تبلیغات
   احادیث و روایات:  امام علی (ع):بدانيد كه هر كس در راه حق از دنيا برود، به بهشت و هر كس در راه باطل از دنيا برود، ...   [کلیک]


تبلیغات







ورود


آمار وبسایت

  کاربران آنلاین : 154
  تعداد کل بازدیدها : 27418269



اوقات شرعی














تبلیغات



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب


سالاد چاق مي‌كند!


سالاد چاق مي‌كند!


عمومي- اين روز‌ها خيلي مد شده است كه افراد در ميهماني‌ها به بهانه پيروي از رژيم لاغري، ابتدا يك بشقاب بزرگ سالاد ميل مي كنند و بعد سراغ غذا مي‌روند.

آنها به اين اميد كه سالاد خورده‌اند و چاق نمي‌شوند تا آنجا كه مي‌توانند غذا مي‌خورند. اما متخصصان تغذيه مي‌گويند مصرف سالاد تنها زماني به رژيم لاغري كمك مي‌كند كه جايگزين بخشي از حجم غذايي شود كه فرد قصد خوردن آن را دارد.

به بيان ديگر با توجه به اينكه سالاد فيبر زيادي دارد، خوردن آن قبل از غذا معده را پر مي‌كند اما زياده‌روي در مصرف آن به همراه غذا مي تواند به بزرگ‌تر شدن حجم معده و در نتيجه افزايش اشتها بينجامد.

از سوي ديگر سالاد‌هايي كه معمولا به همراه سس فراوان و ديگر افزودني‌ها در رستوران‌ها سرو مي شوند، چندان هم رژيمي نيستند و برخي انواع آنها تا هزار كالري دارند.

پزشكان مي گويند يك سالاد ساده كاهو به همراه خيار، گوجه ، جوانه‌ها، قارچ يا غلات كه با سركه يا آبليموي تازه خورده شود نه تنها در رژيم لاغري موثر است بلكه ويتامين‌هاي مورد نياز بدن را نيز تامين مي‌كند.

تاريخ درج: 30 ارديبهشت 1387 ساعت 19:42 تاريخ تاييد: 30 ارديبهشت 1387 ساعت 21:09 تاريخ به روز رساني: 30 ارديبهشت 1387 ساعت 21:09
 دوشنبه 30 ارديبهشت 1387     





شما هم رأی دهید 


[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در : www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب



برچسب های کاربران:


صفحات پیشنهادی



گوناگون

پربازديدترين ها

مطالب بعدی

مطالب پیشین




صفحه اول | تمام مطالب | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
سایت واضح آرشیو وب فارسی می باشد و هیچ یک از مطالب درج شده را تایید یا رد نمی کند و مسئولیت استفاده از آنها بر عهده صاحب اثر و کاربران سایت می باشد