تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده ‏اى حقیقت ایمانش را کامل نمى ‏کند مگر این که در او سه خص...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797695051




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- پزشکی بازساختی منجی بیماران سرطانی است که هر10 دقیقه یکی از آنها می میرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی کشور: پزشکی بازساختی منجی بیماران سرطانی است که هر10 دقیقه یکی از آنها می میرد شیراز - ایرنا - دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی کشور با بیان اینکه هر 10 دقیقه یک نفر بر اثر ابتلا به سرطان خون در جهان می میرد گفت: پزشکی بازساختی و گسترش و توسعه این شاخه علمی می تواند نجات بخش جان بسیاری از این افراد باشد.


به گزارش خبرنگار ایرنا ، دکترامیرعلی حمیدیه روز یکشنبه در سمپوزیوم علمی پزشکی بازساختی و سلول درمانی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: با ایجاد بانک سلولی و اهدای سلول برای پیوند به نیازمندان می توان این مهم را انجام داد .
وی با اشاره به اینکه هم اکنون 25 میلیون داوطلب اهدای سلول در جهان وجود دارد و 16 هزار نفر هم در لیست دریافت سلول قرار دارند اظهار داشت :اینک140 هزار انسان در جهان مبتلا به بیماریهای سرطان خون است که می توان برای آنها راهگشایی پیدا کرد.
دبیرستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی کشورادامه داد : 30 درصد از بیماری های سرطان خون را می تواند با سلول های سازگار درمان کرد .
حمیدیه گفت : از هر 10 بیمار که در بیمارستان نمازی شیراز مبتلا به سرطان خون هستند و مراجعه می کنند فقط برای سه نفر دهنده سازگار سلولی وجود دارد ، که 25 درصد از این افراد دهنده در طیف خواهرو برادر هستند بنا بر این طیف زیادی از بیماران بدون داشتن دهنده سازگار باقی می مانند که باید برای انان هم چاره اندیشی کرد.
مسوول بخش پیوند سلولهای بنیادی کودکان بیمارستان شریعتی تهران در ادامه افزود: کشورهای اروپایی با این موضوع کاملا کنار آمده اند و پیوند سلولی در آن کاملا تعمیم یافته است اما در کشورهای دیگر به لحاظ فقدان زیر ساخت ها و نبودن دهنده سازگار هنوز مشکلات فراوانی وجود دارد.
وی با بیان اینکه تا سال 2020 حدود 181 درصد سرطان در جهان افزایش خواهد یافت گفت : این موضوع گوشزدی برای مراکز علمی است که روابط بین المللی خود را توسعه و داده های خود را افزایش دهند .
این پژوهشگر علوم سلولی با بیان اینکه 73 مرکز پژوهشی سلولی در 52 کشور جهان و 42 مرکز تولید و نگهداشت بند ناف در 32 کشور دنیا فعالیت می کند افزود : کشور ما و سایر کشورها باید ارتباط علمی خود را با این مراکز علمی توسعه بخشند.
وی گفت: رشد تعداد داوطلبین دهنده سلولی در جهان بسیار زیاد است و هرروز بر شمار آنان افزوده می شود اینها عمدتا در کشورهای پیشرفته ازجمله آمریکا و اروپا هستند و در حالیکه فقط یک درصد آن به کشور ما تعلق دارد.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی کشور ادامه داد : کشورهای آمریکا ، المان ، برزیل ، چین و هند پیشتاز این موضوع هستند و در ردیف های نخست وجود دارند.
حمیدیه با اذعان به اینکه در کشور ما هم دهنده سلول داوطلب بسیار است اما شرایط باید بیشتر و بهتر برای آنان فراهم شود افزود: سالانه 50 هزار پیوند سلولی در جهان صورت می گیرد که 16 هزار پیوند آن از سایر کشورها تامین کننده سلول هستند ولذا این هزینه فراوانی برای انتقال ایجاد می کند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و پژوهشگر علوم سلولی گفت : بر اساس آمارهای ارایه شده تا سال 2020 رشد سرطان در ایران حدود هفت درصد خواهد بود و این موضوع گوشزدی به مسوولان برای فراهم کردن زیر ساخت های علوم پیوند سلولی و پزشکی بازساختی است .
این پژوهشگر علوم سلولی گفت :در عین حال باید مراقبت کرد که کار پیوند سلولی مانند پیوند کلیه از مجاری قانون خارج نشود گفت : دهنده و گیرنده سلول اکنون تا سه سال از همه فاصله دارند و همدیگر را نمی بینند و هزینه ها را دولت پرداخت می کند و هیچکس اجازه ندارد اطلاعات دهنده و گیرنده را منتشر کند.
حمیدیه با بیان اینکه ما در سالهای گذشته صادرات و واردات سلول برای پیوند داشته ایم گفت : نمونه های وارداتی ما از کشورهای چین و آمریکا و سایر کشورها آمده است اما در این زمینه باید شبکه ملی را تقویت کنیم .
وی با پیش بینی اینکه تا پنج سال آینده 100 هزار دهنده ایرانی در مراکز تحقیقاتی ثبت نام شوند گفت : باید در این زمینه به ویژه برای ثبت سلولی اقلیت های مذهبی ، کردها ، بلوچ ها ، اعراب ایرانی و سایر اقشار تبلیغات بیشتر صورت گیرد.
نخستین سمپوزیوم علمی پزشکی بازساختی و سلول درمانی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز از امروز یکشنبه آغاز شده و بمدت دو روز ادامه دارد. ک/2
6113/ 5054 / 1539



13/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن