تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوشى و آسايش، در رضايت و يقين است و غم و اندوه در شكّ و نارضايتى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797870606




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- شهر بدون گردشگر


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شهر بدون گردشگر روزنامه خراسان شمالی در شماره روز چهارشنبه، شانزدهم اردیبهشت ماه 94 در گزارشی با تشریح قابلیت های گردشگری شهرستان فاروج، به سهم اندک این شهر شرقی استان از گردشگر پرداخته است.


در این نشریه محلی چنین آمده است: بسیاری از مسافرانی که از فاروج عبور می کنند ربع ساعتی در شهر می مانند و فقط به بازار آجیل مراجعه می کنند و سپس از شهر خارج می شوند چون هیچ نشانه یا نمادی برای معرفی دیگر جاذبه های شهر، دیده نمی شود. همین موضوع سبب شده است که بسیاری از مسافران عبوری بدون توقف از این شهر پر جاذبه عبور کنند.

جاذبه هایی که ناشناخته مانده است
«احمد قربانی» که اهل ساری است و مدت کوتاهی در فاروج توقف کرده است با اشاره به ناشناخته بودن بیشتر جاذبه های گردشگری این شهرستان می گوید: در سال، 2،3 بار به قصد سفر به مشهد مقدس از این شهر عبور می کنیم اما جز خرید آجیل برنامه دیگری برای توقف نداریم.وی می افزاید: در مسیر 1.2 کیلومتری جاده آسیایی که از مرکز شهر فاروج می گذرد، تابلویی مبنی بر اطلاع رسانی از اماکن دیدنی، تاریخی یا مذهبی فاروج مشاهده نمی شود و اگر هم نصب شده، جانمایی خوبی نداشته است و کمتر مسافری نسبت به آن اطلاع دارد.

تلاش برای ماندگاری مسافران
مهمان کرمانشاهی هم که مشغول خرید گردو از یکی از آجیل فروشی های شهر است، می گوید: بازار آجیل این شهر جاذبه جالب توجهی دارد اما اگر دیگر اماکن دیدنی این شهر هم معرفی شود، مدت ماندگاری مسافران در این شهر بیشتر می شود. این جملات، حرف بیشتر مسافرانی است که برای دقایقی در شهر توقف کردند و بعد از خرید راهشان را در پیش گرفتند و رفتند.

یکی از شهروندان می گوید: فاروج جاذبه های زیادی دارد که می تواند گردشگران را ساعاتی در شهر ماندگار کند.«محمدی» می افزاید: بیشتر جاذبه های دیدنی و زیارتی شهرستان از دید گردشگران مغفول مانده است. وی تصریح می کند: از همان ورودی شهر از سمت شیروان بقعه باشکوه امامزاده ای در خارج از روستای برگرد، روی تپه ای مشرف بر آبادی و با چشم انداز بسیار عالی، در13 کیلومتری جنوب غربی شهر فاروج واقع شده است.وی اضافه می کند: در تابلویی که بر دیوار بقعه نصب است. نسب شریف امامزاده به این صورت نوشته شده است: سلطان محمود بن حسین بن طاهر بن علی بن محمد بن موسی بن جعفر بن محمد بن اسماعیل بن قاسم بن حمزة بن احمد بن امام موسی کاظم (ع) .

بی خبری مسافران
یکی دیگر از شهروندان می گوید: در روستای سه گنبد بازار فروش پوشاک،کیف و کفش داغ است و از شهرهای همجوار همه روزه برای خرید از این روستاها تردد می کنند که بیشتر مسافران به دلیل اطلاع رسانی نشدن مناسب از وجود این بازار بی خبر هستند. وی با اشاره به طبیعت زیبای شهرستان می گوید: دره زیبای مایوان و چوکانلو و بالاخره روستاهای هدف گردشگری خسرویه و استاد علاوه برطبیعت زیبا دارای آثار تاریخی زیبایی هستند اما از حضور گردشگران در این مناطق به دلیل بی اطلاعی خبری نیست. وی ادامه می دهد: روستای خسرویه در دامنه رشته کوه های زیبای شاه جهان در فاصله 25 کیلومتری جنوب غربی فاروج در دل دره ای سرسبز جای گرفته است. وی یادآورمی شود: خسرویه زادگاه عالم ربانی؛ «آقا نجفعلی قوچانی»؛ نویسنده اثر «سیاحت غرب» است و علاوه بر بافت سنتی و مذهبی، از جاذبه های طبیعی از جمله چشمه سارها و استخرهای پرورش ماهی قزل آلا با تنوع محصولات باغی شامل سیب، گلابی، گیلاس و گردو برخوردار است. وی از جمله آثار تاریخی این شهرستان را بنای امامزاده بابا و بی بی، قلعه سنگی و سنگ قبرهای گورستان قدیمی با خط ثلث جلی با قدمت بیش از 700 سال و 2 صندوق منبت کاری شده بنای امامزاده اشاره می کند که حکایت از قدمت روستا به دوران قبل از صفویه دارد.

دیدنی های فاروج از زبان کارشناس
یک کارشناس مطلع در این زمینه می گوید: روستای خسرویه جزو روستاهای سرسبز و ییلاقی شهرستان است. «براتی» می افزاید: از مراکز دیدنی و منحصر به فرد خسرویه یخدان طبیعی (یخچال طبیعی) در منطقه کرکان است که در صورت معرفی شدن، می تواند گردشگران زیادی را جذب کند.وی تصریح می کند: در هوای گرم تابستان چکه های آب در بدنه و کف غار به شکل قندیل یخ می بندد که بسیار دیدنی است. وی ادامه می دهد: بیشتر نقاط دیدنی و گردشگری فاروج برای مسافران ناشناخته مانده است. وی اضافه می کند: دیگر روستای هدف گردشگری شهرستان، روستای استاد است که مسجد تاریخی آن هم دوره مسجد گوهرشاد است و در ورودی روستا قرار دارد. وی یادآور می شود: طبیعت زیبا، درختان میوه و صدای آواز پرندگان هر بیننده ای را به سمت خود جلب می کند.

برنامه های جذب گردشگر در شهرستان
در همین ارتباط، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی می گوید: برای افزایش ماندگاری مسافران در استان به ویژه شهرهای استان مانند فاروج که در توسعه اقتصادی و فرهنگی موثر است، برنامه داریم.«سویدانلویی» ایجاد دهکده گردشگری در شیروان و تبدیل تپه های تاریخی از ابتدای جنگل گلستان تا انتهای شهرستان فاروج به سایت موزه را از دیگر برنامه ها در این بخش برشمرد.وی ادامه می دهد: تحقق این برنامه ها به شرط تأمین اعتبار است و با این اعتبارات اندک امکان این کارها نیست و در برنامه های درازمدت ماست.وی با اشاره به این که برای نخستین بار از بعد از تأسیس استان انجمن میراث فرهنگی خراسان شمالی تشکیل شد، بیان می کند: انجمن میراث فرهنگی شهرها، بخش ها و روستاها اولویت های بعدی ما برای استفاده از این ظرفیت ها در نگهداری میراث فرهنگی است. وی ساخت کمپ و پارک زائر، احداث بازارچه دائمی در محورهای مواصلاتی و ایجاد اقامت گاه بوم گردی در طبیعت را از دیگر برنامه ها یاد می کند و می گوید: راه اندازی موزه های متعدد، چاپ اقلام تبلیغاتی و نصب بیلبوردها درخصوص روستاهای هدف گردشگری و انتخاب استان به عنوان هدف گردشگری، ایجاد زیر ساخت ها ی گردشگری در مناطق نمونه و روستاهای هدف گردشگری با ساخت آلاچیق سرویس بهداشتی، راه دسترسی برای ماندگاری بیشتر مسافران پیش بینی شده است.
وی ایجاد فضاهای اقامتی، مجتمع تفریحی، مراکز خرید و مراکزی را که به ماندگاری و اقامت مسافران کمک کند، در دستور کار این دستگاه عنوان می کند و ادامه می دهد: برای فاروج مشخصاً ایجاد کمپینگ در روستاهای هدف گردشگری و پارک ورودی شهر را در برنامه داریم. وی از اختصاص اعتبار یک میلیارد ریالی برای پارک ورودی شهر فاروج هم خبر می دهد و بیان می کند: با این اعتبار، ساخت آلاچیق و فضاهای مورد نیاز برای استراحت و اقامت مسافران پیش بینی شده است. ک/1
5132



16/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن