تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز دل به باطل بودن حق و به حق بودن باطل يقين نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797969951




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عملی فراموش شده که در آخرت به آن محتاجیم!‌


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: عملی فراموش شده که در آخرت به آن محتاجیم!‌
کودکان یتیم بیشتر از سایر کودکان به محبت نیاز دارند ، بهتر است آن ها را مثل بچه های خودمان اکرام کنیم نه گونه ای که حس تلخ ترحم به آن ها دست دهد ، باید به گونه ای هوایشان را داشته باشیم که لحظه ای احساس نکنند که آن ها را وسیله ای قرار داده ایم برای ثواب کردن، به گونه ای رفتار کنیم که اگر فرزندان خودمان ما را از دست بدهند و یتیم شوند انتظار داریم دیگران با آنها رفتار کنند .

عملی فراموش شده که در آخرت به آن محتاجیم!‌

 نیک صالحی :کودکان فرشتگان معصومی هستند در عالم ، و به خاطر همین معصومیت  آن هاسات که تا این حد برای ما عزیز هستند ، ما به طور ناخودآگاه کودکان را دوست داریم چه آنها را بشناسیم یا از دور نظاره گر شیرین کاری هایشان باشیم. در خود احساس مسولیت می کنیم که از آن ها مراقبت کنیم و نگذاریم خطری تهدیدشان کند، تحمل اشک ریختنشان را نداریم .هستند کودکانی که در همین نزدیکی من و شما  باید بار یک مسولیت بزرگ را به دوش بکشند ، در گرما و سرما چندین برابر توانشان کار کنند و اینقدر ما شاهد این صحنه های زجر آور بوده ایم که دیگر برایمان عادی شده اند ، کودکان کار و کودکان بی سرپرست و آوراه در کوچه و خیابان ها از زشتی های جوامع بشری است.اما تک تک ما در مقابل این مظلومان بی گناه و بی کس، مسئولیت داریم ، می دانیم که افراد سود جویی هستند که این کودکان را منبع در آمد خود قرار داده اند و با بی رحمی از آن ها بهره کشی می کنند اما این دلیل نمی شود که بی تفاوت از کنارشان بگذریم.همانطور که آنها به ما محتاجند و با نگاهشان به ما التماس می کنند ما هم روزی به این نگاها محتاج می شویم ، روزی که با دست خالی بی کس و تنها در مقابل دادگاه  خداوند ایستاده ایم و آرزو می کنیم ای کاش کمکی از جایی به ما می رسید .یتیم نوازی در اسلام بسیار سفارش شده است و آثار و برکات دنیوی و اخروی بسیار زیادی دارد . در اینجا به تعدای از احادیث نورانی ائمه اطهار علیهم السلام در  مورد یتیم نوازی اشاره می کنیم  .    پاداش سرپرستی از یتیمرسول اكرم صلى الله علیه و آله:
مَنْ عَالَ یَتِیماً حَتَّى یَسْتَغْنِیَ عَنْهُ أَوْجَبَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لَهُ بِذَلِكَ الْجَنَّةَ كَمَا أَوْجَبَ لِأَكْلِ مَالِ الْیَتِیمِ النَّارَ.
هر كس یتیمى را سرپرستى كند تا آن كه بى نیاز گردد، خداوند به سبب این كار بهشت را بر او واجب سازد، همچنان كه آتش دوزخ را بر خورنده مال یتیم واجب ساخته است. (بحارالأنوار(ط-بیروت) ج72، ص4، ح8)
امام علی علیه السلام فرمود : هیچ مرد و زن مومنى نیست كه دست محبت بر سر یتیمى بگذارد، مگر این كه خداوند به اندازه هر تار مویى كه بر آن دست كشیده است ثوابى برایش بنویسدرسول اكرم صلى الله علیه و آله:
خَیرُ بَیتٍ فِى المُسلِمینَ بَیتٌ فیهِ یَتیمٌ یُحسَنُ إِلَیهِ وَشَرُّ بَیتٍ فِى المُسلِمینَ بَیتٌ فیهِ یَتیمٌ یُساءُ إِلَیهِ أَنَا وَكافِلُ الیَتیمِ فِى الجَنَّةِ هكَذا؛بهترین خانه هاى مسلمانان خانه اى است كه در آن یتیمى باشد و به او نیكى كنند و بدترین خانه هاى مسلمانان خانه اى است كه در آن یتیمى باشد و با او بدى كنند،من و سرپرست یتیم در بهشت مانند دو انگشت همراهیم.(نهج الفصاحه ص470 ، ح 1510) امام على علیه السلام:
«ما مِن مُومِنٍ و َلا مُومِنَةٍ یَضَعُ یَدَهُ عَلى رَسِ یَتیمٍ تَرَحُّما لَهُ إِلاّ كَتَبَ اللّه  لَهُ بِكُلِّ شَعرَةٍ مَرَّت یَدُهُ عَلَیها حَسَنَةً » ؛ هیچ مرد و زن مومنى نیست كه دست محبت بر سر یتیمى بگذارد، مگر این كه خداوند به اندازه هر تار مویى كه بر آن دست كشیده است ثوابى برایش بنویسد. (وسایل الشیعه ج21 ، ص375 )   رقیق شدن قلب و رسیدن به خواسته ها رسول اكرم صلى الله علیه و آله : «أَ تُحِبُّ أَن یَلینَ قَلبُكَ وَتُدرِكَ حاجَتَكَ؟ اِرحَمِ الیَتیمَ و َامسَح رَاسَهُ وَ أَطعِمهُ مِن طَعامِكَ یَلِن قَلبُكَ و َتُدرِك حاجَتَكَ» ؛ آیا دوست دارى نرمدل شوى و به خواسته ات برسى؟ به یتیم مهربانى كن و دست محبت بر سر او بكش و از غذایت به او بخوران، تا دلت نرم شود و به خواسته ات برسى. (نهج الفصاحه ص160 ، ح 27 ) کودکان یتیم بیشتر از سایر کودکان به محبت نیاز دارند  ، بهتر است آن ها را مثل بچه های خودمان اکرام کنیم نه گونه ای که حس تلخ ترحم به آن ها دست دهد ، باید به گونه ای هوایشان را داشته باشیم که لحظه ای احساس نکنند که  آن ها را وسیله ای قرار داده ایم برای ثواب کردن، به گونه ای رفتار کنیم که اگر فرزندان خودمان ما را از دست بدهند و یتیم شوند انتظار داریم دیگران با آنها رفتار کنند .زینب مجلسی راد /  تبیان


یکشنبه 30 فروردین 1394 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن