تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر خانه‏اى كه ميهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796997546




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- همایش دهیاران بخش مرکزی ومعمولان پلدختر برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: همایش دهیاران بخش مرکزی ومعمولان پلدختر برگزار شد خرم آباد- ایرنا- همایش دهیاران بخش مرکزی پلدختر ومعمولان با حضورمدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری لرستان ، امام جمعه ، فرماندار و دهیاران در محل سالن اجتماعات اداره ارشاد پلدختربرگزار شد.


به گزارش خبرنگار ایرنا در پلدختر، فرماندار پلدختر روز یک شنبه در این همایش گفت: 50 درصد جمعیت شهرستان پلدختر در شهر ومابقی در روستاها زندگی می کنند و برای ایجاد شغل پایدار در روستاها و توانمند سازی خانواده ها ، دولت طرح هایی در نظر دارد .
"قدرت اله ترابی نژاد" افزود: این طرح ها روستاییان را در ایجاد شرکت های کوچک و صنایع تبدیلی کمک می کند که این مسئله موجب ماندگاری روستاییان می شود که در این زمینه دهیاران نقش پررنگی دارند.
وی به بحث سواد آموزی روستاییان اشاره کرد و گفت: استاندارلرستان در خصوص بی سوادی نقشه راهی را ترسیم کرده که موجب ریشه کنی بی سوادی در استان می شود.
وی با بیان این که شهرستان پلدختر از لحاظ سواد آموزی از رتبه خوبی برخوردار است افزود: علاوه بر اداره آموزش و پرورش دستگاه های جهاد کشاورزی ، سپاه پاسداران و کمیته امداد هر کدام وظیفه دارند در باسواد کردن افراد تلاش کنند.
فرماندار پلدختر گفت:دهیاران نمایندگان دولت در روستا هستند که مانند فرماندار وظیفه خطیری برعهده دارند که با رعایت مقررات ، ظرفیت ، پتانسیل و استعداد روستاها را به
بخشداران منعکس کنند تا چاره اندیشی شود.
ترابی نژآد اظهار امیدواری کرد: در سال جاری با توجه به شعار سال و به کاربستن و عملیاتی کردن آن پروژه های روستایی با کیفیت و سرعت انجام شود .
امام جمعه پلدخترتوجه به فرهنگ را یکی از مهمترین وظایف دهیاران دانست و گفت: روزی های حلال در بین روستاییان در حال کاستن است و این خیلی مهم است .
حجت الاسلام علی محمد لروند افزود: روستاییان با تزریق سموم و آفت کش ها و مواد شیمیایی به مزارع سلامت جامعه را به خطر می اندازند که این کار درستی به حساب نمی آید.
وی بحث حلال و حرام را بحث بسیار دقیقی دانست و گفت: دهیاران در برخوردهای چهره به چهره عوارض و تبعات سموم را برای کشاورزان بازگو کنند و حداقل هر دو هفته یک بار با برگزاری جلسه ای با حضور مسوولان در روستا این آسیب ها و مسایل دیگر را بیان کنند.
وی ریشه همه مشکلات ، بی برکتی ها ، خشکسالی و کمبود آب را ناشی از توجه نکردن مردم به قرآن دانست و افزود: مردم به پرداخت زکات توجه ندارند که اگر نسبت به پرداخت این فریضه الهی اقدام کنند دچار این مشکلات نشده بلکه برکت مال آنها بیشتر می شود .
وی به فاصله طبقاتی در کشور اشاره کرد و گفت: عده ای در ایران اسلامی در ناز و نعمت و در تنعم زندگی می کنند و عده دیگر با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند که این نتیجه پرداخت نکردن زکات است .
حجت الاسلام لروند افزود: فردی در کشور که از سواد چندانی برخوردار نبوده وحتی پنج کلاس سواد ندارد با معامله مواد مخدر دو هزار و 300 میلیارد تومان به جیب زده است که به تازگی نیز دستگیر شده است.
امام جمعه پلدختر از دهیاران خواست با تبلیغ چهره به چهره کشاورزان و روستاییان را به پرداخت زکات تشویق کنند .
مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری لرستان گفت: روستا به عنوان واحدی کوچک تمام فعالیت های حوزه شهری را دارد با این تفاوت که هر کدام از این وظایف در شهر متولی خاص خود را دارد اما در روستا این وظایف به عهده دهیارمی باشد که وظیفه سنگینی است .
غلامرضا عبدالهی با بیان این که سال گذشته چهار دوره کلاس های آموزشی جهت آگاه کردن دهیار با اختارات خود در روستا تشکیل شد افزود: این کلاس های آموزشی هر ساله در روستاها تشکیل می شود که دهیاران باید در این کلاس ها شرکت و حضور فعال داشته باشند .
وی به بحث بهداشت و جمع آوری پسماندها در روستا اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد: بتوان آنها را ساماندهی کرد و وظیفه دهیاران جمع آوری پسماندها و دفن صحیح آنها است .
وی از دهیاران خواست اعتبارات در اختیار را درسر فصل های خاص خود هزینه کنند و در بیت المال زیاد روی و اسراف نکنند .
وی خطاب به دهیاران گفت: پروژه های اجرایی روستاها را بر اساس نیاز سطح روستا وبا اولویت و مد نظر قرار دادن معابر عمومی ، مساجد و مدرسه انجام دهید .
عبدالهی سوق دادن دهیاران به سمت اشتغالزایی و سواد آموزی را دو اولویت اصلی دانست و افزود: با توجه به شعار سال در توسعه روستاها تلاش شود زیرا آمار نشان می دهد که بیش از 70 درصد جامعه ایرانی در گذشته روستایی بوده که امروز این رقم به کمتر از 30 درصد رسیده است.
مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری لرستان گفت:روستایی نیروی مولد هستند که در صورت مهاجرت به شهر به مصرف کننده تبدیل می شوند که باید از مهاجرت بی رویه آنها به شهر جلوگیری کرد.
وی افزود: تا زمانی که روستاها آباد نباشند و مهاجرت ها باشد باعث ایجاد مشاغل کاذب و حاشیه نشینی در شهرها می شود .
وی تصریح کرد: در سطح بسیاری از روستاها زیر ساخت ها مناسب و مشکلات مانند آب ، برق ، تلفن و راه آنها حل شده است ولی تنها دلیلی که به سمت شهر مهاجرت می کنند این است که شغل ثابتی ندارند .
وی گفت: اجرای طرح های مشارکتی و غیر مشارکتی در روستاها موجب مهاجرت معکوس آنها از شهر به روستا می شود .
وی افزود: طرح مشارکتی باید در روستای 200 خانوار یا بیشترکه هر خانوار حدال سه یا چهار خانوار باشد به ویژه در دهستان ها قابل اجرا است که تسهیلات بسیار خوبی با کمتر از سه درصد کارمزد پرداخت می شود که بانک برای ضمانت نامه این تسهیلات یک سوم یارانه آنان را بابت قسط وام برداشت می کند.
وی تصریح کرد:افراد واجد شرایط طرح باید توسط دهیاران شناسایی و در شورای برنامه ریزی شهرستان مورد تایید قرار گیرند.
وی به طرح غیر مشارکتی اشاره کرد و گفت: در روستاهایی که کمتر از 200 خانوار هستند قابلیت اجرایی دارد که با کمتر از 10 درصد کارمزد بانکی و 25 درصد آورده و برآورد هزینه طرح نباید از 200 میلیون تومان کمتر باشد و از سوی اداره کار موافقت اصولی هر دو طرح را در قالب شرکت تعاونی دریافت کنند .
عبدالهی دوره تنفس تسهیلات بانکی به روستاییان را دو سال اعلام کرد و افزود:دوران باز پرداخت وام بانکی پنج سال است و هر طرحی قابل اجرا است و باید تنها در حوزه روستایی باشد.
وی از فرماندار پلدختر خواست که از ادارات مرتبط بخواهد در بحث تسهیلات و روان سازی سیر پرونده ها رسیدگی کنند .
وی به بحث بی سوادی در روستا اشاره کرد و گفت: دهیاران وظیفه دارند افراد بی سواد در رده سنی 10 تا 49 سال را شناسایی و آنها را به اداره آموزش و پرورش معرفی کنند در صورتی که نام آنها در سامانه این اداره به ثبت نرسیده باشد بی سواد محسوب می شود.
مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری لرستان خاطر نشان کرد: با سواد کردن این افراد وظیفه دهیاران است که در قبال گذراندن 400 ساعت آموزش ، 720 هزار تومان از سوی آموزش و پرورش به دهیاران پرداخت می شود و به ازای هر دهیار امور روستایی و شوراهای استانداری لرستان نیز 50 هزار تومان پرداخت می کند .
7272/6001



07/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن