تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796902833




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اهمیت شرکت در کنفرانس بین‌المللی برای اخذ پذیرش تحصیلی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: هزار نکته برای تحصیل رایگان در خارج از ایران
اهمیت شرکت در کنفرانس بین‌المللی برای اخذ پذیرش تحصیلی




متقاضیان تحصیل در خارج از کشور، باید به اهمیت شرکت در کنفرانس های معتبر بین المللی و توجه به ثبت مقاله و پذیرفته شدن آن در این برنامه های علمی توجه کنند.











 برترین ها: در گفتارهای پیشین، درباره مسائل مربوط به اخذ پذیرش و مقدمات آن صحبت شد. در گفتاری، فهرستی از منابع علمی مهم اروپا را مورد اشاره و بررسی قرار دهیم. علاوه بر این ها، متقاضیان تحصیل در خارج از کشور، باید به اهمیت شرکت در کنفرانس های معتبر بین المللی و توجه به ثبت مقاله و پذیرفته شدن آن در این برنامه های علمی توجه کنند. امروز به این موضوع بیشتر می پردازیم.


نکات مهم در ترجمه رسمی مدارک تحصیلی



بسیاری از متقاضیان تحصیلات تکمیلی در اروپا از اهمیت و جایگاه کنفرانس های بین المللی رشته های مختلف علمی در فرآیند کسب پذیرش و حتی اخذ بورس تحصیلی آشنا نیستند. بسیاری تصور می کنند وقتی امکان شرکت حضوری در چنین رویدادهای علمی وجود ندارد و هزینه های سنگینی را متوجه متقاضیان می کند، بنابراین کنفرانس های بین المللی و موضوعات آن نباید در دستور کار متقاضیان تحصیلات تکمیلی قرار بگیرد. اما بر اساس نکاتی که در زیر به آن اشاره می کنیم، کنفرانس های بین المللی از جنبه های مختلف می تواند یک امتیاز رقابتی برای شما محسوب شود و حتی به عنوان یک برگ برنده در پرونده ارسالی شما به دانشگاه مقصد تلقی شود. برای کسب اطلاع درباره کنفرانس های بین المللی، پرتال های اینترنتی بسیاری وجود دارد که allconferences.com و conferencealerts.com از جمله مشهورترین سایت های اطلاع رسانی درباره کنفرانس های آکادمیک و غیر آکادمیک در زمینه های مختلف علمی در اقصی نقاط جهان است.
 

اهمیت شرکت در کنفرانس های بین المللی برای اخذ پذیرش تحصیلی



نکته 200: مهم ترین فایده ارتباط با کنفرانس های بین المللی در زمینه تخصص شما، آگاهی از جدیدترین موضوعات علمی و تجاری در زمینه مورد نظر و هم چنین آشنایی با اساتید و کارشناسان فعالان در این حوزه است که می تواند فواید زیادی را برایتان به ارمغان بیاورد.

نکته 201: کلیه کنفرانس های بین المللی دارای بخشی برای ارسال خلاصه مقالات متقاضیان شرکت در کنفرانس بر اساس محورهای اعلامی آن هستند. در صورتی که مقاله ای دارید که در راستای زمینه کاری کنفرانس می باشد، خلاصه آن را به کنفرانس ارسال کنید. بعد از مدتی در صورت پذیرش خلاصه شما، اصل مقاله از شما درخواست می شود. در صورتی که اصل مقاله را ارسال کردید و در کنفرانس برای ارائه و انتشار تایید نشد، نامه ای از کنفرانس برای شما ارسال می شود که دلایل عدم تایید مقاله شما در آن ذکر شده است. به دلیل آن که کلیه مقالات داوری می شود، نظرات ودیدگاه های داوران کنفرانس بر روی مقاله شما، می تواند یک ویرایش رایگان و تخصصی برای مقاله شما باشد.

نکته 202: مقالاتی که در کنفرانس های بین المللی تایید می شوند، در صورت پرداخت هزینه انتشار مقاله، در ژورنال هایی که معمولا در فهرست ISI نمایه شده اند منتشر می گردد و این امتیاز خوبی برای صاحب مقاله و حتی شما، به عنوان متقاضی تحصیلات تکمیلی و بورس در آینده محسوب می شود. این فرصت را به راحتی نمی توان به طور معمول در جورنال های علمی به دلیل ترافیک کاری آن ها به دست آورد.

نکته 203: در صورتی که مقالات یا پایان نامه های علمی را در حوزه های مختلف مطالعه کرده باشید، بسیار با مقالاتی آشنا می شوید که از منابع علمی منتشر شده در جورنال های کنفرانس های بین المللی استفاده شده است و این استناد، منطقی و قابل قبول است. بسیاری از شماره های ویژه جورنال های معتبر علمی، شماره اختصاصی کنفرانس خاص در جهان است.

نکته 204: درج نام و مشخصات نویسنده مقالات برگزیده کنفرانس های بین المللی، معمولا در پرتال ویژه این کنفرانس ها برای مدتی یا چند سال قرار می گیرد که می توانید از آن در روزمه خود استفاده کنید. هم چنین، قرار گیری مشخصات مقاله شما در سایت کنفرانس، موجب ایندکس شدن نام و مشخصات شما در موتورهای جست و جو می شود که اعتبار مضاعفی را برای شما به ارمغان می آورد.

نکته 205: بسیارند افزادی که توانایی دریافت دعوت نامه رسمی یا تجاری یا توریستی را برای اخذ ویزای کشورهای مختلف دنیا به خصوص کشورهای شنگن ندارند و از راهبرد شرکت در کنفرانس و ثبت1  مقاله خود در این رویدادها برای اخذ دعوت نامه رسمی2  استفاده می کنند. بنابراین از نظر دریافت ویزای کم هزینه نیز، این کنفرانس ها می تواند چنین فوایدی را نیز برای شما به ارمغان آورد.

نکته 206: اگر در کنفرانس مقاله شما برای ارائه پذیرفته شد و شما برای ارائه مقاله خود، در این کنفرانس شرکت کردید، شرکت حضوری در کنفرانس و ارائه مقاله شما، بهترین فرصت برای شناساندن قابلیت های علمی و فردی برای کمیته علمی و اجرایی کنفرانس است که معمولا از فعالان آکادمیک و صنعت در زمینه مربوطه هستند. در این محفل، شما می توانید با رایزنی با اعضای کمیته کنفرانس، نسبت به معرفی توان مندی های خود استفاده کرده و آن ها را برای دریافت توصیه نامه، سرپرستی بر روی پروپزال تحقیقاتی کارشناسی ارشد یا دکترا و همکاری های آینده متقاعد و ترغیب کنید.

نکته 207: کلیه کنفرانس ها برای صاحبان مقالات پذیرفته شده، نامه پذیرش3  صادر می کنند که این نامه رسمی، می تواند جزو سوابق علمی ضمیمه به روزمه شما تلقی شود.

نکته 208: ارسال و ارائه پوستر های علمی از مقالات و تحقیقات آکادمیک در کنفرانس های بین المللی، از دیگر روش ها برای بیان قابلیت های علمی و توان مندی های پژوهشی شما می باشد که نباید از آن غافل شوید.

نکته 209: هزینه نشر مقاله در جورنال های علمی کنفرانس های بین المللی، به نظر می رسد کم تر از جورنال های غیر فعال در زمینه کنفرانس باشد و این موضوع، یعنی صرفه جویی در کارهای تحقیقاتی.

نکته 210: معمولا کنفرانس های بین المللی، از طرف ارگان ها و انجمن های علمی و صنعتی و تجاری هدایت و برگزار می شوند. عضویت در این نهادها از طریق شرکت در کنفرانس و ارتباط با آن ها، برگ های برنده ای است که به شما جهت روابط و فرصت های بعدی اعطا میکند. از فرصت آفرینی های مختلفی که کنفرانس های بین المللی برای شرکت کنندگان آن ایجاد می کند غافل نشوید.

نکته 211: بسیاری از کنفرانس های علمی بین المللی، کارگاه های علمی4  جنبی در زمان برگزاری کنفرانس در اختیار متقاضیان و علاقمندان قرار می دهند. شما می توانید با مشارکت در برگزاری و مدیریت چنین کارگاه هایی در داخل و خارج از کشور، هم گواهینامه های حضور در این دوره های کوتاه مدت بین المللی را دریافت کنید، هم در محیطی با پتانسیل بالا، قابلیت های فردی و علمی خود را به خیلی از مخاطبان در حوزه تخصصی منتقل کنید که فواید زیادی را به دنبال دارد.

نکته 212: همانند خیلی از موضوعات دیگری که در گفتارهای قبلی به آن اشاره شد، در این حوزه نیز شرکت در کنفرانس های بین المللی و انتشار مقاله در آن، شرط لازم و یا شرط کافی برای اخذ پذیرش و حتی بورس تحصیلی نیست. مجموعه این عوامل می تواند موجب تقویت پرونده شما بشود.

نکته 213: اگر مقاله شما در کنفرانسی پذیرش شد و برای ارائه از شما درخواست شد، از کنفرانس مزبور بخواهید تا در نامه ای رسمی و شفاف، از شما برای شرکت در کنفرانس و ارائه مقاله دعوت رسمی بشود و نسخه ای از این دعوت نامه به سفارت خانه کشور مزبور در تهران ارسال شود. حتما از کنفرانس مزبور بخواهید تا نام و مشخصات مقاله شما را در برنامه زمان بندی کنفرانس قرار دهد و نسخه ای از آن را ضمیمه دعوت نامه رسمی کند تا شانس پذیرش ویزای شما از سفارتخانه افزایش یابد.

نکته 214: همواره در کنفرانس هایی شرکت کنید که حداقل 5 یا 10 سال پیاپی سابقه برگزاری این رویداد را در کارنامه خود داشته باشند.

نکته 215: از طریق بررسی اعضای هیات علمی و کمیته اجرایی یک کنفرانس و سازمان های پشتیبان5  این رویداد علمی می توان تشخیص داد که اعتبار علمی و تبلیغاتی این کنفرانس در دنیا تا چه اندازه است. معمولا کنفرانس هایی که توسط نهادهای معتبر بین المللی و دانشگاه های بارز در قاره های مختلف پشتیبانی مادی و معنوی می شوند، از اعتبار بالایی برخوردار هستند و حضور شما در این رویدادها، فرصتی برای تقویت رزومه و سابقه علمی و تحقیقاتی شما محسوب می شود.

نکته 216: بعضا شرکت حضوری در کنفرانس های بین المللی، امکان رایزنی برای یافتن فرصت های شغلی در شرکت های بین المللی را نیز برای شما فراهم می کند.

نکته 217: بعضی از کنفرانس های علمی بین المللی، به مقالات برگزیده محققان دانشجو یا جوان، جایزه وِیژه ای اعطا می کنند که این جایزه می تواند در صورتی که به نام شما رقم بخورد، شانس شما را برای دریافت بورس های تحصیلی از دانشگاه معتبر اروپا به طور قابل ملاحظه ای افزایش دهد.

نکته 218: برای آن که هزینه های انتشار مقالات پذیرفته شده در کنفرانس ها را کاهش دهید، همواره تلاش کنید تا با دوستان یا همکارانتان بر روی موضوع تحقیقی مقاله کار کنید و آن را منتشر کنید تا هم دیدگاه های مختلف در مقاله لحاظ شود و هم هزینه ها6  سرشکن شود و شما کار تیمی را یاد بگیرید.

نکته 219: اگر مقاله شما در کنفرانس پذیرفته7  شد و در جورنال آن منتشر شد، معمولا از شما برای شرکت در دوره های بعدی کنفرانس نیز درخواست می شود و این ارتباط علمی، می تواند فرصت های علمی، صنعتی، تجاری و غیره برای شما فراهم کند که زمینه ساز موفقیت های بعدی می تواند باشد.

نکته 220: کنفرانس های زیادی هستند که حتی اگر مقاله ای با داده ها و یافته های غلط و اشتباه هم به آن ها بدهید، در نهایت مقاله شما تایید و در جورنال های بی کیفیت منتشر می شود. اما قطعا در ژورنال های داوری شده معتبر خیر! به این موضوع توجه کنید. سره را از ناسره تشخیص دهید!

نکته 221: برخی از کنفرانس های معتبر بین المللی، تا زمانی که مقالات برگزیده، ارائه شفاهی8  نداشته باشند، نسبت به انتشار مقالات در جورنال های مربوطه اقدام نمی کنند. به این موضوع توجه داشته باشید.

submit -1

Official invitation letter -2

Acceptance letter -3

Scientific workshops -4

sponcer -5

Registration fee -6

accept -7

Oral presentation -8







تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن