تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796777455




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش کاربران خبرآنلاین به لیست کشورهای خوشبخت/از انکار آمار تا سوال درباره جایگاه عربستان و پاکستان


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: واکنش کاربران خبرآنلاین به لیست کشورهای خوشبخت/از انکار آمار تا سوال درباره جایگاه عربستان و پاکستان جامعه > سلامت - بنیاد مطالعاتی "بنیاد راه حل های توسعه پایدار"به سازمان ملل هر ساله بر اساس شاخصه های خاص خود لیست خوشبخت ترین و بدبخت ترین مردم دنیا را منتشر میکند.این موسسه اعلام داشته که مردم سویس برای سومین سال پیاپی به عنوان خوشبخت ترین مردم جهان شناخته شدند.

بر اساس این گزارش، پس از سوئیس، مردم کشورهای ایسلند، دانمارک، نروژ و کانادا به عنوان خوشبخت ترین مردم شناخته شده اند. بنیاد «راه حل های توسعه پایدار» افزوده است که درآمد سرانه، طول عمر شهروندان، وضعیت فساد و آزادی های اجتماعی را به عنوان عوامل موثر در مطالعه خود در نظر گرفته است.
نظرات کاربران در خصوص این لیست به سه دسته نفی کننده این گونه آمار، انتقاد کننده به وضعیت رقبای ایران و انتقاد کننده به ایران تقسیم بندی می شود.
کاربران گروه اول اصولا این مقیاس را اشتباه می دانستند. کاربری با بیان اینکه در مورد ایران و کشور های اسلامی این آمار اشتباه است نوشت:چون ملاک و معنی خوشبختی کمی تو کشور ها و فرهنگ های ما متفاوت است.
عباس مهدوی کاربر دیگری بود که این آمار را مسخره کننده خواند و نوشت:ما که نفهمیدیم هدفشان تحمیل مدل‌های استعماری غرب به کشورها برای غارت هرچه بیشتر آنها به بهانه‌ توسعه است.این کاربر معتقد است مکزیکی که مردمش در فقرند و از شدت گرسنگی دائماً در فکر فرار و پناهندگی به آمریکا هستند خوشبخت‌تر از یانکی‌ها نشان داده شده‌اند
کاربر دیگری هم نوشت که اگر آدم بخواد منصفانه نگاه کنه ميبينه اين آمار مثل خيلي از آمار هاي ديگه سياسي هست.این کاربر با نام بردن از چند کشور نوشت:آخر پاکستان با اين همه ترور و فقر و بدبختي ، مصر با اين همه جنگ داخلي و کشتار و حتي عربستان که مردمان عاديش فقير هستن چطوري وضع شاديشون از مردم ايران بهتره است.
این کاربر که می گفت به کشور هاي زيادي سفر کرده است، افزود: ولي به جرات مي گویم که مردم ايران با وجود همه مسائل هميشه خود را شاد نگه مي دارند.
مشابه این نظر در میان کاربرانی بود که به رتبه کشورهای مثل پاکستان و عربستان به عنوان همسایگان ایران و جایگاه بالاتر آنها انتقاد داشتند. کاربری در این زمینه نوشت:من موندم با این معیارها چطور رتبه عربستان از ایران بالاتره یعنی آزادی های اجتماعی تو عربستان بیشتر از ایران است؟
محمد هم کاربری بود که نوشت:مسخره است پاکستان و ترکمنستان از ما بهترند؟ پاکستان از ما بهتره است؟
کاربر سومی هم اين گزارش ها و معيارهای آن را غیر معتبر خواند و با اشاره به مشاهداتش در سفر به روسیه و شاخ آفریقا، نوشت:خودم روسيه و كشورهاي شاخ افريقا رو ديدم. از ما فقيرترند و با شرايط بهداشتي و فرهنگي ضعيف تري دارند زندگي مي كنند. و همچنين تركمنستان و پاكستان وضعيت اسفباري دارند در مقابل این نظر کاربری با این نظر مخالف بود و نسبت به اینکه گفته شده پاکستان یا ترکمنستان وضع بهتری از ایران ندارد، منتقد بود. این کاربر فکر می کرد وضعیت کشورهای ترکمنستان و پاکستان شاید وضع تکنولوزیشون در بعضی جاهاش کمتر باشد، اما واقعا مشهود بود که مردمش نسبت به ما راضی تر و خوشحال تر اند.
گروه سومی هم در میان کاربران منتقد گزارش بودند و سوال می کردند که از کی تا حالا رتبه 110 از 158 کشور میانه است. اشاره آنها به رتبه ایران در این رده بندی بود. نظرات کاربران در خصوص این خبر را اینجا ببینید. /212 17

کلید واژه ها: سبک زندگی -




شنبه 5 اردیبهشت 1394 - 20:37:25





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن