امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خدا قسم سه چيز حق است: هيچ ثروتى بر اثر پرداخت صدقه و زكات كم نشد، در حق هيچ كس ستم...

تعداد کل بازدیدها : 1797891983

ارائه خدمات جراحی در حوزه‌های مختلف

ارائه
در ایران پزشـکان موفقی داریم که میتوانند زندگی دوباره به افرادی ببخشند که دارای مشکلاتی حاد بوده و شاید امیدی به زندگی ندارند.

دکتر آرش نجف بیگی، فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی، یکی از بهترین و فعال‌ترین جراحان پلاستیک حال حاضر شهر تهران هستند. دکتر آرش نجف‌بیگی، دوره پزشکی عمومی و تخصص خود را در دانشگاه تهران و بیمارستان شهدای تجریش گذرانده‌اند و مقطع فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی خود را در بیمارستان حضرت فاطمه دانشگاه تهران (که نخستین مرکز جراحی پلاستیک کشور است) طی کرده‌اند. از دیگر نکات مهم در مورد ایشان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

• عضو هیات علمی دانشگاه عضو فعال انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی عضو انجمن جراحان پلاستیک آمریکا فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی

طبق دیدگاه انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، مراجع قانونی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: یکی از بهترین پزشکان دارای گواهینامه‌های ISO 9001:2015 و ISO10002:2018 از DEF که نشانه کیفیت بالا و رعایت اسـتانداردهای جهانی در کلینیک‌های تخصصی زیبایی است را دارد.

همایش هایی که دکتر آرش نجف بیگی تا کنون شرکت کرده‌اند:

همایش سوختگی:  اطلاعات جدیدی در مورد انواع سوختگی‌های صورت و بدن و اندام ها داده شده و همچنین راجع به داروها و درمان‌های جدید بحث شد.

کنفرانس تازه‌های جراحی پلاستیک: راجع به تکنیک‌های جدید جراحی پلاستیک و عمل‌های زیبایی صحبت شده و همچنین معرفی بیمارانی که با این تکنیک‌ها عمل شدند و نتیجه عمل آن‌ها بررسی شد.

جراحی و حذف توده‌های سینه: راجع به عمل‌های جراحی زیبایی و همچنین عمل‌های انواع سرطان‌ و توده‌های سینه خانم‌ها و آقایان صحبت شده و اینکه این عمل‌ها چه مشکلاتی دارند و چطور می‌توان این مشکلات را برطرف کرد و نتایج این عمل‌ها چه تغییراتی داشته است.

تازه‌های جراحی عروق و تروما: مطالبی راجع به جراحی عروق و تروما بودن انواع آسیب‌های شدیدی که در اثر تصادفات و یا آسیب‌های وارد شده به بدن و اینکه چگونه می‌توان این آسیب‌ها را برطرف کرد، مانند شکستگی و ترمیم صورت و قطع شدن اندام‌ها و پیوند آن‌ها.

تازه‌های جراحی دستگاه گوارش فوقانی: راجع به جراحی دستگاه گوارش فوقانی مانند جراحی‌هایی کوچک کردن معده، بای پس معده و جراحی‌هایی که برای کاهش وزن انجام می‌شود، صحبت شده .

تازه‌های جراحی دستگاه گوارش تحتانی: راجع به روش‌های لاپاراسکوپی که برای درمان انواع تومورها و توده‌های دستگاه گوارش وجود دارد مانند روده بزرگ صحبت شده.

سومین سمینار کشوری سوختگی سال 1392: راجع به آمار سوختگی و علل این سوختگی‌ها و روش‌های درمان و مراقبت از افرادی که دچار سوختگی شدن صحبت شده است و اینکه چه روش‌های جدیدی برای مدیریت سوختگی وجود دارد.

سی و هشتمین کنگره علمی سالانه جامعه جراحان ایران: راجع به انواع جراحی‌های زیبایی، پلاستیک و ترمیمی جراحی صورت، بینی و بدن و اندام‌ها صحبت شده و مرور کلی بر انواع جراحی‌ها و عمل‌های زیبایی بدن که توسط جراحان پلاستیک انجام شده.

ترومای شکم در اطفال و نوزادان و شکم حاد: راجع به انواع آسیب‌هایی که امکان دارد به شکم اطفال وارد شود و یا مسائلی که می‌تواند باعث شکم درد در کودکان و نوزادان شود صحبت شد و اینکه چطور می‌توان این مسائل را برطرف کرد، همچنین جراحی دیافراگم و فتخ‌های جدار شکم، پارگی‌هایی در جدار دیافراگم و فتخ‌هایی که در جدار شکم مثل ناف و کشاله ران وجود دارد.

ژنتیک در جراحی وپیوند اعضاء: راجع به مسائل مربوط به ژن‌های مختلف و افراد مناسب برای پیوند اعضا یا تزریق خون و عضو صحبت شد و اینکه چطور می‌توان تشخیص داد که این افراد از نظر ژنتیکی برای پیوند عضو مشکلی ندارند. به طبع در اعضای مختلف مسایل مربوط به ژنتیک متفاوت است و بسته به نوع عضوی که اهدا می‌شود باید مسائل مختلفی را چک کرد.

چهارمین سمینار ملی سوختگی: مطالب مربوط به سوختگی و اینکه بیمارانی که دچار سوختگی هستند چه مشکلاتی از نظر روحی روانی و جسمی دارند صحبت شد. راجع به روش‌های نوین پانسمان افرادی که دچار سوختگی شدند و روش‌های مختلفی که برای درمان سوختگی ابداع شده و استفاده از وسایل نوین برای جراحی این بیماران صحبت شد.

کنگره بین المللی بزرگان جراحی پلاستیک و زیبایی: در این کنگره پزشکان و اساتیدی از آمریکا تشریف آوردند که جزء بزرگان جراحی پلاستیک و نویسنده‌ی کتاب‌های جراحی پلاستیک بودند. همچنین در این کنگره روش‌های نوین جراحی زیبایی و تغییرات ایجاد شده در سبک‌های جراحی زیبایی و روش‌های به روز جراحی پلاستیک، صحبت شد.

کنگره تازه‌های صورت و بادی کانتورینگ: راجع به انواع لیفت‌های صورت، لیفت پیشانی، جراحی‌های بلفاروپلاستی و جراحی‌های زیبایی سینه، شکم و اندام‌ها صحبت شد.

کنگره سالیانه رینوپلاستی پیشرفته 1398: راجع به روش‌های جدید جراحی بینی و برطرف کردن مشکلات بینی‌هایی که قبلا تحت جراحی قرار گرفته‌اند ولی هنوز مشکلات‌شان حل نشده صحبت شد. و اینکه چطور می‌توان از روش‌های جدید در جراحی بینی استفاده کرد.

جراحی پلاستیک صورت ،سینوس و قاعده جمجمه (راینولوژی):  توسط گروه راینولوژی انجمن راینولوژی برگزار شد. که در این کنگره انواع جراحی‌های پلاستیک صورت  شامل: لیفت صورت، جراحی پلک و جراحی زیبایی بینی بررسی گردید .

تازه های جراحی سینه: در این کنفرانس راجع به انواع تومورهای سینه، توده‌های سینه، پروتز سینه و عمل‌های زیبایی سینه در آقایان و خانم‌ها مطالبی ارائه شد.

علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت www.drnajafbeygi.com مراجعه کنند.

علم و فناوری