تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد كه بدترين بدها، علماى بدند و بهترين خوبان علماى خوبند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797836687




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- اهمیت کیفیت مواد اولیه درایمنی محصولات غذایی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: به مناسبت هفته سلامت؛ اهمیت کیفیت مواد اولیه درایمنی محصولات غذایی تهران-ایرنا-رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به اهمیت کیفیت مواد اولیه در ایمنی محصولات غذایی اشاره کردو گفت:تکنولوژیست های محصولات غذایی معتقدند از ماده اولیه مرغوب، ممکن است محصول نهایی نامرغوب تولید شود، اما هرگز نمی توان از یک ماده اولیه نامرغوب، محصولی مرغوب تولید کرد.


به گزارش ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر مجید حاجی فرجی با اشاره به شعار امسال هفته سلامت، بحث ایمنی غذا را در حوزه پیشگیری و اصلاح سبک زندگی و ارتقای سلامت جامعه بسیار مهم برشمرد.
وی تاکید کرد: مفهوم ایمنی غذا از مزرعه تا سفره این است که از مرحله تولید تا مرحله فراوری محصولات در صنعت غذایی هم بحث کفایت و سلامت تغذیه ای و هم ایمنی مدنظر قرار گیرد.
حاجی فرجی ادامه داد: یعنی خاک و آبی که در تولید و کشت مواد غذایی به کار می­رود آلوده به آلاینده­هایی همچون کودهای شیمیایی، انگلها و یا عناصر فلزی نامناسب نباشد. باقیمانده سموم دفع آفات و نباتات در سمپاشی محصولات کشاورزی در حد استاندارد و حتی زیر آن حد باشد. همچنین در هنگام حمل و نگهداری محصولات تا توزیع و مصرف تدابیر لازم به کار گرفته شود تا مواد غذایی آلوده به مواد نگهدارنده شیمیایی ، قارچی و یا میکروبی نشود.
وی با اشاره به اهمیت برنامه ریزی،کنترل و نظارت ارگان های مسوول در ابن خصوص نظیر وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بازرگانی و سازمان ملی استاندارد تاکید کرد:تامین سموم استاندارد مورد نیاز کشاورزان و باغداران با قیمت مناسب ، آموزش مستمر کشاورزان، تولید و تامین تجهیزات استاندارد مورد نیاز سم پاشی، تخصیص شناسه و کد رهگیری محصولات از سطح مزرعه، از جمله سیاست ها و راهکارهایی است که باید توسط مسوولان ذیربط مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
حاجی فرجی نکته بسیار مهم در ایمنی محصولات غذایی را کیفیت مواد اولیه برشمرد و گفت: تکنولوژیست های محصولات غذایی معتقدند از ماده اولیه مرغوب، ممکن است محصول نهایی نامرغوب تولید شود، اما هرگز نمی توان از یک ماده اولیه نامرغوب، محصولی مرغوب تولید کرد.
وی اضافه کرد:امروزه در برخی از محصولات غذایی مانند لبنیات و نان، قسمت اعظم مشکلات به وجود آمده مرتبط با ماده اولیه است تا فرآیند ها و روش های تولید. بنابراین، اطمینان از کیفیت مواد اولیه و ثبات آن می تواند آرامش بیشتری در صنعت غذایی کشور ایجاد کند تا در پرتو آن نسبت به تولید محصولاتی در راستای افزایش سلامت جامعه اقدام کند.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با اشاره به تعداد بسیار زیاد تولید کنندگان محصولات غذایی ، کنترل مواد اولیه توسط سازمان های نظارتی در صنعتی که حدود 400 واحد تولیدی در سطح کشور دارد را بسیار مشکل برشمرد و خاطرنشان کرد، اگر مدیریت واحدی بر تعدادی از واحدهای تولیدی حکمفرما باشد، با کنترل یک هلدینگ، قطعا واحدهای زیرمجموعه آن نیز کنترل خواهند شد.
وی همچنین بر لزوم نظارت بیشتر نسبت به مراکز تولید، توزیع و مصرف انواع مواد و محصولات غذایی که از سوی صنوف مختلف ایجاد می­شوند ، ارتقای آموزش همگانی در خصوص دقت در تهیه و مصرف مواد غذایی ، افزایش کنترل و نظارت و در صورت تخلف، برخورد حقوقی و قضایی مناسب با متخلفان تاکید کرد.
حاجی فرجی تاکید کرد: موضوع حفظ کیفیت محصولات غذایی در دوره قبل از مصرف از نکات مهم و قابل توجه است. گسترش فرهنگ تغذیه ای در انتخاب محصولات غذایی سالم و نیز نگهداری صحیح محصولات قبل از مصرف می تواند در نیل به هدف انتخاب شده موثر باشد.
وی گفت:با ترویج و گسترش آگاهی های تغذیه ای و انتخاب سبک زندگی مناسب، زمینه پیشگیری از بیماری های مزمن در تمامی اقشار جامعه فراهم شود.
علمی **1354**1440



06/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن