برای والدین انجام دهند، قدمی مؤثر در شکل‌دهی و افزایش اعتمادبه‌نفس فرزندشان برداشته‌اند.»
دکتر پرویز رزاقی دراین‌باره اظهار داشت:‌ » زمانی که والدین به شیوه درست فرزند پروری با فرزندشان برخورد کنند و به کودکان خود احترام بگذارند و با آن‌ها محترمانه برخورد کنند، حس اعتمادبه‌نفس را در فرزندشان پرورش و تقویت کرده‌اند. معمولاً یکی از ویژگی رفتاری‌های این والدین به این شکل است که فرزندشان را با چنین الفاظی مخاطب قرار می‌دهند مثلاً «خواهش می‌کنم دخترم یا پسرم»، «متشکرم عزیزم»، «بفرمایید فرشته من» و… چنین والدینی فرزندشان را همان‌گونه که هست پذیرفته‌اند و مسئولیت‌های کوچکی را در زندگی بر عهده آن‌ها قرار می‌دهند و پس از انجام فعالیت خوب تشویقشان می‌کنند.»
وی با هشدار اینکه والدین در برابر رفتارهای اشتباه کودک نباید از الفاظ رکیک و زشت استفاده کنند چون به اعتمادبه‌نفس کودک لطمه می‌زند، گفت: «درصورتی‌که کودک رفتار اشتباهی انجام می‌دهد یا از کاری که به عهده او سپرده‌اید به‌خوبی برنمی‌آید از الفاظ رکیک و زشت استفاده نکنید چراکه به آن‌ها آسیب روحی وارد می‌شود. مثلاً اگر از کودک خواسته‌اید لیوانی را بیاورد یا کشوی لباسش را مرتب کند اگر او به‌درستی از عهده کار برنیامد او را با الفاظی چون دست‌وپا جلفتی، بی‌عرضه، تنبل، لوس و… مخاطب قرار ندهید چراکه باعث کاهش اعتمادبه‌نفس در کودک شده و احساس می‌کند که بی‌عرضه است.»
این روان‌شناس همچنین در ادامه تصریح کرد:‌ «علاوه بر این، والدین باید کمک کنند کودک نقاط ضعف و قوتش را بشناسد و در کسب موفقیت فرزندشان تلاش کنند. هنگام گوشزد نقاط ضعفش او را سرزنش نکنند بلکه بگویند «تو توانایی انجام روش‌های دیگری را برای حل مشکلت داری». به‌این‌ترتیب کودک احساس ناتوانمندی نمی‌کند.»
عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد همچنین گفت: «والدین باید به کودکان خود اجازه بدهند که در برطرف کردن مشکلاتشان تصمیم‌گیرنده باشند و اجازه دهند خودشان مسائلشان را حل‌وفصل کنند. همچنین از رفتارها و اعمال خوبی که آن‌ها انجام داده‌اند، بارها یاد و در حضور جمع از او تعریف کنند زیرا این کار باعث تقویت اعتمادبه‌نفس در کودک می‌شود و حس توانمندی و باارزش بودن را در او تقویت می‌کند.»
رزاقی در پایان خاطر نشان کرد: «والدین باید از مقایسه کودک خود با دیگران نیز امتناع کنند و حتماً درصدد شناسایی قابلیت‌ها و استعدادهای او باشند و آن‌ها را تقویت کنند. اگر کودک در جمع حرف زد یا اظهارنظر کرد، کمکش کنند راحت‌تر حرفش را بزند و انتظارشان در حد توان فرزندشان باشد. حتی اجازه دهند کودک برخی شکست‌ها را تجربه کند چون این کار باعث می‌شود او تجربه‌های جدیدی کسب کند و در فعالیت‌های بعدی این تجربه‌ها قطعاً به کمک او می‌آید.»
  سلامانه

1 خرداد 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 194]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن