امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

جشنواره فروش فوق العاده بهاره

جشنواره فروش فوق العاده بهاره فروشگاه بزرگ ایرانیان

جشنواره
بنا به گزارش مجله خبری فروشگاه بزرگ ایرانیان، جشنواره فروش فوق‌العاده، هر ساله در سه مرحله، همراه با تخفیف‌های ۲۵ تا ۴۵ درصدی که شامل بسیاری از محصولات است، برگزار می‌شود. در پایان جشنواره به مشتریانی که کد قرعه‌کشی دریافت کرده‌اند، به قید قرعه جوایزی اهدا می‌شود.

جشنواره فروش فوق‌العاده بهاری سال ۹۷

بنا به گزارش مجله خبری فروشگاه بزرگ ایرانیان، جشنواره فروش فوق‌العاده، هر ساله در سه مرحله، همراه با تخفیف‌های ۲۵ تا ۴۵ درصدی که شامل بسیاری از محصولات است، برگزار می‌شود. در پایان جشنواره به مشتریانی که  کد قرعه‌کشی دریافت کرده‌اند، به قید قرعه جوایزی اهدا می‌شود.

تاریخ شروع جشنواره ی بهاری سال۹۷

جشنواره فروش فوق‌العاده بهاری، چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه آغاز و تا ۱۰ خرداد ماه ادامه خواهد داشت. در نخستین روز جشنواره و با استقبال بی‌نظیر مشتریان، به تعداد 10 نفر از کسانی که اولین خرید را انجام دهند ، کارت هدیه اهدا شد.

اولین روز جشنواره، یک فرصت فوق‌العاده برای مشتریان گرامی بود.

نوع کالاهایی که در این جشنواره به فروش می‌رسد

فروشگاه بزرگ ایرانیان به عنوان بزرگترین بازار تک‌فروشی (بیش از ۶۰۰۰ متر مربع) در تهران و ایران شناخته شده که از سه طبقه مجزا، به علاوه دو طبقه زیرزمین تشکیل شده است. در این فروشگاه بنا به سلیقه افراد مختلف، انواع لباس زنانه شامل (بیش از هزار مدل مانتو، انواع مختلف شومیز، روسری، جوراب، کلاه، شلوار، لباس زیر، هودی، کاپشن بهاره، لباس مجلسی و …) و لباس‌های مردانه شامل (کت و شلوار، کت تک، انواع شلوار، پیراهن، اکسسوری‌های مردانه، جوراب، تیشرت، کاپشن بهاره، کفش و ...) و لباس‌های بچگانه شامل (لباس‌های نوزادی، لباس‌های مجلسی، کت و شلوار پسرانه، لباس مجلسی دخترانه، لباس‌های راحتی، تیشرت، پیراهن، کفش، کلاه و…) برای سایزهای مختلف است.

تخفیف‌های ویژه، مخصوص مشترکین

یکی از امتیازهای ویژه‌ای که فروشگاه بزرگ ایرانیان برای مشتریان خود در نظر گرفته است، باشگاه مشتریان است. مشتریان می‌توانند با پر کردن فرم اشتراک، در روزهای تولد و سالگرد ازدواجشان از تخفیف‌های ۱۰ درصدی و در سایر روزهای ماه تولد و ازدواج از تخفیف‌های ۵ درصدی بهره‌مند شوند. برای روزهایی که تخفیفی دریافت نشده، امتیاز ثبت می‌شود، که در صورت رسیدن امتیاز به ۶۰۰ کارت‌های هدیه دریافت خواهید شد.

خدمات واحد اشتراک در جشنواره بهاری ۹۷

واحد باشگاه مشتریان همچون سال‌های گذشته، خدماتی ازجمله موارد ذیل را ارائه خواهد داد:

ارائه کارت هدیه به 10 نفر از کسانی که در روز نخست جشنواره خرید کرده‌اند.

ایجاد اشتراک برای مشتریان جدید و کسانی که تا به حال موفق به دریافت کارت اشتراک نشده‌اند.

انجام قرعه‌کشی برای کسانی که کد قرعه کشی در فاکتورشان ثبت شده است.

اطلاع‌رسانی اخبار فروشگاه و جشنواره‌ها

حفظ آرشیو خرید مشتریان

توجه: جهت سهولت دسترسی به تمام محصولات و رفاه حال مشتریان گرامی، فروشگاه اینترنتی ایرانیان در حال راه‌اندازی است که اخبار آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

فرصتی مناسب برای دارندگان اشتراک

ایام فروش فوق‌العاده فرصتی مناسب برای کسانی است که عضو باشگاه مشتریان هستند تا علاوه بر تخفیف‌های ۲۵ تا ۴۵ درصدی، از تخفیف‌های روز و یا ماه تولد و ازدواج‌شان استفاده کرده تا اجناس مورد نظر را به قیمت پایین‌تر و کیفیت بهتری خریداری کنند.

معرفی واحد حواله

با توجه به موقعیت تجاری مرکز خرید ایرانیان که در بازار امامزاده حسن (ع) قرار دارد، در کنار فروش عادی خود اقدام به سرویس‌دهی و پذیرش حواله پوشاک نیز شده است و همین جا از مدیران و مسئولین دعوت می‌شود از مرکز خرید ایرانیان واقع در تهران، بازار امامزاده حسن (ع)، خیابان امین الملک، ابتدای بازار مبل یافت آباد بازدید به عمل آورده و قابلیت‌ها و توانایی‌های مرکز خرید ایرانیان را از نزدیک ملاحظه کنند.

خدمات ارائه پوشاک به صورت اقساط (طبق قرارداد) بدون پیش‌پرداخت است. خرید حواله‌ای محدودیت زمانی ندارد و پرسنل می‌توانند جهت تهیه پوشاک موردنیاز خود طی سال از خدمات مرکز خرید ایرانیان بهرمند شوند. مانند خرید فصل مدارس، خرید عروسی، خرید شب عید، خرید تابستانی، خرید زمستانی و …

طرح جدید دوشنبه بازار

دارندگان کارت اشتراک در طرحی با عنوان دوشنبه بازار فروشگاه بزرگ ایرانیان، دوشنبه آخر هر ماه از تخفیف‌های 10 درصدی برخوردار می‌شوند. بنا به گزارشات رسیده، اولین دوشنبه بازار این فروشگاه، 31 اردیبهشت آغاز خواهد شد.

فودکورت فروشگاه بزرگ ایرانیان

براساس نظرسنجی‌ها و تمایل مشتریان به میل کردن غذا و یا نوشیدنی در مدت زمان  حضور در فروشگاه، روز۲۲ بهمن سال ۹۶ فودکورت فروشگاه بزرگ ایرانیان افتتاح شد؛ تا مشتریان در بین خریدهای‌شان با مراجعه به فودکورت، از میل کردن انواع فست فود (تهیه شده از مواد با کیفیت)، بستنی‌های خوشمزه و لذیذ، انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم، دم‌نوش‌های گیاهی و … در کنار خانواده لذت برده ولحظاتی شیرین و به یادماندنی را تجربه کنند.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت فروشگاه بزرگ ایرانیان مراجعه کنند و یا با شماره‌های 02166658320 و 02166622145 تماس بگیرند

ورزش